Cansu hanımcım bu ilginiz o kadar mutlu ediyo ki beni anlatamam gerçektem çok teşekkür ederim iyi ki varsınız kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktordan istedim ikili testi. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi
doktor da dedi maşallah çok iyi hareketleri diye. Kan verdim 3 hafta sonra kontrole gideceğim kontrolde sonuçlarına bakılacakmış. Bayram dolayısıyla hastane erken çıkarmaya çalışacak sonuçları denildi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız sizler nasılsınız
Rica ederim siz mutlu olduğunuzda ben daha çok mutlu oluyorum.
Gününüz çok güzel geçmiş
İnşallah kan sonuclari da guzel gelir.
Teşekkür ederim ben de iyiyim. Doğuma hazırlık yapıyorum. Birazdan yürüyüşe çıkıcam bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum
İnşallah her şey güzel olur bebeğinize sağlıcakla kavuşacaksınız
Amin Teşekkür ederim
TSH için tekrar kan verdim. 3.44 çıktı ve doktorum levotiron 25 mg başladı ilk 15 gün ilacı kırarak sonraki 25 gün de tüm şekilde kullanmamı söyledi. Sınırda çıkmış ama gebeliğin artık 6 ayı geçtiği için bebeğin gelişimi açısından bu hormon önemli biz önlem alalım dedi @Cansu
@NURAN
@Ebruvpr
Merhaba kızlar Günaydın
Ramdevunuz inşallah güzel geçer. Ben de heyecanla bekliyorum.
Türkçe yazmış zaten.
28+5 haftalik hamileyim ,uykudayken sanki nefesim daralıyor , nefes alamıyorum.Hemen o an uyanıyorum.
Bebegin hareketlerinde artış da hiss ediyorum.bu durumu yasayan varmı?neden acaba ?
Diye sormuş.
Bebek buyudukce cigerlere baski da yapıyor o yüzden djr.bendede oluyor cunki çok. @Cansu
Burda yazmamdaki sebep orada izin vermedi 3 yajıt olmuş diye.bende buraya yazdım.
Merhaba biz randevumuza gittik haftamız ile uyumlu 10+6 yiz doktora göre de 10+5 iz çok hareketli dedi kalp atışı da çok güzel erkeğe benziyor dedi ama erken hala dedi hayırlısı olsun ama biz kız istiyorduk
bayramdan sonraki hafta ikili taramamiz olacakmış 2 hafta sonra tekrar göreceğiz bebişi
Oyy maşallah size
Ultrasonda çok haretli olan bebişler genelde kız çıkıyor
İkili tarama testinde yine tahmini olarak cinsiyet söyler
Sağlıkla gelsin bebiş
Teşekkür ederiz hayırlısı olsun diyelim bakalım ne olacak bu arada profil fotonuz çok tatlı göbüş büyümüş iyice
Teşekkür ederim
Siz de profil fotoğrafı eklemek isterseniz yardımcı olabilirim.
40+3 olarak yola devam ediyoruz… Çok yorucu zamanlar geçiriyorum psikolojik olarak çöktüm diyebilirim
Kendinizi üzmeyin. Paylaşmak isterseniz biz okuruz sizi de rahatlatır.
40+5 üzülme bende seninle aynıyım yalnız olmadığını bil. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Sezaryen yahut gün verdiler mi birde özel mi devlete mi gidiyorsun?
Ben başından beri devlete gidiyorum. Ayda bir kez de araştırma hastanesine. Salı gün doktoruma kontrol için gittim herhangibir sorun yok dedi pazartesiye kadar bekle (pazartesi 41 haftalık olcak) daha gelmemiş olursa araştırmaya git dedi. Çünkü burda devlette kimse kalmıyor ilgilenen olmaz cihaz da yetersiz gibi konuştu. Zaten 41 haftaya ulaşan herkesi tatil olsun olmasın araştırmaya yönlendiriyolarmış. Tek avantajım araştırmada da kaydımın olması. Ama bayram tatili girmesi en büyük sıkıntım. İyi doktor yoksa stajyer mi girecek nasıl olacak bugün düşünmekten gram uyku girmedi gözüme. En son 1 haziranda gittim araştırmaya bugün gece acilden yine giriş yaptırayım diye düşünüyorum. Kasığımda geçmeyen bi ağrı var. Hem çatı muayenesi için ordaki doktorun doğum yaklaşırken bakarız demişti. Açılma yoksa boşyere beklemeyelim alsınlar sezeryana. Hem kendime hem bebeğime eziyet gibi geliyor çünkü hareketlerim çok kısıtlandı. Yani bilinmezdeyim. Stres yaptıkça da bebeğin gelesi varsa da gelemiyor yazık.
İnternetten günlük nöbet listesine bakalım. Böylece doktor hakkında önceden araştırma yapmış oluruz. Doktor araştırmanızda yardım ederim. Doktor ismini söyleyin yeter.
Stres olmamak elde değil. Ne yapsanız haklısınız.
Aynı durum @Zeynebsimsek sizin için de geçerli günlük nobet listesine bakıp doktor ismini söylemeniz yeter.
Mesafelerimiz uzak ama elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
Siz hangi şehirdesiniz
Doktor nöbet listesine nasıl erişebiliyoruz ki bi bilgim yok benim.