Haziran ayı doktor kontrolü

Bence sadece bebişi görürsünüz. 10. Haftada doktor bize renkli 3 boyutlu halini göstermişti :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:
Acaba sizin minik ne yapıyor :star_struck:

Günaydın kızlar
@Esma Efe nasılmış doktor ne dedi

@Betuesk inşallah kan sonuçların güzel çıkar arkadaşım ben de seninle heyecanla bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Birinci ay aşısını olacaktı bugün gittik sabah sağlık ocağına. Bizimle ilgilenen hemşire istifa etmiş. Yerine de biri gelmemiş henüz. Aile hekimimden zaten memnun değildim ama hemşiremi seviyordum. O da artık olmadığına göre başka bir aile sağlığı merkezine geçicem. Aşının 10 gün vakti varmış zaten. Öyle yani Cansu :hugs: Teşekkür ederim sorduğun için :heavy_heart_exclamation::rose: @Cansu

2 Beğeni

Çok şükür normal çıktı :heart_eyes::hugs::purple_heart:

1 Beğeni

Günaydın kızllar
Bebeğimizi göreceğimiz için günümüz çok güzel geçecek ama inşallah güzel haberler de alırız

@afrikanın_gelini54
@Funda
@Mns
@İlknur (inşallah şeker derdi biter)
@Cansu

1 Beğeni

Ayy o bile heyecanlı :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Benim randevum 2:40 canım sen gittin mi

1 Beğeni

Şeker sonucuma maalesef bakılmadı hala. Dahiliyedeki doktordan rica ettim ben sistemden göremiyorum siz bakabilir misiniz diye o da kadın doğum doktorun baksa sonucuna daha iyi olur dedi. Sanırım sonucuma onun bakıp karar vermesini istediğimi sandı. Ben de çok üstüne düşmedim. TSH için de tekrar kan istedi daha cuma günü verdiğim için tekrar kan alacağını düşünmedim ve tok karna gittiğim için yarın aç gidip tekrar vereceğim :smirk: @Cansu çok teşekkür ederim sorduğun için :smiling_face:

2 Beğeni

Valla hiç memnun kalmadım sinirden ne yapacağımı bilmiyorum . Devlete gittim 2 dk olmadı bakması kalktı . Haftasını soylemiyo diyorum haftasıyla uyumlu mu 19+4 normalde evet uyumlu 19 kusurlerde diyo kalbini dinletmedi . Sağlıklı mı diyorum evet sağlıkli diyorultrasonu çok hızlı yaptı çocuğun g.tu nerde kafası nerde belli olmuyor detaylı ultrason randevu verdiler bidaha aynı tarzla karsilasirsan kesinlikle özele devam edecem
Kemik ölçümü vs yaptı 20+0 dedi anlamadım kaç haftaligim ben ultrasonda ki kadın 20 haftalık misin diyor hayır diyorum öyle yaziyo diyo

3 Beğeni

Ya bir ay bekleyip hevesle gidip böyle muamele görmek gerçekten çok kötü. Benim doktorum şükür çok iyi ama aynı şeyi yaşıyorum sürekli hastane çalışanlarının suratsizliklari, sanki ben onu zorla çalıştırıyorum gibi tavırları, madem işini güzel yapamayacaksan hiç calisma yani. Umarım detaylı ultrason süreciniz @Betuesk le bizim gibi olmaz. Güzel haberler alırsınız :smiling_face:

3 Beğeni

Ne gibi şeyler yaşadınız ???

1 Beğeni

Merhaba kızlar. Doktoruma ultrasonda 39 gözüktüğünü ama 40+2 olduğumuzu söyledim. Ultrasondakine bakma dedi. Bu hafta cumaya kadar yavruşum geldi geldi. Gelmezse hem bayram tatili doktorlar yok. Hemde 41 haftalık olunca devlet direkt araştırmaya yönlendiriyormuş. Şükür ki araştırmada da kaydım vardı ayda bir gidiyodum. En önemlisi annem de orda tedavi görüyor. En azından yanımda olur. Belki hayırlısı böyle olmasıydı. Sezeryan ya da normal olması hakkında bişey konuşmadık. Açıkcası bu hafta gelirse normal olur ama haftaya sırf 41 olduk diye gideceğimiz için muhtemelen direkt sezeryana alırlar. Bugün belime ağrı giriyor aşağısı sızlıyor sürekli komşum da karnın inmiş dedi. Sağlıkla gelsin de yakın gibi galiba. Bu arada geçenki ağrıyı anlattım reflüden dedi. İdrar da hep enfeksiyon çıkıyordu bugün temiz çıktı şükür. Kansızlık hep var kan ilacına devam. Bende durumlar böyle.

2 Beğeni

@Funda Bebiş yerini sevmiş sanki :grin: Sağlıkla gelsin de nasıl geliyorsa gelsin :blush:

2 Beğeni

Kesinlikle sevdi başka açıklaması olamaz zaten​:smile: birde evde durmayan çocuk nst de hareket etmiyor. 1 saate yakın kaldım nst de :smile: aynen sağlıkla gelsin hepimizin yavruşları:heart::palms_up_together:

2 Beğeni

Detaylı diye gittik ama 15 dakika bile bakmadılar ve hiç bir aciklama yapmadan baktı doktor hiç konuşmadı bile :smirk: sadece 15 dk sonra ben sordum nasıl bir sorun var mi diye yok dedi. Ne ultrason görüntüsü ne renkli ultrason hiç bir şey vermediler. Bebeği bile göremedik cihazdan. Kendi baktı sadece.

4 Beğeni

Her gün sabah hastaneye gitmek beni cok bunaltırdı siz maşallah çok sabırlısınız

2 Beğeni

Bu devlet hastanesi beni çıldırtıyor. Bazen masraf olmasin devlette doğurayım diyorum bu yaptıkları aklima geliyor daralıyorum.

Tesadüfen de olsa bebeğin gelişiminin önde olduğunu öğrenmişsin. Benim de o haftalar önde girmeye başlamıştı. Bu aslında güzel bir şey.

2 Beğeni

Gayet iyiyiz her şey yolunda öbür ay şeker yüklemesi var

2 Beğeni

Benimde var size tavsiyem yeşil alan açtır endokrinoloji git dahiliyeye git söyle yeşil alan açsın oraya git

2 Beğeni

Benim de şuan 34+2 ama ultrasonda 37 gösteriyor. O zaman ultrasonun gösterdiği önemli değilse neden ölçüyorlar
O zaman ben de ultaronun dediğini dikkate almayayım mı

1 Beğeni