Yaz bebegine neler alınır

Bebeğimin doğumu yaza geliyor yazin bebekler üşür mü İzmir’de yaşıyorum biz tam tersi yazın dahacok sıcak oluyor ama yaza nasıl kıyafet yada belek battaniyesi almam lazım

3 Beğeni

Yazda olsa çok kısa giydirmem ben bebeği dogumum temmuz aydindayim bende ama bunları aldim

2 Beğeni

3 Beğeni

İlk zamanlar alttan çıtçıtlı kıyafeti giydirmek çok zor oluyor bilginiz olsun

1 Beğeni

Ben kizlarda kullandım

Bide bu yeni doğan takımlar oluyor yaa onlardan kaç tane lazım

1 Beğeni

Battaniye alayım degilmi yoksa sonramı alayım doğduktan sonra kalın oalndan

Ben iki hastane çıkışı aldım 4zibin 4tane ayağı kapalı aldım incelerden attım zaten eldiven corap ağız mendili bütün battaniyeleri aldım kısa bekletmedim

Bide bunu aldım bez emzik mama alcam canim bide penye battaniye koyarım cantaya koyulacak olanlar alindimi gerisi önemli değil hastane onemli

Böyle hastane çıkışı aldım iki tane birini ebeye veriyoruz zaten yeter iki tane

Battaniye yerine şimdilik Müslin örtüler alın yazın daha çok ihtiyaç görür battaniyeyi kısa dogeu alirsiniz Kısa kollu Zıbın alın Bir iki yenidoğan tulum ya da alt üst alın ilk günler için ya da altı uzun üstü kısa kollu şapkalı setlerden alın

İnşallah güzel sağlıklı günlerde giyer minik melekler ayy benimki de temmuz ayına geliyor Allah izin verirse ben cinsiyet öğrenemedim icin alamadım size ozenmiyor da değilim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canim önce sağlık belli olur inşallah sende alırsın :heart:

Tabi canım önce sağlık çoğu herkes erken öğrenince izde artık 19 haftanın içinde olunca insan meraklaniyor​:grin:

1 Beğeni

Ben hiç sormadım 19 haftada doktor kendisi soyoedi canim 16 da söyledi aslında 19da tekrar etti

Bence eldiven almayın hiç.Kolları uzun zıbında 1,2 tane 4,5 gün giydirseniz yeter bence.Daha sonra kolsuzlarla devam edebilirsiniz.

Merhaba ilk hastane çıkşı nasıl olmalı tek zıbın + müslin takım olur galiba değil mi

Merhaba ilk gün kısa kollu zıbın + müslin takım olur değil mi hastane çıkışı için siğee günler de aynı ilk haftalar uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum zıbın + ince alt üst takım temmuz bebeği için sonra da kısa tuluma gçeeim dedim

İyi düşünmüşsünüz​:cherry_blossom:

1 Beğeni