Yenidoğan ihtiyaç

Kizlarrr merhabaaa Yenidogan ilk acil ihtiyaçlari neler ya Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne almam lazim ilk oncelik ihtiyaclar neler hangi biberon hangi emzik hangi kiyafetler ne alicam acil bana fikir verin

4 Beğeni

Ben iki doğumumda da çantama koyduklarımi yazayim *Hastane cikisi 2 tane (biri tam set batanyesine kadar olan digeri 5li set ) *bez *5 tane zibin 3-4 tane agiz silme mendili *3-4 tane paçalı pijama veya tulum *eldiven şapka *ıslak mendil *yeni doğan biberon *hastanede çıkarken tasimak icin puset Aklimda kalan bunlar

3 Beğeni

Emzik olarak ben bunlardan aldım ilk altı ay için bi pedogog takip ediyorum hangi ay hangi emzik kullanılmalı yazmıştı bulursam onu da atayım

1 Beğeni

Yanliz her bebek farkli tercih edebiliyor bilginiz olsun o yuzden bir damakli bir anne göğüsü emzik alın

1 Beğeni

Bizim çocuk doktoru da hangi emzik memene benziyorsa onu seç ama 6. Ayda bırak ve 15 dk dan fazla emmesin dedi

2 Beğeni

Alt üst takım ayrı aldıysan zıbını fazla tut. 4 tane alt yetiyor

1 Beğeni

Evet öyle ama ama emziklerin her ay büyüyen bebeğin ağız diş ve damak anatomisine uygun olması gerekiyor birazdan yükliceğim fotoğraflarda anlaşılacağı üzere

1 Beğeni

2 Beğeni

Bunlari biliyorum canim @zsnblk ilk gebeliğim degil ben ilk ogluma aldim anne göğüsü emmedi diğerinide tercih etmedim 2.de ayni sekil anne göğüsü aldim verdim almadi onda da hemşirelerin yönlendirmesi ile damak tercih ettim onu emdi sadece uykuya dalarken verdim uyudugu zaman aldim o yüzden de aliskanlik olmadı 2-3 aylıkken biraktik

3 Beğeni

Ben doktorun tavsiyesini yazdım illa bundan alın diye demiyorum tabi sadece yardımcı olmak için fikir olsun diye sonuçta hepimiz burda birbirimize yardımcı oluyoruz

2 Beğeni

Yanlis anlasildiysam özür dilerim kusura bakma ben kendi adima yazdim cunku her dr farkli söylüyor @zsnblk

2 Beğeni

Yok canım olur mu öyle şey dediğim gibi biz burda birbirimize yardımcı olmak için yazıyoruz herkes bildiğini yazıyor ki sizde tecrübeli bi annesiniz sonuç olarak :smiling_face:

2 Beğeni

Amacim kimseyi kirmak degil canim yanlis anlamani hic istemem tabiki bilmeyenler icin iyi bilgiler :heart:

2 Beğeni

Yok yok estağfurullah :smiling_face_with_three_hearts: hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz

2 Beğeni

Bizimki kauçuk emzik emdi silikonları nede damak emzigini emmedi. Size önerim. Damaksız emzik Damaklı emzik Ve kauçuk emzik alın. Və emzigin ağır olmamasına dikkat edin. Ağır olduğundan bebek ağzında emdiginde düşüyor ağzından . Öyle düşdükce sinirlenip meme almaya biliyor bazen. @Bahar.80

@Gözdeünsal1

Buraya bakabilirsiniz :blush:

Yeni doğan ihtiyaçları olarak ne almak gerekiyo en önemli şeyler ne mesela bilgili anneler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızlar Yenidoğan ihtiyaç listesinde ne olmalı

1 Beğeni

Mucize anne ihtiyaç listesine bakmış mıydınız :innocent:

Araçlar>ihtiyaç listesi

3 Beğeni