Progestan iğne kullananlar

Benimde kullandığım Progestan 50mg 3 günde bir vurduruyorum fitili de günde 2 defa ama bende karın ağrısı oluyor fitilden dolayı mı bilmiyorum o beni telaşlandırıyor

Çok şükür iyi az kaldı doğurucam ama ben psikolojik olarak bitmiştim çünkü 6 ay aralıksız her gün kanamam vardı ama geçti gitti çok şükür :slight_smile:

Benim koyu sarı mı açık kahverengi mi tam çözemediğim akıntım oldu hastaneye gittim kese çevresinde kan oluşmuş dedi bugün aynı şekilde yine oldu ama normalde de akıntım zaten sarı ben bile anlamadım koyu sarı mı açık kahverengi mi bilmiyorum tekrardan hastaneye gitsem mi yoksa fitil ve iğnelerime devam edip çarşamba günü randevum var onu mu beklesem

Sarı ve yeşil renkteki akıntılar enfeksiyondan ve progestan fitilden oluyor ama koyu kahverengi tonlarındakiler kurumuş oksitlenmiş kan bendede çok oluyor artık beden alıştı içinizi ferah tutun kırmızıya dönmedkçe hiçbir sorun yok ağır iş yapmayın bolca dinlenin ilişkiden kaçının ben 6 ay aralıksız her gün yattım kocamlada kanka oldum :grinning:

Peki Progestan iğne yaptırdınız mı

Bende tüp bebek tedavisi ile hamileyim. Doktorum daha en başından progestan iğne ve fitil verdi. Şuan 10 haftalığım hala devam ediyorum. Günde iki kere iğne, iki kerede fitil kullanıyorum. Bu 3. Transferimdi. Her tedavinin başında başlatıyor bu ilaçlara. Bı zararı olsa her hastasına her tedavide vermezdi. Düşüğü engelliyor. Kullanmalısın bence