3 adet az değil mi 4 er felan tamam çabuk büyüyorlar ama kusuyolarr kaka yapiyolar sürekli sürekli yıkamak zorunda kalırsınız tabi maddi durumunuzu bilmediğim için yazdım benim naçizane fikrim size kalmış bişey
Yok bu kadar yeterli diye yazmadım kaö adet alacagımı bilemdiğim için yazdım 3-6 aya mı gemeyim diye çevremdekiler 0-3 ay giyemiyor falan diyorlar da bir de uzun kollu mu alayım sizce kısa mı yaz bebeği ya
Ben deneyimsizim bu konuda bebeğim yok ama hamile kalırsam eğer bir gün mağazayı eve taşırım diye düşünüyorum giymeyecgini bile bile alırım çünkü ben çok seviyorum öyle şeyleri düşündükçe kendi kendme derim herşeyi alcam fazla fazla diye eşim kızar büyüdükçe alırız diye ama işte biz kadınlar öyle değiliz
Bende herşeyin en güzelini almaya çalışıyorum ve aldıklarımı nadi çok severek şeverek aldım ama giyemezse de üzülürüm diye sorarak almak istiyorum Aallah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim duan için Allah razı olsun isteyen herkese ve ilk önce benim duam hiç olmayana nasip etsin diye ederim duamı inşallah kabul olur
İmkanın varsa elinden geldiği kadar fazla al o kadar çabuk büyüyorlar ki şaşırırsın Ben bir çoğunu ya hiç giydiremedim yada 1,2defa giydirdim ama aldığıma hiç pişman değilim çok çabuk kirleniyor yetişmesi çok zor . Tabi kurutma makinanız varsa daha kolay bende olmadığı için bol bol kıyafet alıyorum
Hastane çıkışı için,Chakra Little Swan 7li seti var bence yaz bebeği için ennn uyğunu Tarcihedebilirsiniz.
Olayi biraz abartip 1. Yasina kadar alisverisini yaptim tabi eksikleri var. Minicity diye bir siteden aldim bir cogunu baya kaliteli ve guzel geldi. Yenidogan icin aldiklarim,
[ ] 1 Adet Hastane Çıkış Seti [ ] 2 Adet Yeni Doğan Takım (Alt-Üst Şapka-Eldiven) [ ] 4 Adet Kimono Tarzı Yeni Doğan Zıbın [ ] 9 Adet Uzun Kollu Yenidoğan Zıbın [ ] 2 Adet Sıfır Kol Yeni Doğan Atlet
[ ] 4 Adet Tulum (1 AYLIK) [ ] 5 Adet Alt-Üst Pijama Takımı (0-3 AYLIK) [ ] 2 Adet Kimono Alt-Üst Takım (0-3 AYLIK)
Minicity bende bakıyorum ama henüz almadim nasil iyimi ürün kalitesi
Aynen sayfanın kumaşları nasıl bir kaç parça resim atabilir miisniz rica etsek
Ben bir cok kiyafeti buradan aldim gayet memnunum
Biraz gereksiz pahalı değil mi bana mı öyle geldi
Çok gğzelller sağlıcakla giysin bebişşş
Öncelik kalite bence
Minicity mi? Disarida ki markalara gore cok cok uygun. Benim aldiklarim %100 Pamuk ki attigim resimler yıkanmış halleri. Ne soldu ne yamuldu. Ben cok memnun kaldim.
Amin insallah
Merhaba arkadaşlar benim.kizim kısmetse Haziran başı doğacak ve yeni ogrendigim için de yazın bişey alamadım simdide yazlık yok tam yaz olduğu için de ne yapsam bilemedim sizler ne yaptınız yazın anne olucaklar
2023 temmuz annesiydim. Ben yenidoğan ilk 14 gün takım giyer diye 5 tane takım almıştım hepsini belki 1 kez giydi 4. Gün zıbın ile gezmeye başladı