Hamilelik için çatlak kremi ve öneriler🤰🏻

Sıradaki randevunuzda doktorunuza söylemelisiniz bende dd oldu her ihtimale karşı karaciğer enzimlerine bakti

3 Beğeni

Merhaba @Elif53 hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Sıkıntı çıktı mı? Sebebine ne dedi sizde

2 Beğeni

Hangi vazelin adı

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar 35 haftadayim.surekli krem ve yag kullanmama rağmen gobegimde aşırı catlak ve yanmalar oldu dayanılmaz bir hale geldi ne sursem rahatlarım acaba doktoruma sordum ciddiyete yönlendirdi ama hafta sonu oldugu icin doktor bulamadim

2 Beğeni

Hindistan cevizi yağı denedin mi?

1 Beğeni

Yanik olustu ama sursem etki edermi yinede hic denemedim

1 Beğeni

O zmaan doktorunun dediği gibi ilk önce cildiyeye girmen daha uygun olur. Hasarlı cilde uygulamak uygun olmayabilir.

1 Beğeni

Teşekkür ederim​:melting_face:

1 Beğeni

Bepanthol baby kullanıyorum ben diğer herşey alerji yapıyo bişe sürmediğim zamanda yanıyo çatlamaktan ama o bayağı rahatlattı tavsiye ederim

Teşekkürler :hugs:

Ben bebek yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum

Vasiline original diye geçiyor. İnternette aktarlarda yada marketlerde bulunuyor kolaylikla. Badem yağını da aktardan almıştım

1 Beğeni

Bilgi için teşekkür ederim yani anladığım burda ismini paylaştıklarınızi gebelikte rahatlıkla kullanabiliriz . Ben bio oil tercih ettim . Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım fito ve silverdin karıştırıp surersen rahatlatır ama hamilelikte kullanılir mı bilmiyorum

1 Beğeni

Önce cildiyeye gitmeniz daha faydalı

Çok geçmiş olsun :blush:

1 Beğeni

1 Beğeni

Sızliyor . Ve ne kullansam bi ise yaramıyor gecmiyor

1 Beğeni

Hindistancevizi yağı kullandın mi veya bebek yağı bana onlar iyi geliyor

1 Beğeni