Bebekle hayvan aynı evde olurmu

1.5 yaşında cins kedim var evde ve bütün ilgi onun üstündeydi şimdi çocuk doğacağı için bu ilgi bölünecek sanırım kıskançlıkta olucak çünkü ne arınırsa işk olarak o deniyor :grin: siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1 Beğeni

Benim kedi strese girmişti. Şimdi biraz daha iyi. Bebeğe ne alırsak kediye de gösteriyoruz. (Bebek zıbınlarını bile koklattım) Koklamasına izin veriyoruz. Beğendin mi bebek de beğenir mi diye fikrini soruyorum. Bebek doğduktan sonra önce bir battaniyesini koklatıcaz sonra bebeği göstericez.
Ben emzirirken kedinin de gelmesini odaya girmesini engellemicem. O da gelsin koklasın.
1 ay öncesinden bebeĥin yatağını kurucam bi koklasın kalite kontrol yapsın
Bizim kedi dışarı da çıkıp geldiği için evde dışlandığını hissetmezse bizi terk etmez ve aklı evde kalmaz bazen gece boyu eve gelmiyor.
Bebekten sonra eve girdiğimizde en önce kediyi selamlıyıp sevicez.
Daha ne yapabilirim. Ben de önerilere açığım.
Kedinizin fotoğrafını paylaşmak ister misiniz? Adı ne?

1 Beğeni

8 Beğeni

Adı maykıl :grin:

2 Beğeni

Bebek olan evde hayvan beslemek olmaz.yani kedi ve kopek tehlikeli tuyu falan kacıyor eve yayiliyor.yasak bir konu bu.baldizim da bebeği olduğu zaman kopeklerini başkasına verdiler .eşim besliyordu onu evde kaç zamandır .ama baldizim bosanip gelmiş diye çocukla.cocuk için onu vermişler başkasına.onun için sende başkasına vermelisin .tehlikeli bir durum

1 Beğeni

Kız çok tatlı :smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet:

Kedinin aşıları tam olduğu sürece bir şey olmaz

1 Beğeni

Tuyleri dokulyor ,resim atmişsıj sohbete ordada gordum.tuylerinden dolayı yasak bir hayvan onlar kedi köpek ve s.hayvan besleyenler bebek yapmak istemeyenlerdir genelde,bebek olan evde kedi kopek görmədim şimdiye kadar ,sizlər oyle yapiyormuşsunuz ama.

Bebeğin kedinin yattığı yerleri hergün süpürürüz. Bir şey olmaz

1 Beğeni

Oyle biseyle temizlenseydi yasaklanmazdı bu durum canim​:blush:ama kendi tercihiniz tabikide

Hamilelik dönemimde de bıdık’ın tüm doktorlarına neler yapmam gerekiyor diye sordum.
Hepsi iç dış parazitini aksatmayın bir şey olmaz dedi.
Çocuk doktorlarına da sorarım
Bebek oluyor diye kedi kızımdan vazgeçemem
Bebek yapmaya karar verdiğimizde hepsini ölçtük tarttık

2 Beğeni

Ama @Cansu cum boyle bir şeyde duydum ki ,uzmanlar şoyle demiş .bebek olan evde hayvan beslemek bebegin bağısıllık sistemini guclendiriyormuş.arada kalmiştim ama kimi görsəm beslemiyordu hayvan onun cin sana oyle soyledim canim yanlış anlama .
Ama eğer besleyecek sen kediyi bebek olduğu zamanda .
Bebek biraz buyuyene kadar bebekle kediyi yanlız birakmamak gerekir odada falan.:blush:

3 aylıktan beri bizimle. Şimdi çocuğumuz olucak diye onu başkasına verebileceğimizi sanmıyorum . İstanbuldan tabi nedeniyle düzceye yerleştik ve kimseyi tanımıyordum ve eşimle Bu küçük adamı sahiplenmiştik . Arkadaş oldu bize şuan başkasına verme fikri çok kötü geliyor . Tabi oğlumuza zarar verme durumu olursa düşünülebilir

1 Beğeni

Ayy ne tatli

1 Beğeni

Bebekle kedi yanlız birakilmamalı eğer besleyecekseniz bunu göz önünde bulundurmalisiniz canim​:blush:

Hayir yaa ben razi diyilim hic biseyde olmuyor eksine kardeş gibi buyuler

3 Beğeni

Cok tatliymiş:blush:Maykl.
Ben en çok küçük kedileri severim beyazıntı.ve beyaz kopek küçük olanlardan :heart_eyes:ama bebeğim olacak diye .onunla ilgilenemem,ve bebegime zarar verir diye korkuyorum.yeni aldigimiz zaman bizi tanımaya bilir çünki hayvan

1 Beğeni

@Beyza1 @Cesurumm arkadaşlar kedi hepimizden önce kokumuzdan hamile olduğumuzu anlıyor.
Benim kedim her gün karnıma zıplardı. Hamile olduktan sonra karnıma zıplamayı bıraktı.
Aşılarını zamanında aksatmadan yaptığımız sürece bir sorun olmaz.
Tuvaletini de eldiven takıp hijyene dikkat ettiğimiz sürece bir sorun olmaz

3 Beğeni

@elifdrcnyrk @afrikanın_gelini54 @Pinar siz neler demek istersiniz
@Esma leyla nasıl davranıyor çocuk doktoru bir yorum yaptı mı