tamam tamam gülmüyom başıma gelmesin![]()
![]()
![]()
Maşallah
atmana gerek yok aynısı bende de var zaten ![]()
![]()
@İlknur ama gercekten karnim buyuk degil arkadaşım asagidan cektim diye oyle dusmus,bende şaşırdım![]()
![]()
![]()
Çok tatlı ![]()
Sen bazen durduk yere sinirleniyorsun ya göbeğinde sinirden şimşekler çakmış gibi ![]()
![]()
![]()
![]()
@Cansu ya
fazla sinirlendirmeyelim şimşekler artmasn![]()
@Nergiz13 yakındır sende çatlak merak etme,iki gune duyarız catladıgını![]()
Sadece size gostermek icin cektim silicem burda bir azdan ayp ![]()
Öyle çok büyük değil zaten ama çok tatlı.
ben daha hamileliğimin 2. Ayında bacağımda çatlak oluşmaya başladı yapımızda var demekki bazı hamilelerin karnı kocaman tek bir çatlak yok. ![]()
Evet ya @İlknur buyuk karınlıların catlagini hic gormedim ama ben 4 5 ayımdan catladı ,karnım o zamanlar bundan kucuktu ama cat vardı ,napim kismet.bebişime canim feda ![]()
![]()
çatlamıycam haaaaayııır![]()
![]()
Kız Allah cezanı vermesin bu ne catlaksiz karin ![]()
kıskanırım bak şimdi
Erkekmi sendekide.
Tuydemi cıkmamış sende kıız
evet canım erkek bende de , yok ya tüylerim olmazsa olmazım![]()
karnımda arttıkça artıyor , yorgan diktiricem tüylerimdrn![]()
![]()
![]()
Noldu @Nergiz13 hani sende line nigra cıkmamıştı ,dalgamı geciyon ![]()
![]()
ne zaman çıkmadı dedim ki
bazılarında çıkmıyor demiştim bende var![]()
Fotoda düşmemiş ,ama bende hamile kaldigim 2 aydan beri başladı tuy şimdide cok karnimda tuy uzayıp uzayıp sonunda orucem
fotoda tam düşmemiş.
evet fotolarda gözükmüyolar keşke fotoda gözükse de realda görmesek tüyleri![]()
![]()
Nazar yapmak degil niyetim ama soylicem
senin karın benimkinden buyuk gozukuyor,benim karın iceridemi buyudu acaba ne dersin?
Birde senin karnın yanlara çıkmış,yana çıkan karın kız derler ama ne bilem
herkesin karın yapısı çok farklıdır , yok ya ne nazarı rahat ol
aksine bana yüzüme bit akrabam karnın çok küçük bebek küçük olucak demşti hani geçenlerde de konu olarak açmıştım ya
6 aylığız , bazı karınların iç kısmı geniş oluyomuş dışardan fazla bilinmeyen zamanda.Deme öylee bak doplerde erkek dedi devletde erkek dedi özel de erkek dedi kız çıkarsa elbiseleri naparim![]()
![]()
Seninki az bile benim 7.aydan sonra bi başladı çatlamaya boş alan yok desem yeri bi de geriliyor gerildikçe sanki yırtılacak gibi oluyor.
Ama olsun değer, bi minik dünyaya getircez kolay değil. ![]()
![]()