https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelik-catlaklari-icin-hindistan-cevizi-yagi/463?u=cansu
Kendinde kilo aliyorsun belki oyizden de ola bilir ikisi bir araya duşmuş. Benim karnım gunden güne kotu catliyor.normal bişey kiminde hic olmuyor kimindeyse aşırı oluyor. @Nergiz13 de de hic yok mesela.bende çok var ama
Lierac kullaniyorum su anda catlak yok sonradan olursa bilemem
@Cansu acaba kullanmaya ne zaman başladılar hiç çatlak yokken başlayanlar genelde çok memnun ama bilemem tabi illaki her üründe memnun olanda olmayanda mutlaka çıkar bebek yağlarını filanda iyi diyorlar ama kaşındırır gibi hindistan ceviz yağını kıllanma yapıyor diye duymuştum sanki egzama için kullanacaktım galiba öyle demişlerdi.
evet belki bende de 8 9 ayımda olucak ama olmya da bilir bilemeyiz insandan insana değişen birşey . bir tanıdığım ne yaptysa doöumdan sonrada o çatlaklar kaldı izleri karnında gitmedi
Birazda galiba cildin nemliliğiyle alakalı galiba
En esası 4 aydan başlıyor catlak.yani artik 7 ayliksin çatlak oluşması mucize benim için. @NURAN sen bu konuda bir şey biliyormusun? Hic catlamayan karın şimdi 7 aylikken bile catlamamış , 8 9 ayda çatlaya b ilirmi?
benum cildim yağlı deri mesela saçlarım bu gün yıkasam sabah akşama yağlanıyor
inşaAllah oluşmaz
Elastik deride az catliyor diye duydum bilmiyorum dogrumu yanlismi. Catladiginda doğumdan sonra izi gorunmuyor bile elastik derililerde diyorlar.bir tanidigimda gercekten gorunmuyordu dogumundan sonra. Bilmem belki insandan insana degisir
İnşallah arkadaşım
Kullanmaya ne zaman başladılar bilmiyorum. Ürün yorumlarında görmüştüm. Karında kıllanmaya hakkında şöyle düşünüyorum 10. Hafta civarında karnımda tüğlenme vardı. (O zamanlar hiç bir krem yağ kullanımı yoktu) Ben 16. Hafta civarında hindistan cevizi yağı ile başladım. Başlarda çok güzel emdi sonra kıyafetime yağ bulaşmaya başladı. Evdeki masaj yağını kullandım Arkadaşım aktardan aldığı yağ karışımını paylaştı Vücut kremi kullandım. Onu mu bunu mu kullansam derken zaman geçti. Şimdi arada bir krem sürüyorum. Şükürler olsun nazar da değmesin henüz çatlamam olmadı
Ben çatlağın da biraz yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum hiç kilo almamama rağmen hatta gebeliğin daha 2. Ayı bile olmadan tüm bacaklarım çatladı ama alt bacağıma kadar çatlama oluştu ne olduğunu bile anlamadım. Şu an 23 haftaya girdim karnım çatlamadi daha ama eminim catlayacagina vücudum çok yatkın catlaga. Aşırı rahatsız edici boyuta gelirse doğumdan sonra lazerle çatlak tedavileri var onlara giderim çünkü bacaklarım çok çok kötü durumda.
Bende oyleyim yaa.ama buna râğmen ilk gebeliğimde 26 haftada,çatlatdim.bu gebeliğimde 27 haftada yeni çatlarin oluştugunu gordum.ilk gebeligimde 9 ayin sonunda resmen karnim mosmordu çatlaklardan.Bundada olurmu oyle bilemem Beyaz tenliyim onunla alakalimi acaba.
peki ya izleri kaldımı ilk gebeliğnde oluşan çatlakların
Dikkatle bakilmazsa gozukmuyorlar bile beyazladi o kirmizi mavi çatlaklar aradan 3 yil geçmiş,Ama dikkatle bakildiginda ve ya deriyi elinle çektiğinde belli oluyor
Ben 6 aylik hamileyim bende catlak yok
Ben bunu kullanıyordum kıllanma yaptı ya, tesadüf mü yoksa bununla alakalı mı bilemedim şuan ara sıra aklıma geldikçe hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama önceden çatlaklarım olduğu için taze çatlağım daha oluşmadı. Sanırım karnımda çatlayacak başka yer kalmadı ondan
Bugün bı kaç arkadaşıma sordum bunu önerdi birde eczaneye gittim oda bunu önerdi bende onu alicam fiyatı 525 TL ama trendyolda 400 TL aynısı