Ben Gratis’ten aldım. Soğuk sıkım ve gıdalarda da kullanılabiliyor, yenilebiliyor da hatta. İçeriği temizdi
İlk hamileliğimde bebe yaği kullandim buna rağmen cok çatladim,ikinci hamileliğmde son ayimdayim,ama hiç çat oluşmadi bunda,kasinti falanda olmadi,ilkinde catladim diye karnim gerildi iyice ondan ola bilir bunda çatlamamam
Hamişlerin korkulu rüyası; çatlak
Önerisi olan varmı arkadaşlar çatlak kremi yada yağı hakkında.
benim hiç bir yerim çatlamadı hiç kullanmadım ama bazıları kullanmasına rağmen çatlamış karınları son 1 haftam kaldı inşaAllah hiç çatlamazz
20+4 teyim lierac kullanıyorum karnımın haftama gmre büyük olduğunu döylüyor herkes ama ona rağmen hala çatlamadım inşallahta çatlamam.
İnşallah canım
Benimde sadece göğüslerimde vardı baya somra bir anda karnımdada çıkmaya başladı oğlum sağolsun bir anda aşağıya indi ve çok hareketli çatlak doldu bir anda
Hindistan cevizi yağı kullandım ben ilk zamanlar ama sonra sıcaklar artınca bıraktım. Hiç çatlamadı çok şükür
Bende şimdiye kadar çatlamadı diye seviniyordum taaa ki çatlakları görene kadar
Benim şimdiden göğüs ucum kurumaya çatlamaya başladı lansinoh krem verdi doktorum
İncia daha güzel, her emzirme sonrasi surdüm çok rahatlatti
Kızlarr göbüşleriniz çatlamaya başladı mı başladıysa kaçıncı haftalarda oldu. Her yerde genetik olduğu yazıyor çatlaklar için sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bence de genetik çünkü iki hamileliğimde de nemlendirici vs sık kullanmamama rağmen olmadı çatlak. Annem de 5 çocuk doğurdu ama onda da olmadı. Ablamda da olmadı. Ben genetik olduğunu düşünüyorum
Bu beni bir tık üzdü annem 5 tane doğum yaptı karnı çatlaklarla dolu benim 23.haftam çatlaklar başlamadı inşallah olmaz hiç bir umut genetik değildir inşallah diye bekliyordum
Bacak ve popoda çatlak oluştu ama göbekte hiç çatlak yok.
Bende çok hafif bir çatlama oldu. Son 3 ayda çatladım. Belli bile değildi
Benim göğüs uçlarım haftalardır çok acıyor ve kuru krem kullanıyorum. Vücuduma da korkudan her gün krem sürmeye çalışıyorum şuanlık çatlama yok gibi bakalım ilerleyen süreçte ne olur.
Bu arada annemin de hiç çatlağı falan olmamış. Ama annemin hamileliği çok kusmalı geçmiş çok şükür benim rahat geçti.
Benim popomda ve göğüslerimfe çatlama oldu
Bendede yok 33 haftalıq hamileyim