Onu da indirdim kullanacağım inşallah
Android kullanıcıları güncelleme size de geldi. Hemen güncelleyin
Ben çok sevdiiimmm 🩷 elinize sağlık
Güzel olmuş bu defa keşke önceden yapılsaydı
Güncelleme yapmak çok zaman alıyor canım malesef
Yeni güncelleme bi gn fazladdan gösteriyor neden öyle yani mesela 8+5 iken 8+6 gösteriyor gibi
Daha önce haftaları sayarken 0,1,2,3…6 şeklinde sayıyorduk şimdi 1,2,3…7 şeklinde sayıyoruz bu yüzden. 0 ile başlamak pek doğru değildi, şimdi daha anlaşılır olur diye düşündüm. Ayrıca bebek etrafındaki hafta ise içinde olduğunuz haftayı gösterir. Üstteki ise gerçek gebelik yaşını.
Bugün guncellendi
Guncelledim
Güncellendim güncellemeden önce 20+6 ydi sonra 20+7 oldu muz du patates oldu bebeğimde mi güncelleme geldi 1 gün fark attı acaba
Daha önce haftaları sayarken 0,1,2,3…6 şeklinde sayıyorduk şimdi 1,2,3…7 şeklinde sayıyoruz bu yüzden. 0 ile başlamak pek doğru değildi, şimdi daha anlaşılır olur diye düşündüm. Ayrıca bebek etrafındaki hafta ise içinde olduğunuz haftayı gösterir. Üstteki ise gerçek gebelik yaşını. Meyveleri bilerek değiştirdim Meyvelerde bazen bebeğin şekline göre, bazen de ağırlığına göre alınıyor, daha önce şekli idi şimdi ağırlığını baz aldım. Yani 20 +6 ile 20+ 7 arasında bir fark yok. 0’ın bir değeri olmadığı için.
Admin ben konu açtım sanırım görmwdin. Ben mucize bebeğe giremiyorum hata veriyor . Gncellemeside yok baktım. 1 aydır giremiyorum
Sohbetten sana mesaj yazdım