Detaylı Ultrason hakkında

Ben 21 haftalikken alper yurdasiper e rendavu aldım Eskişehir de en iyisi oldugunu herkes söyler doktorum da tavsiye etti aynı zamanda egitmenim de alper bey rendavu oluştururken idrara sıkışık gitmemi istedi bende ceviz yedim girmeden önce kızım yüzünü başta göstermedi daha sonra aradan yarim saat geçtikten sonra Türk kahvesi ve cikolata yemem yürüyerek kızımın yönü degişsin diye alper bey müsade verdi bizde eşimle bunları uyguladık geldik yeniden girdim muayneye kızım hala ayni yöndeydi bir hareket gösterdi alper bey ve kızımın yüzünü gözünü her zerresini gördük sagolsun doktorumuz her türlü bilgilendirmeyi verdi her organini anlattı

2 Beğeni

Eşinizin ne kadar iyi bir baba olacağı şimdiden belli :ribbon:

1 Beğeni

Evet kızlar detaylı ultrason ne kadar önemli yaptırsam mı sizce :rose:

2 Beğeni

Çok önemli. Bebeğinin tüm organlarına bakılıyor, sen de görebiliyorsun. Bir sıkıntısı varsa hemen bilinebiliyor, erken önlem alınabiliyor. Bence yaptırılmalı

4 Beğeni

Tabi ki çok önemli , çünkü detaylı organ taraması yapıyor Dr . En az 40 dk sürüyor , tüm organlarını tek tek inceliyor, en azından organında bir sorun varsa erken müdahale etme şansı olur. Yaptırmanızı öneririm.

5 Beğeni

İşte benim kilom yüzünden Başka şehire tavsiye ettiler

3 Beğeni

Başka sehire yönlendirme yaptılar ama beni

3 Beğeni

Hangi şehirde detaylı ultrason düşünüyorsun doktor tavsiyesi için konu açmak ister misin :grin:

2 Beğeni

Hhaah açalım bakalım :sweat_smile:

2 Beğeni

7+1 haftadaym. Özel hastaneye gidiyorum doğum paketi aldık ancak pakete ayrıntılı ultrason dahil değil. Doktorum devlette yaptırıp sonuçları bana getirenilirsn dedi. Bu şekilde yapan var mı acaba nasıl bir yol izlemeliyim.

2 Beğeni

Devletteki bir doktora gidip ayrıntılı ultrason yaptırmak istediğinizi söyleyin. Ayrıntılı ultrason 20-24 haftalar arasında yapılıyor zaten. İsterseniz birkaç defa da devlete gidip kontrol olun, ordan da kontrollü olmuş olursunuz

1 Beğeni

Ayrıntılı ultrason için peki önceden mi randevu aşmak gerekiyor bazıları 3 ay önceden randevu aldık diye yazmışta

2 Beğeni

Ben üniversite hastanesinde detaylı ultrasona girdim. Ozeldeki doktorum önermişti. Randevu aldım öyle gittim

2 Beğeni

Evet ben devletten randevu almistim 12.haftada dpktorum dedi simdiden detayli randevunu al danismadan demisti ve tam 3 ay sonrasina gün verdiler

2 Beğeni

Bende devlette yaptırdım. Herhangi bir kadın doğum doktoruna muayeneye gittim ayrıntılı ultrasona girmediğimi söyledim o beni randevu almam için gerekli yere yönlendirdi 1 ay sonrasına randevu verıldı

2 Beğeni

Ayrıntılı ultrason için perinatolojiden mi alıyorsunuz randevuyu

2 Beğeni

Hangi şehirdesiniz

2 Beğeni

Beni de devletten özele gidiceksin dediler gittim ordanda üniversiteye dediler :smirk:

2 Beğeni

Ben de devlet hastanesinde randevu bulmanın zor olduğunu duymuştum hangi il ve ilçedesiniz

3 Beğeni

Ben radyolojiden aldım dr oraya yollamıstı

3 Beğeni