Yaz bebeğine neler alınır?

Bende 1 Ağustosta doğum yapacam o yüzden daha karar veremedim​:smiling_face:

Direk tuvalete alıştıran mııı

1 Beğeni

Fazla kıyafet almayı düşünmüyorum 5 li takımlar iki üç tane iki üç tane de tulum alırım diye düşünüyorum. Ama belli olmaz ay bu çok güzel alım fakan gibi bı durum da olabilir :sweat_smile::sweat_smile:

Kaka için evet. Çişi beze yapıyor ama kakayı tuvalete :smiling_face_with_three_hearts: gerçi bizim zorunluluktan öyle gelişti ve kaldı.

1 Beğeni

Aynen benimkide öyle Haziran’da doğacak Allah’ın izniyle bende şuan bakıyorum ama dediğiniz gibi sezon kışlık ürünler var internetten bulsbilirsiniz veya biraz daha beklemek lazım ama ben şuan kışlık kıyafetde aldım yil sonuna yakın 5 aylık olucaklar o zaman giyer diye düşündüm :smiley::kissing_heart::kissing_heart:

Simdiden ates basti vallahi​:rofl:

1 Beğeni

Sanirim oyle olacak :face_with_monocle: burayı okuyana kadar şunu bunu alirim diyordum hepten unutmusum o cocuk sicakta nasil giysin ay​:hot_face::hot_face:

2 Beğeni

Bir kaç tane zıbın tamam :rofl:

2 Beğeni

Cinsiyet belli mi

Herkesin yapabileceği bir şey değil sanki, siz nasıl yaptınız? Ped kullanımı gibi bez kullanmayı da pek istediğim söylenemez ama çişi geldikçe vs götürmeye mecali olur mu insanın orası ayrı bir konu​:face_exhaling:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Bu yaz gözümüzün içi yandı sıcaktan Allah aratmasın ama ben böyle bir şey görmedim. Apartmandan çıkıp arabaya binene kadar nefesim daraldı, umuyorum kurban olduğum Allah bu yaz bunu yaşatmasın​:melting_face::pensive:

1 Beğeni

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bizim kız sürekli kabız. Başlarda 7 8 günde bir yapıyordu. Hatta yapamıyordu. Ben elimle alıyordum. Sonra tuvalete tutmaya başladık daha rahat yaptı. Sonra 3 günde bire düştü. Kakası geldiğinde ağlama krizine giriyor. Tuvalete tutunca susuyor ve kakasını yapabiliyor.

Bazen beze bir parça yapıyor tuvalete tutmayınca devamını yapmıyor.

Fitil uygulayınca osurmaya başlıyor sonra ben tutuyorum tuvalete öyle yapıyor.

1 Beğeni

Kötü deneyim ama yine de tuvalete alıştırma kısmı iyi ya çişini de yapsa tam olur :blush::pinched_fingers:t2:

1 Beğeni

Benim dogum 21 hazirana denk geliyor nasil alsam diye dusunuyorum hep

1 Beğeni

Şimdilik kakasını yapsın yeterli​:sweat_smile: çok bir şey beklemiyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Olana şükür :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

5 takım aldım geriye kalan tulum ve zıbın hep yeni doğan üşür diyorlar hep o yüzden uzun kollu kısa kollu karışık aldım duruma göre artık

Bende haziran başı 5 8arası ne güzel