Göbek ve basen bölgesindeki çatlaklar için ne önerirsiniz? Kullandığınız güvenli bir ürün var mı?
Hamilelikte çatlaklar, hamilelik sırasında vücutta meydana gelen hormon değişikliklerinin sonucu olarak ortaya çıkan, genellikle göğüs ve kalça bölgesinde oluşan çatlaklardır.
Hamilelikte çatlaklar, hamilelik sırasında vücutta meydana gelen hormon değişikliklerinin sonucu olarak ortaya çıkan, genellikle göğüs ve kalça bölgesinde oluşan çatlaklardır. Bu çatlaklar, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde daha sık görülür ve genellikle doğumdan sonra kaybolurlar.
Hamilelikte çatlakların önlenmesi veya azaltılması için hamile kadınların bol su içmeleri, dengeli bir diyet izlemeleri ve cilt nemlendiriciler kullanmaları önerilir. Ayrıca, hamilelik sırasında vücut ağırlığının yavaş yavaş artması ve dengeli bir şekilde dağıtılması da çatlak oluşumunu azaltır. Eğer çatlaklarınız aşırı derecede şişmiş veya ağrılıysa, doktorunuza danışarak bir tedavi yöntemi belirlemeniz önerilebilir.
Gebelik alerjisi geçirdim çok fazla çatlağım oluştu ne yapabilirim biraz olsun düzeltebilmek için kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı nasıl geçer bu çatlaklar
@Gizem merhaba embeauty selülit ve çatlak kremi var yorumları çok iyi bende alıp kullanıcam sizde ürüne göz atın isterseniz
Teşekkür ederim bende bir bakayım
@Gizem Rica ederim inşallah ikimizde faydasını görürüz
Tabiki lierac en iyi çatlak kremi özeldeki doktorum tavsiye etti kulandığımdan beri çok memnunum 30+5im hiç bir çatlağım yok hem sadece karın bölgesi çatlamıyor basen kalça gögüs bel oralarda çatlıyor hem bu krem vucut için bel karın göğüs basen kalça için kullanılıyor özellikle duştan sonra kullanıyorum çok ferahlatıyor ve hemen uykum geliyor o kadar iyi bir krem mutlaka tavsiye ederim eczaneden alın yoksa bile siparişle getirtin derim kullanan memnun kalır isterseniz doktora sorun içiniz rahat etsin
Benim de yoktu aslında ama gebelik alerjisi geçirdim karnımda kaşıntılar olunca çok fazla çatlak oluştu lierac çatlak oluşumunu engellemek için diye biliyorum ulaşan çatlaklarda işe yarıyor mu acaba bir araştırayım teşekkür ederim
Merhaba kızlarrr, Hamileliğin hangi ayından sonra çatlak için önlem almaya başladınız ve ne kullandınız? Tam olarak nerelerinizde catlaklar oldu? Ben hakiki zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Su an 4.aydayim ama karnım hafif belirgin olduğu için sürmeye başlamadım.
Benim karnim aman aman büyük değil ama 4 aylık hamileyim .karnimin sol tarafında küçük çatlak var birtane. Git gide cogalacak .bende tavsiyelerinizi alayım nə yapsak çatlamaz ve ben mucize annede yazılanlarda görmüştüm hindistan cevizi kremi surun diyordu bir kullanici…ama bilmiyorum iyimi degilmi və Azərbaycanda varmı diye bilgim yok
16.Haftada çatlak icin yaglar kremler kullanılabilir. Ben hindistan cevizi yağı ile başladım. Kıyafetlerime hep yağ geçti. Arkadaşım aktarcılardan yağ alıp karıştırıp kendi hamileliğinde kullanıyordu. Benimle paylaştı ben kokusunu sevmedim. Evde masaj yağı vardı bir süre onu kullandım. Yağ kullanmaktan bunaldığımı fark ettim vücut kremi kullanmaya başladım. Bu konuda çılgın gibi araştırma yaptım. Biooil catlak kremi alan var onun içeriği temiz değil göbeğe sürüldügünde emiyor. İçeriği temiz olursa gönül rahat eder. Ben 10 kilo vermiştim göbeğim gevşedi gerildi derken bence alıştı. Çaylak olursa ne yapsan geçmiyormuş. Çatlağım olursa gururlanmak için çabalamayı planlıyorum.
Linerak(?) Bu çok pahali olan yağ markası. Onun da çatlattığı kadınlar olmuş Hipp markası 200ml(?) En son 180 liraya bulmuştum. Krem şeklinde olduğu için sevebilirim diye düşündüm. Onun için de çatlak önlüyor ama var olan çatlağı giderir diye kesin bir bilgisi yok. Ürün içeriği çok olup fiyatı uygun olanı bulmaya çalıştım sana listesini atayım.
Kıllanma muhabbeti için de yorumumu söylemek istiyorum. Benim 10. Haftamda karnımda kıllanma başladı. O zamanlar daha yağ kullanmaya başlamamıştım. Hormonlardan dolayı kıllanma oldugunu düşünüyorum.
Son olarak göbek deliğine ve kasık kısımlarına, belinin yanlarına sürmeyi aksatma. Bir tane hamilenin sadece göbek deligi çatlamış çünkü oraya sürmeyi unutmuş.
Şimdi sən hangi kremi onerdin?sende etkisini gosteren krem hangisi?
Və tuylenme,bendede 9,10 haftamda tuylenme başladı .ama 6 ayından itibaren kendiliginden dokuluyor diye duydum.
Ben şuan sadece evde bulunan el ve vücut kremlerini kullanıyorum. Birazdan icerigi çok olan fiyatı uygun olan ürünlerin listesini paylaşıcam (bence hepsi çok pahalı)
Şuan 6. Aydayım dökülen kıl yok
Əl kremi bebeğe zararlı olmazmı?
Bebek iki hafta önden gidiyor şükürler olsun sağliklıymış. İçerinde hayvansal ürün olmayan el kremi kullanıyorum. Vegan etiketi var. Isana onarıcı el kremi sürüyorum. Içinde yağlar var elimizdeki çatlakları ilk kullanşta rahatlatıyor. Gobegime de iyi gelir diye düşünüyorum
Benim favorim bu marka. İçerik temizliği süper
Hipp markasının bebek şampuan iceriği temiz. Çatlak kremi de temiz olabilir
Bu içerik de temiz
Geçen ay hepsi burda hediye çekini kazanırsam alırım diye listeme eklemiştim. Kısmet amazona oldu orda da avent uygun fiyata buldum öyle olunca emzik ile biberon aldım
Zeytinyağ doğal olduğu ve vücut tarafından hemen emildigi icin tercih ettim. Birde gerçekten Cansu’nun dediği gibi fiyatlar cok yüksek. Zeytinyağı ucuz kalıyor onların yanında
Sıradaki etkinlik ödülünü kazanırsak alırız belki
Ne ödülü? ,anlamadım.
Uygulama içerisinde ayda bir kez kampanya etkinliği oluyor. Bu ay daha başlamadı. Yukarıda sağ üstte büyüteç var oraya basıp arama kısmına amazon, hepsi burda yazarsanız etkinlik detayını görebilirsiniz Onlar geçmişteki etkinlikler