Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

tamam tamam gülmüyom başıma gelmesin​:rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet: atmana gerek yok aynısı bende de var zaten :joy::joy:

1 Beğeni

@İlknur ama gercekten karnim buyuk degil arkadaşım asagidan cektim diye oyle dusmus,bende şaşırdım​:person_facepalming::blush::pray:

1 Beğeni

Çok tatlı :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: Sen bazen durduk yere sinirleniyorsun ya göbeğinde sinirden şimşekler çakmış gibi :laughing:

2 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl: @Cansu ya

fazla sinirlendirmeyelim şimşekler artmasn​:rofl:

1 Beğeni

@Nergiz13 yakındır sende çatlak merak etme,iki gune duyarız catladıgını:upside_down_face:

Sadece size gostermek icin cektim silicem burda bir azdan ayp :sunglasses:

Öyle çok büyük değil zaten ama çok tatlı. :heart: ben daha hamileliğimin 2. Ayında bacağımda çatlak oluşmaya başladı yapımızda var demekki bazı hamilelerin karnı kocaman tek bir çatlak yok. :smiling_face:

2 Beğeni

Evet ya @İlknur buyuk karınlıların catlagini hic gormedim ama ben 4 5 ayımdan catladı ,karnım o zamanlar bundan kucuktu ama cat vardı ,napim kismet.bebişime canim feda :sunglasses::pray:

1 Beğeni

çatlamıycam haaaaayııır​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Kız Allah cezanı vermesin bu ne catlaksiz karin :rofl::rofl:kıskanırım bak şimdi​:rofl: :star_struck: Erkekmi sendekide. Tuydemi cıkmamış sende kıız

2 Beğeni

evet canım erkek bende de , yok ya tüylerim olmazsa olmazım​:rofl::rofl:karnımda arttıkça artıyor , yorgan diktiricem tüylerimdrn​:rofl::rofl::woman_facepalming:

2 Beğeni

Noldu @Nergiz13 hani sende line nigra cıkmamıştı ,dalgamı geciyon :rage::thinking:

1 Beğeni

ne zaman çıkmadı dedim ki​:grin: bazılarında çıkmıyor demiştim bende var​:rofl:

1 Beğeni

Fotoda düşmemiş ,ama bende hamile kaldigim 2 aydan beri başladı tuy şimdide cok karnimda tuy uzayıp uzayıp sonunda orucem :rofl:fotoda tam düşmemiş.

2 Beğeni

evet fotolarda gözükmüyolar keşke fotoda gözükse de realda görmesek tüyleri​:rofl::woman_facepalming:

1 Beğeni

Nazar yapmak degil niyetim ama soylicem :blush:senin karın benimkinden buyuk gozukuyor,benim karın iceridemi buyudu acaba ne dersin? Birde senin karnın yanlara çıkmış,yana çıkan karın kız derler ama ne bilem

1 Beğeni

herkesin karın yapısı çok farklıdır , yok ya ne nazarı rahat ol​:smiling_face_with_three_hearts: aksine bana yüzüme bit akrabam karnın çok küçük bebek küçük olucak demşti hani geçenlerde de konu olarak açmıştım ya​:woman_facepalming:6 aylığız , bazı karınların iç kısmı geniş oluyomuş dışardan fazla bilinmeyen zamanda.Deme öylee bak doplerde erkek dedi devletde erkek dedi özel de erkek dedi kız çıkarsa elbiseleri naparim​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Seninki az bile benim 7.aydan sonra bi başladı çatlamaya boş alan yok desem yeri bi de geriliyor gerildikçe sanki yırtılacak gibi oluyor. :smile: Ama olsun değer, bi minik dünyaya getircez kolay değil. :cherry_blossom::heart_eyes:

2 Beğeni