Detaylı Ultrason hakkında

Bende 19 -20 hafta dendiğinde geç kaldım eyvah baktiramadim bebeğime zaman ayramadim diye hayiflaniyordum şükür geç olmamış :face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Büyük ihtimalle perinatoloji uzmanlarının bu bilgilendirmeyi yapması gerekiyor, bana da aynı konuşmayı yaptı doktorum. Çok da tatlı bir adam olmasına rağmen ilk uzandım o konuştukça dudaklarım titremeye başladı ağladım ağlayacaktım. Neyse ki sonra bebeği görünce rahatladım.Çok şükür bizde de her şey yolunda çıktı ama ultrasondan sonra yine de kağıt imzaladım mesela, sıvı alınmasını onaylamıyorum diye. Dediğim gibi sanırım kendilerini bilgilendirme yapmak konusunda garantiye almak istiyorlar, formalite gibi düşünüyorum.

3 Beğeni

Bilgilendirme de sorun yok işini yapıyor üslup sorunu vardı doktorun çok negatif konuştu sert bir şekilde :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Maalesef bana da aynı şekilde oldu​:joy: fetal dna tam sonuç vermez, sıvı da sıvı dedi​:joy: sonra ultrasonda bakınca ee ense kalınlığı gayet normal dedi​:joy:

2 Beğeni

Benim de doktorum perinatolojiye git dedi direk daha uzmanlaşmış oldukları için 23. Haftamda yaptırdım doktorum da 22 - 24demişti

2 Beğeni

Benimki onu söylemedi ben sordum ona 12.hafta bakılıyor dedi o zaman normaldi dedim sonrada haftasıyla uyumlu dedi :joy: Bide diyor bu detaylı ultrasondan bir şey anlaşılmaz şuan sorun yok ama sonra olabilir :crazy_face:

1 Beğeni

Ben önceler özele gidiyordum sonra erken doğum riski olunca devlete pernetolojiye gönderdiler.1 tane bile bebeğin fotosu yok elimde sadece orada ekranda gördüklerim hafızamda o da siyah,beyaz diye unutdum.Doplere gitdim o zaman bile vermediler.Bunun için çok üzülüyorum,sonra sağlıklı olsunda doğunca kendim çekerim söylüyorum

3 Beğeni

Bende de yok sürpriz olcak artık

3 Beğeni

Pazartesi gününe randevu aldım 19+2 falan olacak Detaylı ultrason için gidiyorum ama erken mi bu haftada yaptıran var mı :thinking:

3 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin :hugs: Detaylı ultrason hamileliğin ortasında yapılır. Yani zamanlama olarak normal diyebiliriz

2 Beğeni

@Nis hoş geldiniz :yellow_heart:

Hamileliğin 18-23haftalığı arasında gidiliyor​:smiling_face:

1 Beğeni

Aramıza hoş geldiniz​:rose: 22 ci haftada yaptırmıştım

1 Beğeni

Bende 19. Haftamda girdim detaylı ultrasona her şeyini söylemişlerdi bence girebilsiniz @Nis aramıza hoşgeldiniz :two_hearts:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Nis

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

20-24 haftalar arasında yapılıyor genelde. Organlar daha net görülebiliyor

1 Beğeni

Aramiza hoşgeldin @Nis Ben yeni gittim adam gibi cekilemesemde bana net olarak 22-23.hafta arasini önerdiler tam net oldugu için

2 Beğeni

Turgay şener 750 lira @eskisehir-anneleri

1 Beğeni

Tuncay yüce 2500 lira vermiştim

3 Beğeni

Özel bir hastanede yaptırdım 1500 TL verdim

1 Beğeni

Doktor randevusu için gittim doktor büyük utrasyon için gün alın dedi gittik almaya iki dj surmeden bizi çağırdılar sanslisniz dedi ilk gün pek verilmiyor dedi içeriye eşimde girdi merak ediyormuş doktoru soruya boğdu doktorda bebeğin heryerine baktı bütün sorularida cevapladi ben sadece bir sorun var mı yok mu dedim yok dedi başkada bişey sormadık o gün eşimle gezmeye de çıktık gece eve geldik

3 Beğeni

Çok ilgili bir eş ne güzel :star_struck:

1 Beğeni