Bol bol zıbın
Benimde agustos sonu doğum uzun kollu patikli ince tulum düşünüyorum cunku klimalı ortamda olacak bebek en cok tulum giyer gibi geliyor
Benim tahmini 21 hazirana denk geliyor doğumum kizim agustosta dogmustu ona ragmen narin üşür diye uzun kollu giydirmistik ben bir kaç bisey aldim begendigim icin duruma gore ekleme yapabilirim kısa kollu falan
Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın
Benimde Ağustos ilk haftası çok sıcak olacağını tahmin ediyorum hastane çıkışı olarak da müslin kumaştan tercih edeceğim ve kısa kollu zıbınlar yaz bebekleri çok hassas oluyor ve daha çabuk pişik oluyorlar sıcaktan
Evet yedekte o tarz şeylerde almak lazım bizim de ev o sırada çok çok sıcak olursa klima açarız ama üşütür diye de korkar açmayadabilirim yine de dediğiniz gibi ince uzun kollu olsa iyi olur evet
Benim oğlum Nisan ortası doğmuştu serin di uzun kollu giydiydirdim ama mayıs sonu hep sıcaktı kalın giydirmedim terliyordu şimdi kızım.haziran uzun kollu aldım hastane çıkışı ve biraz kışlık dönem aldım yazlık olmadığı için yaza doğruda 0-3 3-6 biseyler alicam muslin örtü aldım battaniye kalın gelir
Doğumum 13 temmuz gösteriyor ilk hastane çıkışımı yek kat mı giydirmem gerekir sizce yani zıbın + alt ült müslin olur dimi
Temmuzda doğum yapan arkadaşımın bebeğine sadece kruvaze üst giydirmişlerdi. Şapka, eldiven ve çorap vardı. Emzirirken eldiven çorap ve şapkayı çıkarttılar. Ben Eylül’de doğurdum kısa kollu zıbın yeterli dediler. İstanbul için diyorum havalar çok sıcaktı.
Zıbın ve alt üst müslin yeterli bence. Fazla olursa giydirmiyorlar zaten. Kafası önemli demişti ebe. Şapka alın mutlaka.
Arkadaşlar herkese merhaba, bebeğimiz doğumu Nisan ayının 12 si olarak gözüküyor. Mart sonu Nisan başı desek. Ben nasıl giydirecegimi bilmiyorum. Her mağazada veya internette hep uzun kollu kıyafetler görüyorum doğduktan sonra yaza doğru mu kısa kollular gelir acaba. Ama zaten bizim giydigimizden bir kat fazla giycekse ince uzun kollu giyse zararı olur mu bilemedim siz nasıl yaptınız
Benim bebeğim Ağustos ta doğdu benim için ince uzun kollu tulumlar kurtarıcı oldu altına bir zıbın ince bir tulum yeterli oluyordu
Merhaba Haziranda doğum yapacak annelerim. Bebek alışverişini nasıl yapacaksınız fikir öneri
Ben bikaç bişey aldım siz başladınız mı
Benimki de mayis kucuk küçük bir seyler almak istiyorum bir anda alacak imkan olmayinca aylara yaymak istiyorum bakalım
Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🫶🏻
Gebeliğin hayırlı olsun
Ben bi kaç şey aldım tulum zibin bide bi tane beşli takım, 5’li corap,havlu, banyo seti emzik biberon bide şampuan aldım. Kıyafet konusunda çokta acele etmeye gerek yok heves ettiğim için aldım yavaş yavaş ele para geçtikçe yavaş yavaş tamamlayacam bu şekilde
Benimde Haziran sonları gözüküyor doğumum, şuan 19+1 deyim daha hiç birşey almadım, erkek bebek için yaz bebeği anneleri yardım eder misiniz liste için @haziran-anneleri @tecrübeli-anneler @admin @kocaeli-anneleri @herkes
Ben şampuan biberon emzik bebe çantası çorap eldiven ağız mendili birçok zıbın aldım uzun kollu kısa kollu olacak şekilde üç tane hastane çıkışı aldım iki yenidoğan takım aldım müslin örtü aldım battaniye ve ince örtülerden aldım ayrı olarak renkli sıfır kol zıbınlardan aldım yaz bebeği olacak rahat etsin diye.Şiödilik bunları aldım kıyafet bende çok almayacam çünkü ablalarım bebekleri yeni oldu onlarda verecek önümüzdeki aylar birinde beşiğini alacam yavaş yavaş böyle tamamlayacam eksileri
Ama zıbın çok alın diyorlar yaz olacak ya bide ben antalyadayım burası aşırı sıcak oluyor çocuk sadece onları giyer