Bende öyle yapmıştım Ağustos annesi olmama rağmen.
Ben Oğlumda Ağustos annesi idim O zaman çok sıcak oluyordu Erkek Bebekde çok sıcak sevməz O zamanlar Nazik Tercik ediyordum Uzun Kol Uyuyurken Geydirirdim simdi Ocak Annesi olucam Bakalım Kalın bi seyler alıyorum Fazla Da kalın diyil zaten ev sıcak oluyor Dışarı flaan cikinca kalın Giydirmeyi düşünüyorum Evde Normal zibin falan Boyle idarə edeceyik Bakalım Hayirlisi
Benim iki kızım da Şubat doğumlu kış çocukları ,gelecek olan 3 numara da Şubat doğumlu olacak kış bebegi yine ben yaz bebeği denk getiremiyorum
2 kizim kiş bebegiydi. Oglum yazdi , bu da yaz bebegi olcak insallh
Söylediklerinizi beynimin bir köşesine not ediyorum arkadaşlar
Teşekkür ederim
Bugün 6+5
Aramızda 8 gün varmış
Dogum mart olduğu için kış bebeği
Sert soğuklar bitmiş oluyor sıcak soğuk ortası gibi geliyor beyefendi
Aynen paşam tam ramazanda doğuyor ama ilk doğduklarında vücut isilarini dengelemek gerekiyor
Sağlıkla gelsinler inşallah
Üçüde erkekti hatırladığım kadarıyla hamilelikte üçü arasında farklılık var mı
Mesela benim bu hamileliğim çok zor gibi geliyor ve kıyaslama yapıyorum bu daha farklı gibi iilk iki hamileliğime göre
Ikisi zordu bu cok kolay geçiyor arada agri olsada o kadar zorlamiyor
Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah
Bebeğim hayırlısıyla yazın doğacak yaz bebeğine nasıl bir alışveriş yapılmalı?
Benim de mayıs sonu yaz olacak hala ne tür şeyler almam gerek henüz bilmiyorum
Ben öğrendiğimde gebe olduğumu mayıs ayıydı bebeğim kış bebeği olacak yani az kaldı nasipse . İlk gebeliğim bizim de ilk heyecanlar tabi biz ay ay ürün fiyatları da arttığından ilk bebek arabası puset beşik böyle daha ağır maliyetli olan şeyleri ay ay aldık . Detaylı ultrasonda cinsiyetini gösterince o zaman kıyafet aldık her iki cinse gidecek şekilde park yatak ve bebek arabası aldık . İnternette ihtiyaç listeleri var o listelere bakarak kendimce bir liste oluşturdum ona göre alışveriş yaptık bir fikir olur belki size de
Bana yaz bebeği buyutenler hep daha rahat diyorlar hep zıbın giydiriyoruz diyorlar evler de sıcak olduğu için çocuk kirletse bile çıkarıp yıkaması falan daha iyi oluyor diyorlar
Bol kısa kol sıfır kol zıbın takımlar, dışarı çıkarken giyebileceğim şort Tulumlar alınabilir ama en çok zıbın bol tutulmalı. Geceleri üşümemeleri için de uzun kollu Tulumlar ya da Alt üst takımlar alına da bilir.
0-3 ay kısa kollu tulum 3 adet 2 adet patikli uzun kollu takım Ve zıbınları aldım kısa kollu Sizce daha nelerr almalıyım hanımlar ? Toplam 4 tane de yenidoğan almayı düşünüyorum
0-3 ay kısa kollu tulum 3 adet 2 adet patikli uzun kollu takım Ve zıbınları aldım kısa kollu Sizce daha nelerr almalıyım hanımlar ? Toplam 4 tane de yenidoğan almayı düşünüyorum