Yeni güncelleme geri bildirim

Kızlar yeni güncelleme ile ilgili fikirlerinizi olumlu/olumsuz fark etmez buraya yazarsanız sevinirim. Uygulamayı sizin geri dönüşlerinize göre geliştiriyorum. Amacım size en iyisini sunmak :hugs:

1 Beğeni

Ne zaman günceleme gelecek

İçerikleri okudum gayet güzel olumlu buldum daha çok piratikleşme olmuş

1 Beğeni

Admin güncelleme iyi, değişiklik oldu cıvıl cıvıl olmuş. Özellikle bebek ve anne ile alakalı sesli kısım iyi olmuş bazen okumaya üşeniyordum. Ha birde maliyet hesaplama kısmınıda ben çok merak ediyordum oda başarılı olmuş. :face_with_hand_over_mouth: Eline sağlık peki forumla alakalı bir değişiklik olacak mı ? Ses kaydı ve video gönderme gibi ? Çok kısa videoları dahi gönderemiyorum yüksek çözünürlükten sanırım. Buda hallolursa mis olacak

Android kullanıcıları için güncelleme google tarafından inceleniyor. İnceleme süreci genellikle 2 - 3 gün sürüyor. Normalde Apple incelemesi daha uzun sürerdi bu defa tam tersi oldu :slight_smile:

Forumda ses kaydı yüklemende bir engel yok şu an. mikrofon tuşuna bas ve sesini kaydet. Ses kayıt sohbette yok şu an. 20 MB kadar video yüklemeye izin var şu an, uzun video eklemeye izin verirsem burası instagrama döner :slight_smile:

1 Beğeni

İphone kullanıcısıyım güncelleme gelmemiş daha admin çok merak edyorum

Nerden yapuloyor bu güncelleme

Bende ıphone kullanıyorum güncelleme aktif şuan aslında.

Buldum ve hemen yaptım bu app storeye gir mucize anne die ismini gir uygulamaya tıkla güncelleme öyle çıkıyor

1 Beğeni

Evet tam olarak böyle çıkıyor, diğer uygulamalarda da olduğu gibi :grinning:

Ben de halen eskisi gibi görünüyor

Android mi kullanıyorsun?

iPhone kullanıyorum

App Store gir Mucize Anne yaz. sonra güncelle de.

1 Beğeni

Oldu teşekkür ederim​:hugs::pray:

1 Beğeni

Cok reklam cikiyor surekli bence de eskisi daha iyiydi

1 Beğeni

Bence güzel, sadece 1 gün önde gidiyor o da ayarlardan düzeltilirse tamamdir

2 Beğeni