Müslin battaniye
Penye(tek kat ince) battaniye
Bol bol Zıbın
ince ayaklı-ayaksız tulumlar tercih edilebilir cunku ben bunları aldım ek olarak yenidoğan bebek takımlarından aldım
Hiç bişey alma sadecee bolca zıbın al yani ben Kocaeli deyim o kadar kollu pijamalar güzl takımlar falan aldım giydirdiğim şey zıbın @EsmAysima
Benim de doğum Haziran sonu görünüyor 19+5 teyiz şimdlik ince müslin takımlar alabilirsin pamuklu bir de bolca zıbın
Aynen zaten o derecede doktorlar sadece bez ile dursun diyorlar ben zıbınla tuttum babaannem o çöl sıcaklarında çocuk üşicek çorap giydir giysi giydir diyip duruyodu
Selam güzel anne adayları haziran sonu doğumum gözüküyor uygulamada şuan 20+3 haftalık hamileyimhaziran ve temmuz anneleri alışveriş listesi yaptıysanız benimle paylaşırmısınız
önceki gönderilere baktım ama güncel listesi olan varsa daha iyi olur birde nerelerden alışveriş yapıyorsunuz bı yerde indirim felan varsa paylaşırsanız çok güzel olur
Geçen senenin Haziran annesi olarak konuya dahil oluyorum. Kıyafet ve zıbın sayisina bebek karar verecek çünkü… benim iki çocuğumda kakasını tazikli yapıyor her kaka da yeni kıyafet ve zıbın giydirmek zorunda kaldım. Ayrıca iki çocuğumda çok kustugu için yine çok üst değiştirmek xorunda kaldım Ancak başlangıç olarak 2 adet yeni doğan seti ayrıca 4-5 takım kıyafet yada tulum. (Benim tercihim tulumdan yana) İnce muslin battaniyeler 2-3 tane. Ağız mendilleri alabilirsin. Kısa kollu yada kolsuz tulumlar alabilirsin. Bence 5-6 tane zıbın yeterli olacaktır. Eğer kusan ve kaka vukaati çok olan bir bebek olmazsa tabi bu tercihlerin yaşadığın şehre göre değişir. Sağlıkla gelsin bebiş
Kocaeli/Gölcük valla ilk dogumum da temmuzda oldu ama aradan 8 sene geçti birde kızdı çok acemilik çekmedim cicili biçimli olunca herşey alındı ama şuan ilkinden de çok acemiyim kafamda liste kuramıyorum çoğu şeyi unuttum erkek çocugu nasıl şeyler giyer ne lazım olur birşey de begenemiyorum
Merhabalar benimde temmuz ortası sonu gibi gösteriyor ben sadece şuan için bebek arabası ve puset aldım ilerleyen süreçte artık ayrıntılı almaya başlıycam.
Merhaba erken degil mi
Son zamanlarda ağırlaşıyor insan, erkende gelebilir birde herşeyi birden alamam yavaştan başlamam lazım hazır olsun hemde kafam rahat olur
Liste yaptınız mı sizde
Yok yapmadım ne alacağımı da bilmiyorum almaya karar verdiğimde listeyi yazarım diye düşündüm siz hazırladınız mı?
Herif gibi giydir… ben öyle yaptım iki oğlanda da
Yok bende tam hazirlayamadim işte burdan yardım istiyorum
Oda çok komik olur küçük adam gibi
MAAAŞŞŞAAALLLLAAAHHH bu çocuğun gözler neeeee sağlıkla büyüsün inşalllaahhh
Sağol teyzesi amin inşallah
Oyyyyy maşallah çok yakışıklı paşa ömrü de kendi gibi güzel olsun inşallah
Ne güzel duadır bu çok amin… çok teşekkür ederiz