Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Çatlak genetik bişey bence, evde hindistan ceviz yagi vardı onu sürüyorum ben iyi geldiğini okumuştum.

Ben bi süre hindistan cevizi yağı kullandım daha sonra vücut kremi sürdüm

3 Beğeni

Ben ilk gebeligimde vaseline kremle badem yağını karıştırdım ve sürdüm. Aktarcım önermişti. 28 kilo almama rağmen hiçbir çatlağım olmadı. Şimdi 14+1 haftadayım. İlk işim bu kremi hazırlamak oldu.:smiley: Şimdiden ara ara sürüyorum. 4 ay dolunca her akşam kullanacağım. İsterseniz deneyebilirsiniz. Ben çok memnun kalmıştım.

3 Beğeni

Ayrıca oğlum ciddi bir yanık tedavisi gördü. Şimdi yanık lekeleri için de vaselin+badem yağı kullanıyorum. Günde bir kez diğer kremlerinin dışında kullanıyorum. Ve gören herkes çok gelişme var diyor.

3 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart: ayrıca çok geçmiş olsun

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Elif53

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok güzel bir öneri oldu, teşekkürler :blush:

14 haftada 28 kilo alman biraz fazla değil mi arkadaşım, doktorun ne dedi bu duruma ? :thinking:

1 Beğeni

Gratis’ten hindistan cevizi yağı almıştım, çok memnun kaldım

Yanlış anlaşıldı yada yanlış anlattım :smile: ilk gebeligimde 28 kilo aldım. 10 yıl önce yani. Şimdilik daha kilo almadım.

2 Beğeni

Yanlış anlamış olabilirim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Yanlış anlatmisda olabilirim… kusura bakmayın :smiling_face:

2 Beğeni

Lierak ben de çok duydum

1 Beğeni

Ben sürdüm ama biraz bile fayda görmedim karnım kaplan desenleriyle dolu maalesef :confused:genetik bir durum sanırım,ama annemlerde çok az oldu çatlak bende berbattt

1 Beğeni

Lierac kullanıyorum ama doğal yağlar ile desteklemek tabiki en güzeli badem yağı da kullanıyorum ek olarak

1 Beğeni

Lierac kullamdım 9 ay boyımca bir gün bile aksatmadım ve bir tane bile çatlağım yok çok şükür.

1 Beğeni

Birde eğer çatlarsanız yine lierac ın serumları var onlardan da almıştım çatlak olursa hemen süreriö diye ama Allaha şükür hiç çatlamadım.

1 Beğeni

Bence bana göre bebeğimden bir anı kalıyor vücudumda 2 gün önce karnımda bi çatlak gördüm sevindim mutlu oldum 4 aylık hamileyim :slightly_smiling_face: :smile: :wink:

1 Beğeni

Ben bio oil kullanıyorum aynı zamanda bebek yağı da kullanıyorum. Günlük olarak nemlendirmeme rağmen çatlağım var. Kişiye göre değişiklik gösteriyor bu durum

1 Beğeni

Herkese iyi akşamlar. 35. Hafta itibariyle karnımda özellikle göbek deliğimin alt kısmı aşırı derecede kaşınmaya başladı. 1 aydır bio oil kullanıyorum . Ona rağmen yeni yeni çatlamaya ve kaşınmaya başladı. Sizler ne yaptınız bu durumda olanlar var mı

1 Beğeni

Hindistan cevizi yağı iyi gelebilir canım dene istersen

2 Beğeni

Evet hindistan cevizi yağı ve bebek yağı iyi geliyor

2 Beğeni