Detaylı Ultrason hakkında

Merhaba anneler, detaylı ultrasonda neler yapılacak? Doktora giderken nelere dikkat etmem gerekiyor? Bebeğin yüzünü gösterdikleri işlem mi?

Ben annem ameliyat olmuştu çok hastaydi diye detaylı ultrasona girememistim artık bilmiyorum nasl oluyor

Merhaba anneler, Detaylı ultrasona gireceğim. Sanırım devlet yapmiyormus. Özellere soracağım fakat öncelikle sizden bilgi almak istedim. Yakın zamanda yaptıran var mi? Fiyatlar nedir? Ben İzmir’deyim.

1 Beğeni

Ben eskişehir’de (21+1) turgay beye gittim. 750 lira tuttu şuan 23+3 Ben bir ay önceden doktorumun önerdiği uzmanları doktorumdan öğrendim. Turgay Bey eskisehirde en güvenilen olduğu için ve doktorumun listesinde de adı geçiyordu tercih ettim.

1 Beğeni

Adana 19 haftalık gebeyim pazartesi bende gideceğim 850 TL istediler :grimacing:muayene ücreti 635 TL

1 Beğeni

Geçen hafta sorduk 1200 tl dediler (Sivas) :confused: Bazı devlet hastaneleri yapıyor diye biliyorum ama ben

1 Beğeni

Araştırma hastanelerinde yapılıyor

Merhaba bende sivastayim medicanada mi bu fiyat

1 Beğeni

Hoşgeldin @İlknur kaç haftalıksın :innocent:

Evet oraya sorduğumuzda en son bize bu fiyatı vermişlerdi. Siz nereye gidiyorsunuz kontrol için ?

Ben Sivas’a geleli 6 7 ay oluyor. Medicanayi pek önermediler sorduklarim ben de şimdilik numuneye gidiyorum memnunum. Doğum ayımız da uyuyor sanırım 5 ekim benim.

2 Beğeni

Hoşbulduk teşekkür ederim 14+1 :slight_smile:

1 Beğeni

Aa hoşgeldinizzz​:blush: ben de geleli 2 buçuk sene oldu daha :smiling_face: Ben de numuneye gidiyorum ve evettt bizim de 1 ekim :smiling_face_with_three_hearts: Ben ilk 2 ay başka doktora gittim sonra değiştirdim. Siz hangi doktordasınız memnun musunuz doktordan ?

1 Beğeni

Ben geldiğimden beri Ayşe Duygu tufan ama her zaman aynı doktora denk gelemeyebiliyorum o zaman da Gamze hanımı tercih ediyorum ikisinden de memnunum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz ?:smiling_face::smiling_face:

Ay memnun olmanıza çok sevindimmm. Ben Merve Vural Yalmana gittim önce. Ona en son gittiğimde saçma sapan bir azar işitince değiştirmek istedim. Şuan Ümmühan Coşkun Erol’a gidiyorum. 2 defa gittim ama ona daha, anlayamadım henüz memnun muyum değil miyim :sweat_smile: İkili taramayı yaptırdım, 2 hafta sonra üçlü tarama için gideceğim inşallah :blush: Bu arada evet ya Randevu çok zor bulunuyor​:frowning: doğumu nerde düşünüyorsunuz siz ?

Evet Merve hanımı araştırırken herkesi çok fazla azarladığını görünce hiç tercih etmedim bile. Benim gittiğim iki doktordan da çok memnunum eğer denk gelirseniz düşünmeden gidebilirsiniz . Ben de ikili tarama yaptırdım 2 hafta önce haftaya gideceğim tekrar kontrole. :smiling_face: Ailem Malatya’da yaşıyor hamile olduğumu öğrenince doğumu orada yaparım diye düşünmüştüm ama deprem oldu kısmet değilmiş buna şükür ailelerimizin durumu iyi. O yüzden hiç bir fikrim yok doğum konusunda şimdilik böyle devam artık son aylarda bakacağım. Ama sorduğum bir iki kişi numuneyi öneriyor bu konuda normal doğuma öncelik verilen bir hastane olduğu söylendi. Sizin ilk gebelik mi acaba ? :smiling_face: Aynı şehirde ve aynı haftalarda olunca böyle aklıma geleni soruyorum rahatsızlık vermiyorum inşallah :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Estağfurullah seve seve cevaplıyorum :smiling_face: benim de 17 nisanda Randevum var üçlü tarama testi için :smiling_face: Ben de Üniversite ve Numune arasında gidip geliyorum. Karar veremedim henüz :sweat_smile: Daha 5 ayımız var inşallah en hayırlı kararı veririz :smiling_face: Siz de mi Sivasa gelin geldiniz ? Doktorumdan memnun kalmazsam tekrar, sizin doktorunuza değiştirebilirim aslında. Şimdilik iyi ama bakalım inşallah böyle kalır :blush:

1 Beğeni

Yok eşim Sivas’a atandı öyle geldik. :smiling_face: Aynı gün randevumuz varmış benim de 17 si :smiling_face::smiling_face: Sivas’ın en büyük eksiği bence özel hastane sıkıntısı tek bir hastane olduğu için de ücretleri fazla bence. Doktorunuz için de en azından fikir kalsın aklınızda olur da bir gün kendi doktorunuza denk gelmezsiniz alternatifiniz olsun her zaman. :smiling_face:

Yaaa tesadüf üstüne tesadüf :smile: Bakalım cinsiyetlerini öğrenebilecek miyiz :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: Ve eveettt özel hastane büyük sıkıntı. Seçenek olmayınca dediğiniz gibi fiyatları da uçuruyorlar. Bu arada Detaylı ultrason için randevu aldınız mı siz ? Yer zor bulunuyor devlette, önceden alın diyorlar ya hep. Unutmazsam bu gittiğimde sormak istiyorum ben de. Almadım daha

1 Beğeni

Evet gerçekten hep tesadüfler oldu :smiling_face::smiling_face: Detaylı ultrasonun numune de yapıldığını bilmiyordum . Olmadı ben de gittiğimde sorayım eğer erkenden almak gerekirse alalım randevu sonra sıkıntı olmasın.