Sıradaki randevunuzda doktorunuza söylemelisiniz bende dd oldu her ihtimale karşı karaciğer enzimlerine bakti
Merhaba @Elif53 hoşgeldiniz
Sıkıntı çıktı mı? Sebebine ne dedi sizde
Hangi vazelin adı
Merhaba arkadaşlar 35 haftadayim.surekli krem ve yag kullanmama rağmen gobegimde aşırı catlak ve yanmalar oldu dayanılmaz bir hale geldi ne sursem rahatlarım acaba doktoruma sordum ciddiyete yönlendirdi ama hafta sonu oldugu icin doktor bulamadim
Hindistan cevizi yağı denedin mi?
Yanik olustu ama sursem etki edermi yinede hic denemedim
O zmaan doktorunun dediği gibi ilk önce cildiyeye girmen daha uygun olur. Hasarlı cilde uygulamak uygun olmayabilir.
Teşekkür ederim
Bepanthol baby kullanıyorum ben diğer herşey alerji yapıyo bişe sürmediğim zamanda yanıyo çatlamaktan ama o bayağı rahatlattı tavsiye ederim
Teşekkürler
Ben bebek yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Vasiline original diye geçiyor. İnternette aktarlarda yada marketlerde bulunuyor kolaylikla. Badem yağını da aktardan almıştım
Bilgi için teşekkür ederim yani anladığım burda ismini paylaştıklarınızi gebelikte rahatlıkla kullanabiliriz . Ben bio oil tercih ettim . Teşekkür ederim
Geçmiş olsun arkadaşım fito ve silverdin karıştırıp surersen rahatlatır ama hamilelikte kullanılir mı bilmiyorum
Önce cildiyeye gitmeniz daha faydalı
Çok geçmiş olsun
Sızliyor . Ve ne kullansam bi ise yaramıyor gecmiyor
Hindistancevizi yağı kullandın mi veya bebek yağı bana onlar iyi geliyor