Ben beğendim aslında ama bebeğin boyu kilosu kendi bebeğimizin kilosunu boyunu yazabilsek daha iyi olurdu aslında
@TülayOzan @Aysegül 1 gün ileri gibi gösteriyor ama aslında değişen bir şey yok, şöyle ki; daha önce biz haftayı 0’dan başlayıp 6 da bitiriyorduk ve böylece 7 güne tamamlıyorduk.
Şimdi ise haftayı 1’den başlayıp 7. günde bitiriyoruz. Aslında daha mantıklı olan şimdiki hesaplama olmuş oldu. 0. gün yani haftanın ilk günü oluyordu önceki sürümde, şimdi 1. gün ilk gün oluyor. Bilmiyorum anlatabildim mi
Örnek olarak @bade konunun ilk gönderisinde paylaştığı ekran görüntüsünde 31+ 1 gözüküyor. Bu şu demek 31. hafta bitti. 32. haftanın ilk günüde. Eski sürümde olsaydı 31 + 0 olacaktı. 31 + 0 ne demek peki? 31 hafta bitti 32. haftanın ilk gününde bakın ikisi de aynı ama mantıklı olan 31 + 1 olması. sizce de öyle değil mi?
@Rabiaronay küçük bir güncelleme daha yapıcam bir kaç gün işçinde o zaman reklamlar rayına oturacak.
Bunu yapabilirim ama her hafta için boy ve kilo değerini bilemeyebilir herkes, çünkü her hafta için ultrason kontrolü yok Kaldı ki doktorun ultrasondan bakıp söylediği kilo değeri de tahmini, gerçek kilosu değil yani. Ortalama kilosu.
Admin yeni hali güzel bence ama tek eksiği forumdayken geri tuşu yok komple konudan çıkman gerekiyor öyle olunca da forumu baştan açıyor foruma girince geri tuşu olması çok pratik olur bence
IOS kullanıyorsun sanırım. Şöyle yapıcaksın. Alttaki butonlardan forum butonuna tıkla. Böylece bir adım geri gelirsin ve kaldığın yerden devam edersin
Evet IOS öyle yapayım bundan sonra teşekkürler admincim
Bir de bu güncellemeyle makaleleri okuyamıyorum. 21. Haftamdayım ama 22. Haftadaki makale var. Eski makaleyi okuyamamıştım ben daha?
Önceki sürümde tamamlanana hafta makalesini gösteriyorduk bu sürümde içinde olduğun haftanın makalesini gösteriyoruz. Blog sayfasının arama bölümüne okumak istediğin haftayı yaz, orada okuyabilirsin canım Örneğin “ 21 hafta”
Dark mod sadece forumda var şu an. Oda telefon ayarlarına göre otomtaik geçiyor. Diğer sayfalar içinde eklerim canım.
Kızlar bugün 39 haftalık oldum her hafta uygulamada değişen bebeğin gelişimi hakkındaki bölüm açılıyodu okuyodum. Ama bu hafta açılmıyor sabahtan beri giriyorum ama makale yükleniyor diyor açılmıyor. Sebebi nedir ? @admin @tecrübeli-anneler
Güncelleme yaptınız mı
Telefonun marka ve modeli nedir canım?
Samsung galaxy a34
Çok teşekkür ederim :)))))
Diğer makaleler açılıyor mu? Anne, beslenme, egzersiz olanlar?
Evet açılıyor sadece bebeğin gelişimi olan bölüm açılmıyor
Kuzum güncelleme yapman gerek. Güncellediğinde gelecek
Hemen güncelleyip deniyorum teşekkürler