Benim karnımda çok oldu zate. Kilo alıp vermeye elverişli vücudum önceden de çatlaklar vardı yanlarda şimdi ortalara yukarlara çıkıyor 3. Aydan sonra artış gosterdi
Bende var çatlak genetik mencede annem 3 tane dogurdu onda vardi çatlaklar
Genetik oldugunu dusunmuyorum. Annemde ve ablamda normal catlak olmuşdu sadece.
Ama ben krem falan kullandıgıma ragmen. Aşıri fazla oldu hemde cok fazla. Her kes şoke olmuştu karnımı gordugunde.
Bende 20 haftadan itibaren başlamışdi galiba @Glsh887
@Sevane18 lierac markasının serumları varmış çatlak oluşunca sürüyorsun çatlak görünümünü en aza indiriyormuş isterseniz bi deneyin belki iyi gelir. İnşallah çatlama olmaz yaa
@Sevane18 Ama sonuçta ablan ve annende de olmuş çatlak. Yani genetikle bir ilgisi var
Biz şuan 34 haftalığız taze çatlağım hiç olmadı. Bekarken hızlı kilo alıp vermekten o kadar çok çatladım ki, sanırım çatlayacak yerim kalmadı
Benim de böyle oldu bence
Genetikliği hakkında bilgim yok fakat 8.ayıma kadarda çatlak yoktu bunun içinde ne kadar pişman olsamda çatlak yağı yada kremi kuşlanmadım oluşucağını düşğnmemiştim sonra ayımda yani şuan karnımın neredeyse yarısına kadar çatlaklarla dolu.
Benim oldu, hamile olduğumu ogrendigim andan itibaren kullandım. Lierac, bio oil, avakoda yağı, Hint yağı, sarı kantaron yağı hepsini sabah başlayıp gece yatana kadar sırayla kullandım geçen hafta iki yerimden yırtığımi görünce dedim ki faydalar faydasız. Genetik olayın önüne gecemedik
Bacak, kalca, iç bacak, göbek maşallah çatlamayan yerim kalmadı bence genetik annemde öyleymiş, ilk başlarda sürekli bakıp üzülüyordum şimdi hiç oralı değilim
Çatlak kremi önerisi olan var mı peki
Ben evdeki kremlerden sürdüm
@Hasen bende bundan aldım her sabah sürüyorum bir kutuyu bitirdim bile 24.haftamdayım henüz hiç çatlak yok ve inşallahta olmaz
Merhaba uzun zaman oldu, hoş buldummmmmmm
Çatlak için kullanabileceğim krem önerileriniz var mii???
Hep mustela markasi gördüm ama emin olamadım
@yaseminyildirim Burda birçok öneri var, daha iyi bakabilirsiniz
çok teşekkür ederiiiim
Ben önüme geleni sürdüm. 31. Haftadan sonra dikkatli bakınca görülen çatlaktan bir iki tane oldu
Kızlar kimse çatlamıyor mu
Benim malesef derim esnek olmadigindan kilo alimi ve verisi sonucu catlaklarim var. Simdide karnim buyuyor , ne yag diyorlarsa aliyorum , bio oil mustela ceviz yagi seftali yagi vazelin yagi badem yagi daha neler neler