3 aylık Eylül, 3 numara kullanıyoruz 1 aydır. 1 ay sonra 4 numaraya geçeriz gibi görünüyor. Takma herkesin dediğini, bebeğin nasıl rahat ediyorsa öyle kullan
bacaklarına bakıyordum 3teyken çok sıkıyordu iz salıyordu resmen kızartıp.Bebekte rahat etmiyirdu bezi açan zaman ağlaması dayanrdı.ama şimdi 4teyiz çok rahat hiç iz yok
Bezden beze çok fark var kiminin kalıbı dar kiminin geniş. Sen annesin bebeğin rahatmış başkasına bakma. Günay 4 aylık 4 numara kullanıyor
Yeni doğandan itibaren bebek bezinde ve ıslak mendilde hangi marka kullandınız memnun olduğunuz olmadığınız markalar hamgileri oldu birde öncede stok yapmak sizce mantıklı mı kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden ![]()
![]()
![]()
Öncelikle hoşgeldiniz
Ben kızıma doğduğunda unibaby ıslak mendil almıştım,bez olarak da ilk paketini Prima almıştım.Sonrasinda paketleri bitince ıslak mendil de de bebek bezinde de Molfix kullanmaya başladım bebeğimin vücudu çok hassas olmasına rağmen ona iyi gelmişti memnundum ki hâlâ kullanıyorum.Memnun kaldığım için ikinci bebeğimin doğmasına iki ay kalmasına rağmen fiyatlar çok ucmadan biraz stok yaptım
ona iyi gelir mi bilemiyorum tabi
Sleepy natural bez ve sleepy yeni doğan ıslak mendil
Aramıza hoşgeldin @Busraa ben diger çocuklarımda hep prima kullandim ama uzun zaman oldu simdi performansi nasil bilemem o yüzden bilgi sahibi olan yeni anneler yazar ben kenarda bekleyeyim
Merhaba @Busraa hoşgeldiniz ![]()
Bez olarak goon çok sevdim Islak bendil olarak molfix ve sleepy sevdim
ben bübchen kullanıyorum memnunum
İnşallah baby turco iyidir bebişime yarar biz stok yaptik şimdiden ama hayirlisi artık
Hoş buldum ilginiz için çok teşekkür ederim![]()
araştırmalarımda sleepy biraz daha ağırlıklı gibi ama tam karar veremedim molfixin ürünlerinide iyi diye biliyorum birde karşılaştırmalarına bakayım belki farklı fikir olur![]()
![]()
Merhaba hanımlar bebek bezi alacağım yeni doğan kaç paket almalıyım ve 2 numara ?
İlk yeni doğana 1 numara bez almalısın. ben paketle değil adetle aldım . Erkek çocuk olunca bezi 1 numara büyük kullanıyorsun malum. Mesela cesura biz yeni doğan zaman 20 gününe kadar 1 numara kullandık. 1 numara artık beden numarası olmuştu fakat biz 20 günlükken 2 numaraya geçtik ,erkek bebek’te bedeninden 1 numara büyük alınmalı deniyor. O yüzden biz hep böyle devam ediyoruz. 2 numaraya geçtikten sonra paket beze geçtik.içinde 34 adet olanından alıyoruz hep. Çünki bebek git gide büyüyor bez numarasıda büyüyor,o yüzden paketin içində az olanından alıyoruz hâla Bez olarak sleepy öneriyorum Dolphin bezide güzel
Teşekkür ederim öneri için bende sleepy düşündüm
Bişey değil ![]()
şimdi kaç numara?
Şimdi cesur 3 numarada sızdırıyor. Eşim gidip yanlışlıkla 3 numara almış. Aslında 3 numara cesurun beden numarası,ama 4 kullanmalıydık sızdırmasın diye. Gitmiş paket bez almış o bitene kadar 3ü kullanacağız işte. Sen kaç kullanıyorsun
4 artık 4 sıkıyor bizde de paket hem eşim hem kaynpeder almış o yüzden 2 saatte bir değişiyorum ki bitsin 5e geçelim![]()