Bence de çoğunlukla zıbın almalısınız. Ben de zıbın aldım hep. Ağustos annesiyim, gebe olduğumu öğrendiğimde kış ayıydı
Yazin anne olacağım cinsiyeti belli olunca ufaktan başlamayi düşünüyorum.
Kısa kollu zıbın, askılı zıbın, zıbın yine zıbın yine zıbın belki birkaç tane de ince tulum. O da uyurken üstünü örtmeyeceksiniz ince tulum çekersiniz üstüne.
Bende temmuzda dogurcam oğlum kış bebegiydi bu yaz bebegi olacak ve hic o konuda tecrübeli değilim
ve istanbul gibi nemli ve sicak bir sehirde nasil olur bilemiyorum
Buralardan tecrube toplayayim bari
Ben agirlikli olarak muslin kumas zibinlar tercih ettim. Yine kisa kollu beyaz vs pek cok renk pamuklu zibin da aldim.
Ben de agustosun 5 inde dogum yapacam
Serap hanım ben Antalya’dayım ben neydeyimmm
Ay ne tatlıymış nereden aldınız acaba? Yazın kendim de çok severim müslin kumaştan kıyafet giymeyi
Banamio isimli siteden almistim, guzel urunleri var tavsiye ederim
Dikkat et isilik falan olmasın yazın istanbulda yaşan bebek için kaçınılmaz
Teşekkür ederim hemen bakıyorum
Bende bekliym Allah nasip ederse bende temmuz başı dogum yapacağım
Benim ağustos sonu olucak , doğduktan sonra önümüz sonbahar ama havalar eylül sonuna kadar sıcak olur diye düşünüyorum, henüz düşünmedim ve hazırlıklarada başlamadım çok yeni şuan başlığı görünce çok heyecanandım
Merhaba benim de haziran başı benimde şuan aklımda olan konu ne almam gerek ilk kızım Aralık doğumlu kızdı şimdi yaz bebeği erkek olucak kısmetse her konuda farklı bir deneyim olucak benim için
Giydirmeyeceksin bacım
23 Eylül’de doğurdum çocuk tek zıbınla bile fenalık geçirdi ahaha gerçi benimki biraz fazla ateşli
Direkt bez yeterli bence ohh az masraf hahah
Gerçekten aynı fikirdeyim, belki görmüşsünüzdür direk tuvalete alıştıranda var bebeğini ay birde öyle olsa tadından yenmez dee
Bir miktar bu ben olabilirim