Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Ben 11. Haftadan itibaren hep Hindistan cevizi yağı kullanıyorum her gece yatmadan önce ve sabahları özellikle duştan sonra şuan 26. Haftadayım herhangi bir çatlak oluşmadı inşallahta oluşmaz doktoruma danışarak kullandığım bir ürün ayrıca zeytinyağını da son ayda göğüs için kullanmayı düşünüyorum

3 Beğeni

Yakınlarınızda Çağdaş market varsa hipp çatlak kremi 110 lira Hepsi burda uygulamasında 270 lira Aradaki bu büyük fark beni çıldırtıyor

3 Beğeni

Ben aldigim krem vardiya hani ,o sadəcə satlakların yerini acitmamak icinmiş .onu suruyorum ama karnımın başqa bolgesinde de çatlak oluşmuş 5 tane .gercekten kotu krem .260tleme acıyorum ya

1 Beğeni

Elim çok gitti alsam mı almasam mı çatlayacaksa yine çatlıyor. Alsam mı? Dedim Bebek yağı sürerim dedim. :rofl:

1 Beğeni

Bir uygulama var cimri diye bende genellikle internette bişey begendiysem oraya yazıyorum o farklı satan kişileri öneriyor işte en düşük fiyattan en yükseğe inada bakabilirsin genel olaral

1 Beğeni

İyi çatlak kremi önerisi olan varmı kızlar

2 Beğeni

Ben bebek yağı sürmeye karar verdim.

@afrikanın_gelini54 tüm çatlak tecrübe ve bilgim hepsi burda.

Kızlar hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz? Ve kaçıncı ayda başladınız?

2 Beğeni

Ben şuan vücut kremi kullanıyorum. Fakat bebek yağına başlıcam. Marka olarak arayışa girerseniz konunus üst kısımlarına link ve görseller bıraktım. En üst yorumda daha önce kullandığım yağlardan bahsettim. Sizin düşündüğünüz bir yöntem var mı :innocent:

Ben rahiki mahtum kullanıyorum hem yüzde yüz helal ve çok memnunum

1 Beğeni

Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum, cildim de aşırı kuru bir cilt olduğu için bunu tercih ettim ben. Maalesef normal nemlendiriciler ya da vücut kremleri bende işe yaramıyor çünkü cildim hemen emiyor. Hindistan cevizi yağında nemlilik süresi daha uzun oluyor en azından :blush:

2 Beğeni

Ben de başta hindistan cevizi yağı kullanıyordum. Başta çok güzel emdi. Sonra kiyafetlerime yağ bulaşmaya başladı. Kıyafetteki yağlı görüntüden sonra bıraktım. Şimdi saçıma sürüyorum Sizde işe yaramasına çok sevindim :innocent:

@Cansu Evet, kıyafete bulaşıyor ama fark ettimki yıkayınca geçiyor neyseki. Ben de saçımda da kullanıyorum :blush:

1 Beğeni

Benim durumumda olan varmı

5 Beğeni

Benim durumumda olan varmı

1 Beğeni

aboo nası çatlak patlak yus yuvarlak kremalı börek sütlü çörekk​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Ya göbüşe baaak :smiling_face_with_three_hearts: benim bacaklarım çok fena her yerinde çatlak var resmen :smiling_face_with_tear: ama karnım bu kadar büyümedi daha o yüzden karnımda yok ama büyük ihtimalle olur bende de, vücudum catlaga çok yatkın. :smiling_face:

1 Beğeni

Git işine ya :rofl:gulme komşuna gelir başına :rofl::rofl:

2 Beğeni

Maşallah de gobuşume :rofl: benim bacaklar cok fena :person_facepalming:Artık oraları atam malum​:zipper_mouth_face::grin:

1 Beğeni