Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Ben aşırı çatladım ya ben 6 haftalıkken popom aşırı derecede çatlamış duşta fark ettim sonradan sonraya da göğüslerimde çok çatlama oldu karnında şu an yok inşallah olmaz moralim çok bozuluyo eşime hep beni böyle beğeniyomusun diyip duruyorum oda bana hep moral veriyo ama ben kendimi kötü hissediyorum

2 Beğeni

@Leo @Didem.Nursema demek ki hamilelikten önce fitmişsiniz :clap:t2::pinched_fingers:t2:ben devamlı kilo alıp verdigim için doğuma yakın hafif çatladım

2 Beğeni

Ben 58 le başladım hamileliğime çok kiloda almadım galiba hala

2 Beğeni

Ne güzel kilo alırsanız da üzülmeyin bir gün hepsi geçer

2 Beğeni

Çatlağım olunca üzülüyorum kilo alsamda problem yok

2 Beğeni

Bende bio oil denemek istiyorum öncelikle bakalım mustelayi da deneyeceğim eger bio oilden verim alamazsam :pleading_face:

eşim göbeğimde bir çatlak gördü ve tepkisi şu oldu “hayatım bu ne bıçaklanmış gibi bir iz var” :joy::joy:

1 Beğeni

Ah bu eşler :see_no_evil:

1 Beğeni

Ben 27+1 deyim lierac ın çatlak kremini kullanıyorum karnımın boyutu büyük baya hatta görenler 9 aylık oldum sanıyor ama Allaha şükür daha çatlaklar başlamadı. Ne kadar etkili bilmiyorum ama birde eşim çatlakları azaltıcı yine lireacın serum setini almış eğer çatlak oluşursada onu kullanıcam baya bi iyi diyorlar ama inşallah hiç çatlamam ve gerek kalmaz ona.

2 Beğeni

Çatlaklar başladı mı hanımlar sizin yöntemleriniz neler

1 Beğeni

Kaçıncı aydan sonra çatlak oluşumu başlıyor

1 Beğeni

Kişiden kişiye değişir ama genelde 2. trimesterdan sonra yani karın belirginleşmeye başladıktan sonra başlar. Hindistan cevizi yağıyla önlem alabilirsiniz

1 Beğeni

Cildini nemli tutmaya çalış .:handshake: Bemim karnım kup kuruydu. 4-5 ayımdan çatladı vallahi

2 Beğeni

Benim 30.haftadan sonra hafif bi çatlama oldu

Ben şuan bundan kullanıyorum memnunum da, içeriği falan hamilelerin kullanımına uygun denildi hatta şuan indirimde :joy: Ben 4. Aydan itibaren kullanmaya başladım

2 Beğeni

Benimde basladi ve asiri kaşınıyor ben bebek yağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum rahatliyorum :rose::heart:

1 Beğeni

Merhaba çatlak kremi kullanmaya kacinci hafta basladiniz hangisini kullandiniz

2 Beğeni

Ben hindistan cevizi yağı kullandım. 4. aydan sonra başladım, çok da düzenli kullanmadım. İki normal doğum yaptimy, çok şükür hiç çatlağım yok. Çatlak sorunu biraz da vücuttan vücuda değişiyor, genetik de olabiliyor :blush:

2 Beğeni

Ben bebek yağı ile hindistan cevizi yağı sürüyorum

1 Beğeni

Başından beri lierac kullanıyorum duş sonrası :blush: şükür çatlağım olmadı 33.haftadayım

1. Haftada başladım hindistan cevizi yağı ile başladım
1 Beğeni