Progestan iğne kullananlar

Kese dışında kan oluşmuş doktor 3 günde bir Progestan iğne verdi 5 tane ama bazıları iğne hiç iyi değil diyor kullanan var mı ne yapsam bilmiyorum yardımcı olun lütfen

Mutlaka kullanmalısın. Progestan iğne kullanan üyelerimiz vardı. Bildiklerimden bazıları doğum yaptı şu an forumu kullanmıyor olabilirler.

Progestan fitili kullanıyorum ama iğne de kararsızım iğnesinide kullanan var mı diye merak ediyorum

Kullanmalısın canım bence benimde kanamalarım oluyordu diğer gebeliklerde ilk haftalarda progestan igne kullanıyordum biraz ağır geliyor ama alışıyorsun bı sorun olmaz inşallah :palms_up_together: sağlıcakla kucağımıza alırız bebislerimizi (şuan bende 200 mg fitil olarak kullanıyorum hafif lekelenmelerim oluyordu şimdi sorun yok şükür)

1 Beğeni

İğne kullandığın hamileliklerin sağlıkla doğdu inşallah değil mi

İğneleri nasıl ve ne kadar süre kullandın kaç tane iğne kullandın?

Kime göre iyi değil canım sana tavsiyem yorumlar değilde doktoruna guvenmen… 9 aydır progestani fitil olarak kullanan ben ilk başlarda düşük sebebiyle ignelerimi kullanan ben şuan 37 haftalık olduk ilaçlar sayesinde doktorun bebeğe zarar verecek birşey yapmaz emin ol her detayin tedavisi başka başka… sağlıkla gelsin bebişler

Progestan iğnesi mi kullandın ?başlarda

Düşük sebebiyle derken düşük mü yaptınız anlamadım yoksa düşük riski vardı diye başlarda Progestan iğnesi mi kullandınız?Bana hem fitil hem iğne verdi ikiside Progestan iğneyi 3 gün arayla yaptır dedi fitili de sabah akşam

Lütfeeennnn cevaplar mısın mesajlarımı :pray:

1 Beğeni

Canım aynen kanamam olduğu için progestan fitil başlandı sonra hergun progestan iğne hafta bir Depot iğne kullandım 2 hafta böyle idi sonra 4 ayda tekrar oldu lekelenmem yine aynen tedavi iğne ilaç uygulandı sonra da sadece progestan fitil olarak kullanmaya devam ediyorum canım 37 haftadayim… Ondan kullan aklına birşey geçmesin keşke deme sonra doktorum progestan için ilk başta düşük olmasın diye kullandık dedi şimdide erken doğum olmasın diye kullanıyorum

Benimde kese etrafında kanama alanları vardı sonra durdu lekelenmem çok şükür inşallah seninde düzene girer bu süreçte bol bol dinlen ağır iş felan uzak dur ilişkiden uzak dur

İnşallah benimkide düzelir teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Ben 6 ay kullandım iğnesinide ilacınıda kesemle bersber kanama alanımda büyüyordu günde 3 defa progestan 3 defs duphaston haftada 2 defada iğne vurduruyordum canım niye iyi değil diyorlar ki ben sıkıntıdan ziyade yararını gördüm çok şükür o kadar çok kanamam oluyorduki kan takviyesi vermişlerdi değerlerim düştüğü için o iğneler sayesinde geçti

kullanmalısın bence :cherry_blossom: doktorun sana zararlı bişey önermez…

Malesef sağ olarak doğumum olmadi ama iğne ile ilgili bir durum değildi hatta şöyleki o iğneler sayesinde kanamalarim duruyordu sorunum ters rahim olduğu için kesem olması gereken yere yerlesemiyordu kalbini ferah tut zaten kötü bi yan etkisi olsa hiçbir doktor önermez sağlıkla kucağına alırsın inşallah :palms_up_together::heart:

3 ay boyunca haftada 2 gün kullanıyordum ekstra olarakta fitil olarak ev progestanlardan geçilmiyordu dolu dolu :smiling_face:kalbini ferah tut devam et inşallah canım bişey olmaz

Bebiş sağlıklı değil mi şimdi.Bende bugün ikinci iğnemi yaptırdım bizede iyi gelir inşallah RABBİM hepimizin evlatlarını bize bağışlasın inşallah hepinize çok teşekkür ederim gerçekten :smiling_face_with_three_hearts::pray:

Tup bebekle hamile kaldim. Transfer oncesiz kullanmaya basladim ve 12. Haftaya kadar gunde 2 adet her gun vuruldum. 19. Haftamdayim progestan fitil olarak kullanima devam ediyorum masallah bebeklerimde gayet sağlıklı. Progestan düşüğü tehlikeyi vs. Engelliyor bence sevinmelisiniz igne verildigi icin cok güzel önlem almış doktorunuz

Ayrıca bir gun arayla progestan 50 mg ×2 adet kalçadan progestan vuruldum bunlara ek