Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

:rofl::rofl::rofl: ne bileyim oyle soyluyorlar diye soyledim :rofl::rofl:ama erkekse tabiki,dert etme :upside_down_face:

Benim 4 aydan basladı canim 4 aydan boyleyse 7 8 9 ayımda neler olucak bilmiyorum :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:yüzüm catliycak artik oralara cikacak :zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Allah göstermesin yüzün çatlamaz​:smile::smile: güldürme beni​:smile:

@Cesurumm İlk gebeliğimde de bunda da olmadı çok şükür :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Maşallah bu nasıl güzel göbek :star_struck:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl:şaka @Funda

1 Beğeni

Her keste olan bişey değil diye dir :upside_down_face:

Gelsinmi gobuşler?:upside_down_face:

1 Beğeni

@NURAN @Cansu ve karni cikan anneler gelsin gobuşler hadiii

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:teşekkür ederim

açılışı biz yaptık​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Evet :person_facepalming:benim catlaklar nazar boncugum :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:ay öldüm gulmekten yaaa

1 Beğeni

İlerleyen zamanlarda belki payalşırım

1 Beğeni

Kızlar karnınız ne zaman çatlamaya başladı ne kullandınız benim 2. Ay olmadı çatlamaya başladı normal mi​:pleading_face:

2 Beğeni

4 ayimda başladı yavaş yavaş şimdi felaket felaket :person_facepalming:ve krem suruyord 270tl ye almistik,bir faydası yokkkkk sinir oluyorum :person_facepalming:olan oldu artık sağlık olsun .

1 Beğeni

Sizin yine geç başlamış benim çok erken acaba biraz göbeğim vardı kilomdan dolayı olabilir mi

1 Beğeni

Ben bunu kullanıyorum doğumdan sonra da devam edicem. Hiç çatlak yokken kullanmaya başladım, nerdeyse son aylarımda çatlak oluşmaya başladı o da normal çünkü bebeğim büyüdü.:heart_eyes: Deneyin isterseniz sizde yorumlar da güzel bakarsanız.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

Bende lierac almayı düşünüyorum aranızda hiç kullanan var mı yorumlarını okumuştum herkes çok iyi diyordu

1 Beğeni

Lierac alıp çatlayan da varmış.