Güncelleme Zamanı 🎉

Onu da indirdim kullanacağım inşallah :pray:t3:

1 Beğeni

Android kullanıcıları güncelleme size de geldi. Hemen güncelleyin :partying_face:

1 Beğeni

Ben çok sevdiiimmm 🩷 elinize sağlık

1 Beğeni

Güzel olmuş bu defa keşke önceden yapılsaydı

Güncelleme yapmak çok zaman alıyor canım malesef :frowning:

1 Beğeni

Yeni güncelleme bi gn fazladdan gösteriyor neden öyle yani mesela 8+5 iken 8+6 gösteriyor gibi

Daha önce haftaları sayarken 0,1,2,3…6 şeklinde sayıyorduk şimdi 1,2,3…7 şeklinde sayıyoruz bu yüzden. 0 ile başlamak pek doğru değildi, şimdi daha anlaşılır olur diye düşündüm. Ayrıca bebek etrafındaki hafta ise içinde olduğunuz haftayı gösterir. Üstteki ise gerçek gebelik yaşını.

Bugün guncellendi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Guncelledim

Admin cim :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Güncellendim güncellemeden önce 20+6 ydi sonra 20+7 oldu muz du patates oldu :sweat_smile: bebeğimde mi güncelleme geldi 1 gün fark attı acaba

Daha önce haftaları sayarken 0,1,2,3…6 şeklinde sayıyorduk şimdi 1,2,3…7 şeklinde sayıyoruz bu yüzden. 0 ile başlamak pek doğru değildi, şimdi daha anlaşılır olur diye düşündüm. Ayrıca bebek etrafındaki hafta ise içinde olduğunuz haftayı gösterir. Üstteki ise gerçek gebelik yaşını. Meyveleri bilerek değiştirdim :slight_smile: Meyvelerde bazen bebeğin şekline göre, bazen de ağırlığına göre alınıyor, daha önce şekli idi şimdi ağırlığını baz aldım. Yani 20 +6 ile 20+ 7 arasında bir fark yok. 0’ın bir değeri olmadığı için.

Admin ben konu açtım sanırım görmwdin. Ben mucize bebeğe giremiyorum hata veriyor . Gncellemeside yok baktım. 1 aydır giremiyorum

1 Beğeni

Sohbetten sana mesaj yazdım