Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Bende yapmadı belki değişiyordur etkileri tenden tene. Aleovera, vazelin ve tatlı badem yağı karıştırdım. Onu da kullanıyorum.

1 Beğeni

Belki de tesadüf denk gelmiştir

Kullandığınız yağlar kremler neler :cake: Ben de erkenden başlayayım​:rainbow::blossom:

1 Beğeni

Önerileriniz var mi kızlar

Ben lierac aldım bitkisel yazıyor

Lierac kullanıyorum ben

1 Beğeni

Ben de krem arıyorum memnun musunuz

3 Beğeni

Ben bunları kullanıyorum

Kaç hafta, aydır ilerleme faydasını gorme durumu var mi

2 haftadır kullanıyorum erken dönemde başladım çatlamayı engellemek için şuan çatlağım yok. Hamileliğimin daha ileri zamanlarında faydasını görmeyi umuyorum bakalım görücez :blush:

1 Beğeni

Ben çok düzenli kullanmıyorum bayramda başlafım kullanmaya şuan 15+6 dayım ileriki zamanlarda bakıcaz artık çatlak olacak mı diye

1 Beğeni

Ben hamilelik başında kullandım sonra bıraktım

1 Beğeni

Suan çatlağınız var mi peki biraz da genlerle mi alakali anlayamadim gitti vallahi

1 Beğeni

Bence genetik bir şey yaa. Bende ilk gebeliğimde de bunda da olmadı çok şükür. Annem de 5 çocuk doğurmasına rağmen yine de olmamış hiç çatlak

1 Beğeni

Hər kes zeytin yagi onerdi bana,doktorun yazdigi krem kuruyor diye. Zeytin yagi sur dediler. Kiyafetime kecer dedim.gece uyurken sur ve gece uyurken bir gecelik sec hep onu giy. O zaman sorun olmaz dediler. Veya surdukden sora bandajla sar dediler. İstersen zeytin yagini dene. @Rabia11

1 Beğeni

Hafif bi çatlak olmuş. O da dikkatli bakınca görünüyor. Göbeğimin altını göremiyordum az önce baktım. Göbek çizgisi de olmaya başlamış Krem sürenin de sürmeyenin de çatlıyormuş. Bir kaç kez sürdüm en sonunda amann dedim. Nerem güzel ki göbeğim güzel olsun dedim. Artık umursamıyorum

1 Beğeni

Aynen sizin gibiyim bu konuda daha iki aylık hamile bile değildim hiç kilo almamış olmama rağmen sağ bacağım diz kapağıma kadar çatladı. Dedim ki demek ki yapıyla alakalı bıraktım kendi haline :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bende çatlaklar git gide artıyor daha önce hic bisey yoktu simdi baktığımda var hangi krem önerirsiniz kızlar

2 Beğeni

Ben mustela nin catlak kremini alacagim simdi bakalim umarim ise yarar