Nə kazanılıyor peki ? Və nasıl katiliyorshn etkinlige
Yarışma gibi oluyor kazanan kişiye hediye çeki verildi. Etkinlik başlamadan önce admin (yönetici) detaylı bilgi veriyor.
Biliyorum ben Instagram kullanmiyorum ki![]()
Evde bebek için kapı süsü yapımı görmüştüm tekrar bulursam buraya eklerim
@ozlemmustafa.demirca burda krem önerilerinde ve tecrübemden bahsettim. Ben şuan vücut kremi kullanıyorum fakat favorim incia. Büyük ihtimalle incia alıcam
Ben hamile olmadan öncede kilo alıp vermeye bağlı çatlaklarım vardı çok umursamıyorum ![]()
Siz de benim gibi hafif kilolu anne misiniz
Hafif değil canım bayağı ![]()
![]()
ben maalesef planlı olmadığı için 93 kg hamile kaldım
Aslında doğru soyluyorsun.bende 54 kiloyum 18 yasindayım …bacaklarımın arasınd abırsız çatlak vardı .ama karnımda yok…onuncin bende umursamiyorum aslında
ama asri kilolu degilimdir 54 kilo bile olsam çok iyi gorunuyorum.kiyafet yakisiyor giydigimde bunun için mutluyum![]()
Benim de bacaklarımda var malesef ama göbeğimde ve göğsümde olmasın diye cabalayacagim. Yoksa dediğiniz gibi hic umrumda degil catlak ![]()
4 ayım Benim karnimın sol tarafın catlak var uzun degil kısa çatlak iki tane …ameliyat olmuşdum 2019 da.körbağırsak diye orqan var ya .onun yanindan cikti acitiyor…![]()
Cok gecmis olsun. Allah kotusunden korusun
biraz da kişiden kişiye değişiyor ya. Benim karnımın içi geniş sanırım o yüzden karnım daha yuvarlak ve yayık duruyor
çatlak illa ki çıkacak, en az sekilde bitiririz umarim bu süreci ![]()
Amin
Cinsiyeti belli oldumu?
Geniş karın kız diyorlar
Evet erkek dedi doktor![]()
Hakiki zeytinyağı daha pahalı Elif ![]()
Bir de kıllarını beslemesin ![]()
Çok öven arkadaşım var. Çok memnunlar, bende bio oil kullanırım sanırım.
Zeytinyağ litresi 100₺ nasil daha pahalı?
Aksine bu tür yağlar herkeste farklı etki gösteriyor, ben de cogu arkadasimdan bu yağın tüylenme yaptığını duydum. Zeytinyağ etkisi bambaşka. Herkesin kendi tercihi tabii ![]()
Kanki burada pahalı ya en son 700 tl verip 5 litre aldık gıdım gıdım kullanıyom
sen yerindesin daha iyi bilirsin
kılları besliyor diyorlar ya zeytinyağı ondan diyorum kanki ![]()
Çatlak icin doktorum bunu onerdi 26 azn tutdu.tsbikide pahalı oldu yani 30 gramlık bir krem.gunde 1 damla danda az kullaniliyormuş.bugun aldım və yeni başladım inşallah etkisi iyi olur .amin. türk parasiyla 297tlye aldık .