Progestan kullananlar

7+5 te hafif pembe ve kahverengi akıntı olduğu için doktor her ihtimale karsi progestan fitil 200 mg verdi ama tam olarak bir sure vermedi siz ne kadar kullandınız yada kullanıyorsunuz Şu an 8+1 im

Hamilelikte yaşanan pembe veya kahverengi akıntı ve doktorunuzun progestan fitil (muhtemelen progesteron bazlı bir tedavi) önermesi oldukça spesifik bir durum. Bu tür durumlarda doktorunuzun önerileri en önemli rehberiniz olmalıdır. Doktorunuz bir süre belirtmediyse, bu, tedavinin sizin spesifik durumunuza ve vücudunuzun tepkisine bağlı olarak değişebileceği anlamına gelebilir.

Genellikle, progestan fitillerin kullanım süresi, tedavinin amacına ve hastanın durumuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Bazı durumlarda, belirli bir zaman diliminde düzenli kullanım gerekirken, bazı durumlarda ise semptomlar iyileşene kadar kullanım önerilir.

Eğer doktorunuz kullanım süresi konusunda net bir bilgi vermediyse, bu konuda daha fazla açıklık getirmesi için tekrar iletişime geçmek en iyisi olacaktır. Ayrıca, herhangi bir yan etki veya beklenmedik bir durumla karşılaştığınızda da doktorunuzla iletişime geçmelisiniz.

Benim tecrübelerim veya önerilerim kişisel tıbbi tavsiye yerine geçemez, dolayısıyla lütfen tedavinizi doktorunuzun yönlendirmesiyle yürütün. Sağlığınızı ve hamileliğinizi en iyi şekilde desteklemek için doktorunuzla açık iletişim içinde olmak önemlidir.

Lekelenmem oldugu icin 7 haftamda bende kullandim artik kullanmıyorum. Kullandiginiz surecte odem olusmaya baslayabilir tedirgin olmayin gayet normal bir dururummus.

23 haftalığım. Plesantada kanama olduğu için verdi bana da. 2 hafta kullanacağım günde 4 tane. Kendini yorma ayakta çok durma. umarım sorunsuz geçer

Bir sonraki doktor kontrolüne kadar kullanın. Kontrolde sorarsınız devam edip etmeyeceğinizi

Benimde 1 düşüğum var yeni hamile olduğumu öğrendim doktor banada progestan yazdı günde 2 kere sabah akşam bol bol dinlen fazla ayakta durma ayaklarını uzatıp yat

Ben 1.5 ay kullandım 3 kere aşırı kanama geçirdim daha sonra lekeler devam etmedi çok şükür 3 aylık olunca kesildi şuan kullanmıyorum. Yani doktorun daha iyi bilir. Ben leke gelmiyor artık 1 haftadır deyince artık kullanmaya bilirsin dedi. Sen kontrole gidesiye kadar kullan canım

Ben 21 haftaligim halen daha kullaniyorum. Doktor ne zaman birakmayi uygun gorurse o zaman biraktirir. 8 ay bile kullanan var. Ama guzel bir ilac gonul rahatligiyla kullanabilirsin.

Bende de aynısı oldu canım 1 hafta kullandım sonra kontrole gittim ve bıraktım.

20 haftalığım erken doğum riskim oldu için kullanıyorum

Benim iki kaybım olduğu için hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan 18 haftalık olduk devam ediyoruz

Hçbir lekelenme ve kanamam olmadığı halde 10. Haftaya kadar kullandım zararı yok yararı var endişe etme cnm

Bende o haftalarda kanama yaşamıştim. Kan uyuşmazlığından olma ihtimali vardı. Dr bana 12. Haftaya kadar kullan demişti. Siz her durumu doktorunuza iletin mutlaka :blush:

Bende 7 haftada kullanmaya başladım kahverengi lekelenmem oldu şuan 11+5 olduk hala kullanıyorum kontrolde sordum devam edicez dedi doktor sende kontrol de sor bırakacağın zamanı söyler