Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş hem doğal hem çatlağı onluyormus bende aldım yavaştan uygulayacağım
Lierac kremi iyi diyorlar bende aldim kullanmaya basladim bakalim ne kadar etkili
Bu kremi cok duruyorum ama henüz başlamadım kullanmaya fiyati da biraz yüksek ama cok iyi diyorlar ınsagramda takip ettiğim bir bayan öneriyor
Benim aldigim krem,catlagı engellemiyor ama catlayan yerim kasindigi zaman vurur vurmaz acısı diniyor.
Catlagi bence engelleyemez bir krem,kremsiz bile catlamayan karinlar gordum.
Krem surerek de catlayan karinlar var.mesela biri ben
Ben tamamen dogal sade bir hindistan cevizi yagi aldim onu kullaniyorum.ki yapisal kremle yagla cok az etki eder bence. Ilk hamileligim de hic bisey kullanmamam ragmen catlagim yoktu simdi ki gebeligimde gerildigildigimi hissettigimdn arada bu yagi kullaniyorum. Hayirlisi herseyin cozumu var takmiyorum ben
Daha yolun çok başında olsam da şimdiden araştırmakta fayda var malum her şeye her geçen gün zam geliyo hangi çatlak kremi veya jeli kullandınız ya da çatlak önlemek için neler yaptınız ne kadar etkili oldu kaçıncı haftadan itibaren başladınız kullanıma fikirlerinizi benimle de paylaşır mısınız sevgili annelerim
@Tatlıheyecanım_3012 10. Haftamdan itibaren yag kullandim doğal hindistan cevizi yagini kullandim uzun süre, kakao yagida kullandim 35. Haftaya kadar bir sey olmadı ama sonra bi baktim çatlamış
Bir yağ karışımı hazırladım onu kullanıyorum ara ara, yağlandıktan sonra oturamadığım için ağlıyorum o yüzden bunu sık kullanamıyorum
Bir de boom butter nemlendirici krem kullanıyorum, içeriği oldukça temiz ve çok güzel nemlendiriyor. Piyasada yine çatlak için olan kremler çok uçuk rakamlara satılıyor, arkadaşım hem boom butter hem de lierac kullanan biri olarak boom butter ı tavsiye etti, tavsiyelerine çok güvendiğim bir arkadaşım olduğu için gönül rahatlığıyla bunu aldım.
Ben lierac kullanıyorum 17+4 teyim şuan hiç çatlak yok belki daha erkendir çatlaması için bilmiyorum ama karnımda çok büyük oldu inşallah çatlamaz.
Benim ilk gebeliğimde de hiç çatlağım olmamasına rağmen bunda hızlı kilo almaya başladığım için çatlak olur korkusuna hindistan cevizi yağı kullandım bir süre. @duygugillerdenbiri 'nin de dediği gibi yağlanınca oturamadığım için sürmeyi bıraktım. Çok şükür son 1 ay kaldı doğumuma ve hiç çatlağım yok (maşallah) Hindistan cevizi yağını öneririm ben de. Cildim çok kuru olduğu için hiçbir nemlendirici kremi kabul etmiyordu. Hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendirmişti
Hepinize çok teşekkür ederim saf zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağını bende duymuştum boom butter değil de life butter selülit ve çatlak kremi vardı bende ama hamilelikte insan kullanmaya korkuyor bazı şeyleri kimyasal vs olabilir diye belki hamilelik için özel vardır diye düşündüm
Evet temiz içerikli hamile çatlak kremleri var
Bi kaç tane duydum araştırdım da aşırı pahalı ya bi çatlak kremi 400 500 lira olmamalı
Haklısınız
Çağdaş markette hipp çatlak kremi piyasaya göre daha ucuz. Yani internette satılan hiip, aynı ürün aynı kalite markette daha ucuza görmüştüm
Mardinin bağrında çağdaş market ne arasın çağdaş market Eskişehir de sanki orda yaşamışlığım da var ordan hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam ya da İstanbul da mı bilemedim yaşadığım şehirlerin birinde vardı ama
- Haftadan itibaren her gece ve sabah Hindistan cevizi yağı ile yağladım , dairesel hareketlerle masaj yaptım şuan 38 haftayım çok şükür hiç çatlak yok Hindistan cevizinde asla yağlı bir his kalmıyor bir süre sonra cilt tarafından emiliyor zaten. Bunun dışında bence yaşadığın bölgenin iklimi de çok önemli kuru nemsiz bir bölge ise daha sık vücudu nemlendirmek gerekir diye düşünüyorum
Herkes hindistan cevizi yağı demiş bunu netten bende okumuştum sanırım bende bunu kullanacağım en azından doğal bişey peki önereceğiniz bi marka var mı yoksa her türlü hindistan cevizi yağı olur mu tarım kredi kooperatiflerinde vardı sanırım
Yenebilir bir yağ olmasını tavsiye ederim ben alırken buna dikkat ettim gratis ve watsonslarda da var kozmetik olmamasına dikkat edin