Haziran ayı doktor kontrolü

Tarihi belli mi

1 Beğeni

Benim randevum güzel geçti.
Şuan 34 haftalık oldum ama 37 haftalık gösteriyor.
Bebek 49cm 2900 gr olmuş. Nefes alsam bebeğe yarıyor.
Ben de 600 gr almışım
Doktorum için sezayenci diyorlardı ama bugün iki kez ard arda normal doğuma girdi. Bunu görünce de içim rahatladı.
Artık rahim gevşeltici besinler tüketebilirmişim. Hurma yeme kilo yapar dedi.
Günde 1 bardak rahim gevşeltici çay içicem (ahududu, papatya, ada çayı)
Saatlerce yürü dedi
Squat, plates yap dedi.
10 temmuzda randevum var çatı muayenesi yapacakmış
Ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi olarak 13 temmuz diyor. Son adet tarihine göre 30 temmuz bakalım ne zaman gelecek
Bebeğin ultrasonda yine yüzü açıktı. Bu sefer gozüme güzel gözüktü. Maşallah benim Günay’ıma
Muayene ücretine de zam gelmis :pensive:

4 Beğeni

Büyük ihtimalle temmuz 5

1 Beğeni

Devlette kaç günde çıkıyor sonuc

Oh ne guzel

1 Beğeni

@Cansu Ohh maşallah bebeğe :smiling_face_with_three_hearts: Sağlıkla gelsin inşallah. Sevindim senin adına ve herşeyin yolunda olmasına :pray::pray:

1 Beğeni

Anlamadım yeşil alan açtırmak nedir tam olarak bilgi verebilir misiniz zahmet olmazsa :smiling_face:

Maşallah sağlıkla gelir inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

İnan bilmiyorum devlet ya cihazların eski olmasından kaynaklı olabilir.

1 Beğeni

Kizlar sabaha randevum var 9.30 da o kadar heycanliyim ki suan 7+0 iz kalp atisi bu haftda duyulmasi lazimmis insAllah duyariz cok endiseliyim ve cok heycanliyim mutluyum anlatamam cok degisikmis bu duygu dualarizi bekliyorum​:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

3 Beğeni

:partying_face::partying_face::partying_face:
Güzel haberler alırsın inşallah.
Kalp atışı duyarsan neler hissettin yaz bize

Happy Bird GIF

1 Beğeni

İnsAllaaah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: yazarim tabiki :heart_eyes::heart:

1 Beğeni

Bazen bıkkınlık geliyor bana da. Ama dayan, son 3 ay Allahın izniyle. Sonrasında Sağlık ocağına mı gideceğiz acaba yoksa hala hastaneye devam mı? Değildir inşallah ya :frowning:

2 Beğeni

Yani dahile bakacak eğer yüksekse düşürmek için ilaç veriyor ama ben dahiliyeye deil endokrinoloji ye git yeşil alan yani sıra açtır ister dahiliyeye gitttiginde ister kadın doguma girdiğinde sıra açtır yoksa endokrinoloji sıra alamazsin

2 Beğeni

Son adete gore 7+0 en gon 5+5te gittigimde 5mm kese dedi simdi 11 mm olmus kese dedi ama bebebgi goremedi​:woman_shrugging::woman_shrugging::woman_facepalming::woman_facepalming:

1 Beğeni

Benimkinde 7. Haftamda hem kese hem bebek hem kalp atışıni görmüştük ama ondan önce gittiğimde doktor kese goremesek bile 9. Haftaya kadar yolu var demişti . Biraz daha bekle bakalım

2 Beğeni

Benim kese 12 mmdi ama bebek görünmemişti sadece oluşabilir demişti doktoe bir hafta sonra hem bebek oluştu hem kalp atışını duymuştuk. Son adete göre benim doğru çıkmadı 7 haftayım diye gittiğmde 5 haftalıkmış daha 2 hafta geriden geliyorum. İnşaAllah sizde haftaya görürsünüz bebeğinizi :blush:

3 Beğeni

Kese büyüklüğü artmış bence umudunu kaybetme. Haftaya ne gün randevun

2 Beğeni

InşAllah​:heart: 2 3 hafta sonra gel dedi bakalım

2 Beğeni

@anon43023311
Merhaba nasılsınız ikili test randevunuz nasıl geçti :innocent:

1 Beğeni