Sesli konu 🎤

IOS kullanıcıları şu an yukarıda yöntem ile ses kaydı gönderebilir. Android kullanıcıları ise ilk önce sesini telefona kaydedip sonra yüklemesi gerekiyor.

Sohbet bölümü için ise hem Android hem ios kullanıcoları ses kaydedip öyle yükleyebilir

12 Beğeni

Admincim bende olmuyor denedim ama olmadi neden olabilir?

1 Beğeni

Ses kaydetmeye başlamak istediğinde izin istiyor. İzin verdin mi? Birde telefonlar farklı farklı ses dosyası oluşturuyor. Senin telefonun oluşturduğu ses dosyasının uzantısını bilmem gerek. Muhtemelen bu yüzden olmamıştır. Bi bakayım

1 Beğeni

şimdi tekrar dener misin?

1 Beğeni

Tarayicinizda ses kaydini etkinlestirdiniz mi diye bir yazi cikiyor

1 Beğeni

Benim telefondan kaynakli sanirim

1 Beğeni

Android’de böyle oluyor. Güncelleme ile düzelteceğim. IOS kullananlar şu an sesli mesaj bırakabilir.

2 Beğeni

Teskkurler simdiden :heart::smiling_face:

2 Beğeni

Çok iyi bir özellik olmuş. Yazıcıların sesinide duymuş olacağız. Elinize sağlık​:slightly_smiling_face:

Ezgi telefonunun ses kaydetme özelliği ile sesini kaydedip buraya veya sohbete yükleyebilirsin. Şimdilik böyle bir geçici çözüm bulabildim.

3 Beğeni

Evet bede ses atamıyorum. Güncelleme ne zaman?

1 Beğeni

Benim gibi Karpal tünel sendromu olan annelere kolaylık olmuş olur​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom: parol aldığımda yazabiliyorum

1 Beğeni

Ayy bu sadece bir denemeydi :joy::joy::joy::joy: Kendi sesimi atamadım ama bulamadım çünkü:/

Telefonda dosyalarım menüsünde sound record gibi bir klasörün içinde olur genellikle.

1 Beğeni

Bu telif hakkına girdiği için müzik dosyasını siliyorum.

1 Beğeni

Emeğinize sağlık valla herşeyi düşünüyorsunuz :blossom:

1 Beğeni

@admin sesiniz çok güzelmiş çok hoş çok narin bir sesiniz var :star_struck:

Ben sesimi telefona kaydettim ama sound record dosyası göremedim. Direk dosya olarak var onu da ekledim ama süresi hep 00 o da olmazmış telif hakkına girermiş :melting_face:

3 Beğeni

Sonunda :smiling_face_with_tear::pray:t4:

3 Beğeni

Cok guzel​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni