Hangi hastane demiştiniz bir araştırayım
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi hastanesi
Hastaneyi aradım günlük nobet listenizi nasıl bulabilirim dedim senmişim gibi konuştum
0282 250 7186
0282 250 7187
Her sabah bu numarayı ararsak nobetçi doktorun kim olduğunu söyleyecekler
Sen de bana doktorun kim olduğunu söyle bereber doktoru araştıralım.
Yaa sen nasıl bir meleksin. Çok teşekkür ederim yardımın için
İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum
Allah razı olsun senin gibi iyi insanlar da varmış dünyamızda
Rica ederim. Sizin gittiğiniz hastanenin de nöbet listesine bakmamı ister misiniz
Rica ederim
Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesine gidiyorum
İnternette listesini bulamayınca yine hastaneyi aradım. Böyle bir liste yok dedi. Acile gelerek öğrenebilirsiniz dedi.
Çok şaşırdım. Eskişehir şehir hastanesinin günlük nöbetçi doktor listesi yayınlanıyor.
Acaba eskişehir şehir hastanesi de mi artık yapmıyor dedim ben de baktım var.
O da şehir hastanesi bu da şehir hastanesi bu sağlık bakanı ne biçim ya
Maalesef… olsun herşey içim teşekkür ederim bende bilgi almaya gittim pazartesi 10 da gel dedi
@Yusifin-annesi
@Giz9435
Günaydın kızlar
Randevunuz nasıl geçti bebiş nasılmış
@Cansu Gunaydin canimmm ogleden sonra randevum o zaman gidince haberdar ederim muhakkak
Günaydın canim bizde bayram olduğu için 3 temmuz gidicem inşallah
Bayramın birinci günü yatış yazıldı dışarıdan müdahele ile olacak doğumum. 41. Haftada olmuş oluyorum
Hayırlı olsun sizin de belirsizlik bitmiş oldu kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Dışardan müdahale ile ne demek istediniz
@Cansu bugunki kontrolumuz guzel gecti şükür bebis yine onde gidiyor maasalalh yuzunu göstermedi yine tabiki
2 hafta sonra.tekrar gidicez
Maşallah size
Biz de 2 hafta sonra gidicez çatı muayenesi yapacak
Maalesef doktor bilgi vermedi zannım odurki suni sancı ile başlatıcak. Ama hiç açılmam yok vt:kapalı öncesinde bişey yapar mı bilmiyorum. İnşAllah süreci size anlatıcam
@Zeynebsimsek İnşallah gonlunce olur canım.ama neden suni sanciyla dogum yapiyorsun sezeryan kala kala