Güncelleme Zamanı 🎉

Merhaba mucize anneler, Yeni bir güncelleme ile beraberiz.

Güncelleme Notları :point_down:

• Uygulama tasarımı baştan sona değişti, daha modern bir görünüm sağlandı.
  • Uygulama artık gerçek gebelik yaşınızı ve içinde olduğunuz haftayı gösteriyor.
  • Artık bebeğinizin adını profil ayarlarından girebilirsiniz
  • Haftalık anne, bebek, beslenme ve egzersiz yazıları hikaye alanına taşındı.
  • Olduğunuz haftada yapılmasıngereken bir test veya tarama varsa ana sayfada size hatırlatılacak, testin ne için yapıldığını da okuyabilirsiniz. Dilerseniz doktor randevularına da ekleyebilirsiniz
  • Her hafta için faydalı ipuçları eklendi.
  • Bebek bildirimlerine veya mesajlarına verdiğiniz cevapları düzenleyebilir veya silebilirsiniz
  • Kilo alımı hesaplama eklendi.
  • Maliyet hesaplama eklendi
  • Blog sayfası eklendi
  • Makaleleri okuma eklendi
  • Ajanda da artık hangi haftanın ne zaman başlayacağını ve biteceğini görebileceksiniz.
  • IOS kullanıcıları forumda geri gelme için alt menüde ki forum butonuna tıklama eklendi. Yani artık geri butonunuz var.
  • Ve daha bir sürü hata düzeltmesi ve iyileştirme.

IOS kullanıcıları forumda kaldığınız yerden devam etmek için (ana sayfaya dönmek için yani) logo yerine alt manüdeki forum butonuna tıklayın. Böylece kaldığınız yerden okumaya devam edebilirsiniz

Aşağıdaki konudam geri bildirimde bulunursanız sevinirim.

Aşağıdaki konuda bir kaç ekran videosu var

9 Beğeni

Mesajin sonunda hayal kırıklığı yaşadım​:joy::smiling_face_with_tear:

Çok güzel olacağından eminim​:heart_eyes::heart:

3 Beğeni

Çok güzel olmuş admin emeğine sağlık :revolving_hearts::hibiscus:android için de kısa zamanda gelse bizde faydalanırdık

1 Beğeni

bir iki güne gelicek canım :slight_smile:

1 Beğeni

Bebegın ismini yazdım ama görünmüyo

Beneğinden gelen mesajlarda ve bildirimlerde yazar.

1 Beğeni

Selam admin uygulamayı güncelledim ama 28.haftamda olmama rağmen bebeğin etrafındaki çemberde 29 yazıyor neden acaba

üst tarafta yazan senin gerçek gebelik yaşın, bebeğin etrafındaki ise içinde bulunduğun haftan. yani sen 29. haftanın içindesin, 28 bitti. Kaçıncı haftadasın diye soranlara bebeğin etrafındaki haftayı söyleyebilirsin.

1 Beğeni

Bende hala aynı güncellenmemiş

1 Beğeni

Android için henüz yayınlanmadı

1 Beğeni

Mucize bebekte varmı böyle bir bildirim admincim gerçekten böyle güzel bildirimleri özledik

Mucize Anne bitti şimdi mucize bebek güncellemesi ne başkayacağım bir kaç ay sürebilir

1 Beğeni

Böyle bir uygulama olduğu için gerçekten şanslyz çünkü tecrübesiz olan birçok anne adayları var bu uygulama sayesinde onlar da öğrenmiş oluyor iyi ki var böyle bir uygulama çok teşekkür ederiz canımız admin :+1::heart:

1 Beğeni

Anne daylarına yardımcı oluyorsa ne mutlu bana amacına ulaşmış demektir :cherry_blossom:

2 Beğeni

Aynen öyle :muscle:

1 Beğeni

Teşekkür ederim bitanem kolay gelsin dikkat et kendine :heart_eyes:

1 Beğeni

Uygulama çok güzel görünüyor ama ben Android kullanıcısıyım doğuracağım 10 günüm kaldı yetiştirin bize lütfen :joy::joy: ellerinize sağlık bu arada

1 Beğeni

Yetişecek inşallah :pray: ama senin Mucize Bebek uygulamasına geçme zamanın gelmiş artık :grinning:

2 Beğeni

Her iki uygulamayı da kullanıyorum burdanda çıkamıyorum seviyorum ama

1 Beğeni