Çatlak genetik bişey bence, evde hindistan ceviz yagi vardı onu sürüyorum ben iyi geldiğini okumuştum.
Ben bi süre hindistan cevizi yağı kullandım daha sonra vücut kremi sürdüm
Ben ilk gebeligimde vaseline kremle badem yağını karıştırdım ve sürdüm. Aktarcım önermişti. 28 kilo almama rağmen hiçbir çatlağım olmadı. Şimdi 14+1 haftadayım. İlk işim bu kremi hazırlamak oldu. Şimdiden ara ara sürüyorum. 4 ay dolunca her akşam kullanacağım. İsterseniz deneyebilirsiniz. Ben çok memnun kalmıştım.
Ayrıca oğlum ciddi bir yanık tedavisi gördü. Şimdi yanık lekeleri için de vaselin+badem yağı kullanıyorum. Günde bir kez diğer kremlerinin dışında kullanıyorum. Ve gören herkes çok gelişme var diyor.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun ayrıca çok geçmiş olsun
Aramıza hoşgeldin @Elif53
Gebeliğin hayırlı olsun
Çok güzel bir öneri oldu, teşekkürler
14 haftada 28 kilo alman biraz fazla değil mi arkadaşım, doktorun ne dedi bu duruma ?
Gratis’ten hindistan cevizi yağı almıştım, çok memnun kaldım
Yanlış anlaşıldı yada yanlış anlattım ilk gebeligimde 28 kilo aldım. 10 yıl önce yani. Şimdilik daha kilo almadım.
Yanlış anlamış olabilirim
Yanlış anlatmisda olabilirim… kusura bakmayın
Lierak ben de çok duydum
Ben sürdüm ama biraz bile fayda görmedim karnım kaplan desenleriyle dolu maalesef genetik bir durum sanırım,ama annemlerde çok az oldu çatlak bende berbattt
Lierac kullanıyorum ama doğal yağlar ile desteklemek tabiki en güzeli badem yağı da kullanıyorum ek olarak
Lierac kullamdım 9 ay boyımca bir gün bile aksatmadım ve bir tane bile çatlağım yok çok şükür.
Birde eğer çatlarsanız yine lierac ın serumları var onlardan da almıştım çatlak olursa hemen süreriö diye ama Allaha şükür hiç çatlamadım.
Bence bana göre bebeğimden bir anı kalıyor vücudumda 2 gün önce karnımda bi çatlak gördüm sevindim mutlu oldum 4 aylık hamileyim
Ben bio oil kullanıyorum aynı zamanda bebek yağı da kullanıyorum. Günlük olarak nemlendirmeme rağmen çatlağım var. Kişiye göre değişiklik gösteriyor bu durum
Herkese iyi akşamlar. 35. Hafta itibariyle karnımda özellikle göbek deliğimin alt kısmı aşırı derecede kaşınmaya başladı. 1 aydır bio oil kullanıyorum . Ona rağmen yeni yeni çatlamaya ve kaşınmaya başladı. Sizler ne yaptınız bu durumda olanlar var mı
Hindistan cevizi yağı iyi gelebilir canım dene istersen
Evet hindistan cevizi yağı ve bebek yağı iyi geliyor