Detaylı Ultrason hakkında

Eşimin kardeşi tıp okuyor o hocasından rica etmişti açıkçası o bakacak diye güvenip gittik ama öyle olmadı şans nasip :frowning:

2 Beğeni

Devlette göstermediklerini söylemiştim sanki canım bende ne hayallerle gittim göremedim doğunca artık bişey kalmadı zaten

1 Beğeni

Son 2 ayımda ben de görememiştim hiç :roll_eyes:

Evet öyleydi ama kaynımın hocası olacağı için daha rahat oluruz diye düşündük ama ona denk gelmedik maalesef :slight_smile:

1 Beğeni

Sürpriz olsun :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Sağlıklı olsunlar da gerisine takılmıyoruz artık :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Böbrekte genişme bebek doğasıya kadar geçebiliyormuş diye duymuştum.

1 Beğeni

@Aylinkula3 sohbette çok yazı olunca arada kaynar okuyan olmayabilir. Burada daha çok goren okuyan olur belki bu konu başlığı ilginizi çekebilir

1 Beğeni

Konu başlığını sonradan gördüm :woman_facepalming:t2: sohbette de yazdım canım bende yaptıramadım detaylı ultrasonu @Aylinkula3

3 Beğeni

Detayli ulturason 20ci haftadan itibaren basliyor Her 1aydan bir idrar ve kan tahlili verilib inceleniyor ve durumumuza bagli olarak ilac ve takviyeler alinmasini doktor tavsiye ediyor. Bence boyle bir yolda gitmek daha guvenli hem anne hem cocuk acisindan. Tabi ufak ve ya buyuk kompilakasonlar bu surece dahil degil :heart:

4 Beğeni

22.haftadayim bende iş ten ve annemin rahatsızlığı dan dolayı gidemedim detaylı ultrason a. Randevu aldım üniversite hastanesinde bu cuma gideceğim inşallah aksilik olmazsa. Eğer içimi rahat etmezse ayrıca özelden perinatoloji doktoruna da gideceğim. Özelde doktorum önce üniversite de kadın doğuma git ordan detaylı ultrasona baktiracagini şöyle seni radyoloji ye yonlendirecekler dedi. Bende önce o şekilde yapacağım

2 Beğeni

İki ayrı özel klinikte doktor farklı haftalar söyledi. Biri 19 -20 haftada baktır dedi diğeri zamanın gelmiş biran önce git dedi 21.haftadayken

3 Beğeni

Sen neden perinatolojı bölümüne gidiyorsun canım yaştan dolayı mı ?

Yas yuksek olanlarda oraya gıdıyor o yuzden sordum yanlıs anlama

1 Beğeni

Evet yaştan dolayı :face_holding_back_tears: burun kemiği ense kalınlığı ve diğer testlerim iyi çıktı şükür

2 Beğeni

Galiba 30 ve sonrası herkesi yönlendiriyorlar birde farklı sebeplerden riskli gebelik yaşayan lar

Evet bende hipertansiyondan dolayı oraya gidiyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Gidip bakayım doktorun dediği gibi inşallah kızım sağlıklı dir​:palms_up_together::palms_up_together::heart:

Birşey çıkmaz canım hep iyiyi düşünelim :heart:

1 Beğeni

İnşallah inşallah canım Allah hiçbir anneyi evladiyla sınamasın :palms_up_together::face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Evet evet benim doktor da 20-24 arası demiştim sen yanlış anlamışsın dedi​:joy:

2 Beğeni