Merhaba hanımlar
Randevunuz ne zaman?
Bebiş nasılmış
@İlknur
Bebeğin burnunu gördüm. Maşallah Allah sağlıklı güzel ömür versin ultrasonda annesine bakmış
@Betuesk balık burcu hayal gücü olsa gerek
Kesin şeker içeceklerini tokuşturarak içiyorlardır dedim.
İnşallah sonuçlarınız güzel gelir
@Seray2023 diğer konunun kotası doldu buraya geçtik aklım sizde
@Cansu Şeker sonucumdan biri çıkmamışti doktor da dedi ki e nabizdan çıkınca bak 153 ün üstü ise gel tekrar dedi. TSH hormonum da yüksek çıkmış dahiliye bölümüne gitmemi söyledi. Bakalım artık salı gününe randevu aldım dahiliyeden
Geçmiş olsun. Tsh için stres yapma. İlacını düzenli kullanınca bebeğe zararı olmuyor
Benimki haftaya Perşembe günü. Merakla bekliyorum bebeğin gelişimini
3.2 çıkmış aslında çok yüksek değil ama önlem alalım dedi. İnşallah bir sorun olmaz, burası beni rahatlatıyor sağolun Cansu hanım
@Cansu benim Gebelik şekerim çıktı. Dahiliye veya Endokrinolojiye gidin dedi doktorum. Endokrinolojiye gittim onlar da sınırda çıkmış tekrar yapacağız dedi. İlkini 50lik 60 dakika yaptılar. Bu sefer 100lük, 60 dakika 120 dakika ve 180 dakika arayla alacaklar kan.
Pazartesi 9a randevu verdiler.
Pazar akşam 10dan itibaren hiçbir şey yiyip içmeyin dedi.
Bugünkü eziyeti sil baştan tekrar yaşayacağım pazartesi yani
Hafif modum düşük tabi
Evet 3 saat hastanede beklemek dolanmak çok bunaltıyor.
Güzel yanlarını düşün, artık ne yiyip ne yememen gerektiğine hakim olacaksın.
Şeker çıkmış işte niye uzatıyorlar ki dememek lazım.
Benimle ilgilenen başından sagmayan doktorum olduğu için şanslıyım demelisin.
Ben senin yerinde olsam pazartesi gününe kadar günde 6 defa şekerime bakardım. Gittiğim doktora da gösterir bir yorumunu alırdım.
Bunu denemek istersen seker ölçüm tecrübemi paylaştığım konuya etiketleyebilirim.
Diyabette beslenme konusu da var.
İkisine de şimdi etiketlememi ister misin
Açlık tokluk değerlerin kaç çıktı
Bir gün öncesinden tatlı bi seyler de yeme
E nabızda değerim 152 gözüküyor.
Şeker ölçmek için aletim yok maalsef evde
Yok kesinlikle öyle düşünmüyorum, bir sıkıntı varsa da şimdiden bilip önüne geçelim bir çaresini bulalım düşüncesiyle bütün tetkikleri yaptırmaya çalışıyorum.
Elbette üzüldüm, inkar edemem. Şeker çıktığı için değil. Yediklerime dikkat etmeyip bebeğimi tehlikeye attığım için. Sorumsuz davrandığım için. Hem üzüldüm hem kızdım kendime.
Sadece 9 ay karnımda taşıyacağım, 9 ay tutamadım boğazımı. Çok kızıyorum kendime
Yok öyle düşünme, gebeliğe bağlı şekeryükselmesi olduğu için senin suçun yok. Sen domates bile yesen belki sekerin çıkacaktı. Bu pankreas ile alakalı bir durum.
Eskiden hergün reçel yiyiyorsan şimdi reçel olmayacak ya da bazı günlerde olacak.
Senin suçun değil.
Benim de gizli sekerim var. Belki sana da gizli şeker der.
Ben daha bugün dondurma gömdüm.
Kendine asla kızma.
Doktorun şeker cihazı yazar ucuza almış olursun. Ne zamanlarda hangi durumlarda şekerinin çıktığına bakarsın.
Ben sabahları normalde esmer ekmek yiyiyorum. O gün iki dilim tava ekmeği yedim
Tek fark tava ekmdğiydi. Ve şekerim çıkmıştı bir daha tava ekmeği yemedim.
Bir keredinde kendimi tutamadım patlıcan ile bulguru çok yemiştim kesin şekerim çıkmıştır dedim normal seviyedeydi.
Bu seninle veya nefsinle alakalı değil. Tamamen gebelikten kaynaklı pankreasının suçu.
Çok uzattım. Fark ettim ki şeker ölçümü yaptığım döndem daha düzenli ve planlıydım.
Haziran 20 inşallah
Benim de 20 haziran
Ay çok sağolun, içim rahatladı
İnşallah sağlıkla doğuralım kucağımıza alalım
Annem hep anne olunca anlarsın derdi. Daha doğurmadan anlamaya başladım annemi. Annelik ne kadar kutsal bir şey.
İnşallah bu günleri en güzel en iyi en sağlıklı şekilde atlatırız
@Eylem
Merhaba Günaydın nasılsınız
Ben tam da emin olamadım ama galiba bugün randevunuz vardı. Kese görünmüş mü?
Umarım randevunuz güzel geçer
Merhaba evet çok şükür keseyi gördük kalp atışını da az da olsa duyabildik doktorumuz 1 hafta önden ilerledigimizi söyledi umarım bu bir sıkıntı değildir bilginiz var mı ?
1 hafta önden gitmesi çok güzel.
Benim bebek 22. Haftadan sonra 2 hafta önden gitmeye başladı.
Çok güzel haberler almışsınız ben de sanki kendi bebeğimmiş gibi sevindim.
Haftasına göre önde giden hamilelerin konu başlığı altında etiketlicem sizi belki yorumları incelemek istersiniz
23 Haziran benimki 10+6 olcaz o gün acaba hangi testler yapılacak yoksa sadece bebişi mi gorcez çok heyecanlıyım 3 haftadır görmedik özledim resmen