Bebek bezi 💩

Sen de ben gibi hepsinden dene hiç birinde aklın kalmasın :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İlk neyle baslayacagıma karar versem gerisi gelecek :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

İlk kullanılan bezden çok bir tat alınmıyor devamlı değiştirdiğin için ve taze anne olduğun için her şey toz pembe oluyor. Bebek alt değişirken etrafa işediğinde ayy canim benim yavrum nasıl güzel yapıyor diyorsun çıkan çamaşır bile göze batmıyor Kaç bez arasında kaldın bezlere sayı ver sana bir sayı söyleyeyim

2 Beğeni

Molfiks

Baby Turco

Goon

Bu üçü arasinda kaldim kizima Can bebee baslayip hep onunla devam etmistim onu da düşünmüyor değilim

2 Beğeni

Prima pişmanlıktır. Pişikten mahvolduk. Sonra Molfix kullandık, pişik tekrarlamadı. Sızdırma vs yapmadı. Sonra Sleepy kullandım. 2 kere sızdırma yaptı ve kalıbı çok küçük bence ve yapısı çok ince. 4 yıl önceki Sleepy kalmamış. Baby Turco her zaman yine favorim. Şu an onu kullanıyorum. Hiç sızdırma yapmadı. Yapısı çok hafif. Bir de Goon kullanacağım merak ettiğim için :blush: Prima haricinde hiçbiri pişik yapmadı

Benim denediklerim de bunlardır :blush:

2 Beğeni

İlk bezimizi Sleepy sipariş ettim, boyut küçük olduğu için 2 numara. O kadar fark ediyor ki bebekten bebeğe,kimisi Sleepy’den çok memnun, kimisi Molfix’i tek geçerim diyor, kimisi pişik probleminin Prima ile geçtiğini söylüyor. Mesela buraya bakınca da farklı markalarda farklı şikayetler oluşmuş. Bebişle tanışmadan stok yapmamak gerektiğinin en büyük örneği aslında burası. Eğer Sleepy’den memnun kalmazsam, Goon denerim muhtemelen ben de

2 Beğeni

Bezlere sayı verdin mi ben 3 diyorum hangisi çıktı. :grin:

Bi philips avent bir goon sanki babamın fabrikası :face_with_peeking_eye: dehşet sevdim. Goon hele bu kaliteyi beklemezdik. Geçen hangi bez uyguna geliyor diye baktım goon ile aralarında aşırı bir fark yok. 200 adet 3 numara goon’ 370 lira verdim. Kalıbı da geniş inşallah bana güvenip pişman olmazsınız

1 Beğeni

Aynen prima pismanlik kizima ilk prima kullandim pisik olmustu sleepy de dedigin gibi kalibi küçük onu da denemistim eni kücük gelmisti can bebe cok iyiydi ama bu defa ya goon yada baby turco ile basliycam

2 Beğeni

Baby turco çıktı :grin::grin:

2 Beğeni

Hayırlı olsun :star_struck: bir gün goon bulamazsam ben de baby turco alırım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Yok yok merak etme, deneme amaçlı bir paket alırız zaten biz ondan da​:joy:

2 Beğeni

@Ceren Burdan da fikir alabilirsiniz

@Ebruvpr :woman_fairy:t2:

1 Beğeni

Yeni annişler sizin gözlemleriniz nasıl? Siz de karşılaşma yaptınız mı?

2 Beğeni

@eceaydın :bouquet:

1 Beğeni

İlk predo kullandım pişik yaptı daha sonra pamprese geçtik sızdırmıyor,pişik yapmıyor.Biraz fiyat olarak paha ama önemli olan bebeğin içinde rahat etmesi

2 Beğeni

arkadaşlar biz nerdeyse 3 aylık olucaz,mini boss 4 numaraya geçtim,çünki,3 numara çok sıkıyordu ayakları kızarıyordu ama bu 4 rahat oldu,bir arkadaş da bana sen çok büyük alıyorsun dedi o da başka markanın bezinin 4 numarasını kullanıyor ama oğlu 1 yaşında.Siz kaç numara kullanlyorsunuz bebeğiniz kaç aylık?? Bebek bezlerinde fark var mı? markadan markaya büyüklüğü küçüklüğü

3 Beğeni

Evet değişiyor ben oğlumda 3 yaşına kadarda 4 numara kullandım yani daha çok küçük 3aylik bebeğe 4 numara ne bilim biraz ilginç geldi mesala 2 bebeğim için şimdiden bezleri takip ediyorum evy baby markası çok güzel tavsiye ederim canım

2 Beğeni

Benim aldığım bezle onun aldığı bezin markası aynı değil, farklı markalar . değişiyor dedin ama markadan markaya büyüklüğü küçüklüğü.Mesela miniboss 4 küçük ama predo 4 numara onndan biraz büyük ola bilirmi? Onu anlatmak istedim

1 Beğeni