Yaz bebeğine neler alınır?

Bence de çoğunlukla zıbın almalısınız. Ben de zıbın aldım hep. Ağustos annesiyim, gebe olduğumu öğrendiğimde kış ayıydı

2 Beğeni

Yazin anne olacağım cinsiyeti belli olunca ufaktan başlamayi düşünüyorum.

Kısa kollu zıbın, askılı zıbın, zıbın yine zıbın yine zıbın :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: belki birkaç tane de ince tulum. O da uyurken üstünü örtmeyeceksiniz ince tulum çekersiniz üstüne.

3 Beğeni

Bende temmuzda dogurcam​:smiley::smiley: oğlum kış bebegiydi bu yaz bebegi olacak ve hic o konuda tecrübeli değilim :frowning: ve istanbul gibi nemli ve sicak bir sehirde nasil olur bilemiyorum​:dizzy_face:

1 Beğeni

Buralardan tecrube toplayayim bari​:joy:

1 Beğeni

Ben agirlikli olarak muslin kumas zibinlar tercih ettim. Yine kisa kollu beyaz vs pek cok renk pamuklu zibin da aldim.

Ben de agustosun 5 inde dogum yapacam

3 Beğeni

Serap hanım ben Antalya’dayım ben neydeyimmm​:melting_face::melting_face::melting_face:

Ay ne tatlıymış nereden aldınız acaba? Yazın kendim de çok severim müslin kumaştan kıyafet giymeyi

Banamio isimli siteden almistim, guzel urunleri var tavsiye ederim :revolving_hearts:

2 Beğeni

Dikkat et isilik falan olmasın yazın istanbulda yaşan bebek için kaçınılmaz

Teşekkür ederim hemen bakıyorum :heart_eyes:

1 Beğeni

Bende bekliym Allah nasip ederse bende temmuz başı dogum yapacağım :blush:

1 Beğeni

Benim ağustos sonu olucak , doğduktan sonra önümüz sonbahar ama havalar eylül sonuna kadar sıcak olur diye düşünüyorum, henüz düşünmedim ve hazırlıklarada başlamadım çok yeni şuan :innocent::innocent:başlığı görünce çok heyecanandım​:high_brightness::high_brightness::high_brightness:

1 Beğeni

Merhaba benim de haziran başı benimde şuan aklımda olan konu ne almam gerek :smiley: ilk kızım Aralık doğumlu kızdı şimdi yaz bebeği erkek olucak kısmetse her konuda farklı bir deneyim olucak benim için

1 Beğeni

Giydirmeyeceksin bacım :face_with_hand_over_mouth:

23 Eylül’de doğurdum çocuk tek zıbınla bile fenalık geçirdi ahaha gerçi benimki biraz fazla ateşli :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Direkt bez yeterli bence :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ohh az masraf hahah

1 Beğeni

Gerçekten aynı fikirdeyim, belki görmüşsünüzdür direk tuvalete alıştıranda var bebeğini ay birde öyle olsa tadından yenmez dee​:melting_face::grinning:

1 Beğeni

Bir miktar bu ben olabilirim​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni