Yaz bebeğine neler alınır?

Benim Temmuz sonu ve ağustos başı doğum olduğu için sıcak olacak hastane çıkışı için bu muslin takımdan tercih edeceğim terletmez ve rahat olur sizede fikir olsun…

3 Beğeni

Bnde izmirdeyim haziran sonu temmuz basi gibi olucak izmir geceleri soguk oluyo hele bebekler icin onlarda kansizlik olur üşürler bnce bnde karisik düşunuyorum almayi

Şöyle biseyler olabilir mesela

1 Beğeni

Merhaba hangi sayfa acaba

Kız olursa boyle birsey olabilir

Beklemey gerek yok bence her gün daha çok pahalaniyor geçen gün bir tane beşik bakmıştım 700₺ şimdi 900₺olmus 1haftada zam almiş yaza kadar Allah bilir ne kadar olur​:see_no_evil:

1 Beğeni

Çok şıkmış takım linkini verebilir misiniz :blush:

1 Beğeni

İnstgm sayfası var babylone

İki kızım kış bebekleriydi ama bu bebiş Allah’ın izniyle vakti zamanında gelirse yaz bebeği (Haziran) olacak kışın nasıl kıyafetler alacağımızı biliyorduk ama malesef bu bebiş şaşırtacak gibi bizi 2. Ayıma girmek üzereyim şu 3. ayımı atlattıktan sonra yavaş yavaş hazırlık yapmayı düşünüyorum. Yaz bebeğine uzun kollulardan mı tercih etmeliyim yoksa bir kaç tane yeterli mi bu konuda hiçbir fikrim yok. Fikir ve tecrübelerinizi bekliyorumm​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::innocent:

@haziran-anneleri

2 Beğeni

Bu soru benimde dikkatimi cekti .Aynı durumdayiz benimde kizlarim ocak ve subat dogumluydu. Allah kismet ederse bu bebegim haziran gorunuyor.Dikkatle takipteyim gelecek cebaplari :blush:

2 Beğeni

Yaa aynıyız o zaman :innocent: Henüz yazan olmamış :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Siz kaç haftalıksınız :blush:

2 Beğeni

Birkaç tane uzun kollu tercih etmeniz yeterli. Bulunduğunuz yerde çoğunluk olarak yazın sizler nasıl giyiniyorsanız, bebeğinize de bir kat fazlasını giydirmelisiniz. Bu mantıktan gittiğinizde herşeyi daha kolay yapıyorsunuz :blush:

4 Beğeni

Ben temmuz annesiydim. İlk 14 gün takım giydirilmeli. (Uzun kol zıbın alt patik ve şapka) çünkü ısı kaybetmeye çok yatkınoluyorlar bir haftadan sonra duruma gòre kıyafetleri yavaş yavaş azaltılıyor.

4 Beğeni

Arkadaşım da temmuzda doğurdu hastanede sadece kısa kollu çıtçıtlı badi ve şapka takmışlardı. Eve çıkınca da sadece zıbınla durdu. :scream:

3 Beğeni

Ben de Cansu gibi giydirmiştim. Ağustos annesiydim. İlk 14 gün ısı kaybediyor vücutları

3 Beğeni

Bu temmuz çok sıcak oldu biz de sadece 4 gün takım giydirebildik hemen isilik oldu. El kadar bebek üşüyecek hasta olacak diye çok korktum

3 Beğeni

Kış bebeği ama yaz bebeği olsun istemiştim hep :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni