Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Kıvamlı kavanozda satılan hindistan cevizi yağı mı etkili olur yoksa likit damla kutularında ki mi :woman_shrugging:

1 Beğeni

Kivamli kavanozdan aliyorum ben sahsen

1 Beğeni

Teşekkürler bende denicem önerilerinize göre :innocent::cherry_blossom:

1 Beğeni

kakao yağı da iyi geliyor diyorlar. Ama genelde genetik bir olay çatlaklar. Benim 55 kiloyken bile çatlağım vardı misal iyi de bakıyorum vücuduma. Annem ve ablamda da öyle. ben de lierac kremi aldım. Daha kullanmaya başlamadım 3. ayda başlamayı düşünüyorum şuan temiz içerikli kremlerden kullaniyorum

1 Beğeni

Ben 4 aydan başladım ama çok kötü çatlaklar var bedenimde :disappointed:bebişlerimiz sağlıklı olsunda,önemlisi o

2 Beğeni

Kızlar çatlak kremi kullanıyor musunuz ben bunu araştırdım içeriği temiz gözüküyor sizler neler kullanıyorsunuz birde evde kantaron yapımız var. Ondanda nemlendircem İsmi badger trendyoldan baktım içeriği temiz

3 Beğeni

Hindistan cevizi yağı çatlak için iyi diyorlar.

Ben bulamamıştım azerbyacnadan

1 Beğeni

Trendyol da bio oil yağı var günlük onu sür evde de kendine karışım yap zeytinyağı hindistan cevizi yağı kantaron yağı varsa da ekleyebilirsin buda çok güzel nemlendiriyor

1 Beğeni

Ben de hindistan cevizi yağı ile başladım ama kıyafetlerimi çok yağ yaptı sonra vücut kremi ile nemlendirmeye devam ettim

1 Beğeni

Ben hindistan cevizi yağı kullandım :blush:

1 Beğeni

18+4 haftalik gebeyim . Bio-oil çatlak kremini kullanıyorum . Sizler neler kullanıyorsunuz , bio oil önerir misiniz sevgili gebislerrr

2 Beğeni

Ben 18+4 hafta gebeyim bio oil kullanıyorum gebelik öncesi de kol çatlaklarım için kullanmıştım resmen çatlaklarım geçmişti çok memnun kaldım .

1 Beğeni
  1. Bepanthol Çatlak Önleyici Krem: Hipoalerjenik olup, koruyucu veya renklendirici kimyasal madde içermiyor. Hamileliğin 4. ayından itibaren günde 2 kez uygulanması tavsiye ediliyor​​.
  2. Badger Hamilelik ve Doğum Sonrası Çatlak Kremi: Kakao, hindistan cevizi yağı ve E vitamini içeriyor. Organik sertifikaya sahip ve GDO, yapay koku, vazelin ve paraben içermiyor​​.
  3. Elancyl Çatlak Kremi: Deniz kaynaklı ekstreler ve aspir yağı içeren bu krem, cildin nemli kalmasını ve beslenmesini sağlıyor. 100 TL civarında bir fiyata satılıyor​​.
  4. Sinoz Çatlak Kremi: Allantoin, soğan özleri, portakal ve biberiye özleri ile cildi onarır ve çatlak oluşumunu engeller. Shea ve kayısı çekirdeği yağları ile nem desteği sağlar​​.
  5. Baby İcon Gebe Çatlak Önleyici Yağ: Yüksek derecede nemlendirme sağlayan yağlardan oluşur. Vegan sertifikalı ve dermatolojik olarak test edilmiş​​.
  6. Bio-Oil Cilt Bakım Yağı: Bitki özleri ve vitaminler içeren formülü ile cilt üzerindeki çatlak görünümünü azaltmaya yardımcı olur​​.
  7. Palmer’s Cocoa Butter Massage Lotion for Stretch Marks: %100 Saf Kakao Yağı, E Vitamini, Aloe, soya çekirdeği yağı, kolajen ve elastin içerir. Yağlı olmayan yapısıyla cildin nemini korur ve çatlak izlerini azaltır​​.
  8. Lierac Çatlak Kremi: Doğal kaynaklı içeriklerle formüle edilmiş, vücut nemini ve esnekliğini artırır​​.
  9. Mustela Çatlak Kremi: Alkol, paraben, fitalat ve fenoksietanol içermez​​.
  10. Sebamed Çatlak Karşıtı Krem: pH 5.5 özelliğine sahip, cilde zarar vermeden bakım sağlar​​.
  11. Bella B Çatlak Kremi: Doğal kakao yağı kokusuna sahip, rahatsız edici bir kokusu yok​​.
5 Beğeni

Ben hindistan cevizi yağı kullandım :blush:

2 Beğeni

Ben bebek yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum

3 Beğeni

Arkadaşlar çatlağa karşı kullanıp memnun kaldığınız ürün varmı

1 Beğeni

Lierac krem öneriliyor hindistan cevizi yağı da iyi geliyor

Bio-oil çatlak bakım yağı çok öneriliyor çevremden bende onu aldım

@Sedanne ben Lierac alacaktım ama ablamın arkadaşında hiç işe yaramamış. Diğer seçeneklere yöneldim. Palmer’s tummy butter, bio-oil ve frei öl markaları çok öneriliyordu. Şimdilik Palmer’s tummy butter sipariş ettim amazondan diğerlerine mağazadan bakacağım

Çatlağı önlemek imkansız gibi insanın vücut yapısına bağlı bazılarında hiç caatlak olmuyor bizim gibi olanlar ne sursede faydası olmayanlarda var kesin ve net bilgi

1 Beğeni