Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Ben Gratis’ten aldım. Soğuk sıkım ve gıdalarda da kullanılabiliyor, yenilebiliyor da hatta. İçeriği temizdi :blush:

İlk hamileliğimde bebe yaği kullandim buna rağmen cok çatladim,ikinci hamileliğmde son ayimdayim,ama hiç çat oluşmadi bunda,kasinti falanda olmadi,ilkinde catladim diye karnim gerildi iyice ondan ola bilir bunda çatlamamam

2 Beğeni

Hamişlerin korkulu rüyası; çatlak :slight_smile: Önerisi olan varmı arkadaşlar çatlak kremi yada yağı hakkında.

2 Beğeni

benim hiç bir yerim çatlamadı hiç kullanmadım ama bazıları kullanmasına rağmen çatlamış karınları son 1 haftam kaldı inşaAllah hiç çatlamazz​:rofl:

1 Beğeni

20+4 teyim lierac kullanıyorum karnımın haftama gmre büyük olduğunu döylüyor herkes ama ona rağmen hala çatlamadım inşallahta çatlamam.

1 Beğeni

İnşallah canım

1 Beğeni

Benimde sadece göğüslerimde vardı baya somra bir anda karnımdada çıkmaya başladı oğlum sağolsun bir anda aşağıya indi ve çok hareketli çatlak doldu bir anda

1 Beğeni

Hindistan cevizi yağı kullandım ben ilk zamanlar ama sonra sıcaklar artınca bıraktım. Hiç çatlamadı çok şükür

1 Beğeni

Bende şimdiye kadar çatlamadı diye seviniyordum taaa ki çatlakları görene kadar​:smirk::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Benim şimdiden göğüs ucum kurumaya çatlamaya başladı lansinoh krem verdi doktorum

2 Beğeni

İncia daha güzel, her emzirme sonrasi surdüm çok rahatlatti

2 Beğeni

Kızlarr göbüşleriniz çatlamaya başladı mı başladıysa kaçıncı haftalarda oldu. Her yerde genetik olduğu yazıyor çatlaklar için sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

3 Beğeni

Bence de genetik çünkü iki hamileliğimde de nemlendirici vs sık kullanmamama rağmen olmadı çatlak. Annem de 5 çocuk doğurdu ama onda da olmadı. Ablamda da olmadı. Ben genetik olduğunu düşünüyorum

1 Beğeni

Bu beni bir tık üzdü :rofl: annem 5 tane doğum yaptı karnı çatlaklarla dolu benim 23.haftam çatlaklar başlamadı inşallah olmaz hiç bir umut genetik değildir inşallah diye bekliyordum :rofl::rofl:

1 Beğeni

Bacak ve popoda çatlak oluştu ama göbekte hiç çatlak yok.

3 Beğeni

Bende çok hafif bir çatlama oldu. Son 3 ayda çatladım. Belli bile değildi

2 Beğeni

Benim göğüs uçlarım haftalardır çok acıyor ve kuru krem kullanıyorum. Vücuduma da korkudan her gün krem sürmeye çalışıyorum şuanlık çatlama yok gibi bakalım ilerleyen süreçte ne olur. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bu arada annemin de hiç çatlağı falan olmamış. Ama annemin hamileliği çok kusmalı geçmiş çok şükür benim rahat geçti. :sweat_smile:

1 Beğeni

Benim popomda ve göğüslerimfe çatlama oldu

1 Beğeni

Bendede yok 33 haftalıq hamileyim

1 Beğeni