Kızlar bebeğime bez araştırıyorum stok yapmayı düşündüm ama pişik olursa ve cabuk büyürse elimde kalır diye tereddüt ediyorum sleepy ve Molfix arasında kaldım siz hangi markayı tercih ettiniz
Molfix in kalıpları biraz daha darmış. Sleepy daha çok tercih ediliyor.
Benim arkadaşım da tam tersini söyledi sleepy sızdırma yapmış Molfixte öyle bir sorun yaşamadığını söylemişti sleepy de çok öneriliyor sanırım ikisinden de alıp deneyip karar vermek daha doğru olacak
Ben iki oğlumda da Molfix kullandım ve çok memnun kaldım hiç sizdirmadi.Allerjik bünyeli bebeklerde hangi bezin ne etki yapacagi belli olmuyor deneyip görmek lazım.Hediye sleepy bez gelmişti sadece iki tane kullandım ama küçük oğlumun beline kadar her yeri yanık gibi oldu Dr bez değişikliginden olabilir dedi eski beze geri döndüm geçti.Buyuk oğlumun tuvalet eğitimi sırasında uygun fiyatlı aklınıza gelebilecek her türlü bezi aldım hiçbir şey olmadı onda.Stok yapmak için acele etmeyin fikrimce.
Anladım stok bezde iyi bir fikir değil bende Molfix ve sleepy aldım 1 er paket bakarım hangisi daha iyi olursa devam ederim diye düşünüyorum
Kızlar ilk gebeliğim bez olarak şuan sadece 1 numara prima aldım malum bez fiyatlarindan dolayi hepsini bir anda alamayacagim her ay tek tek alip stoklamayi duşunuyorum ama bez numaralarini nasil almam gerekiyor?? Her ay numara mi degişiyor yoksa kaç aylıkken hangi numaralar kullaniyor lütfen yardımcı olunnn
Bebeğin kilo alım hızına göre değişiyor. Bebek doğduktan 1 hafta sonra 2 numaraya geçtik diyen de var. Bebeğin kilo alım hızı yavaş olduğu için 2. Ayda 2 numaraya geçen de var. Pişik yapma ihtimaline karşı bez stoğu yapmıyorlar. Prima en pahalısı diye biliyorum.
Evet ben prima kullanacağim
Bez almaya başlamak istiyorum 4 aylık ama ailem erken alma diye belirtiyor sizce
Ben de 4.ayin içerisindeyim henüz sadece beyaz zıbın ve yeşil renkte şeyler aldim. Daha cinsiyet belli değil. Bebek bezi yerine biberon, emzik, süt sagma makinesi alinmasi taraftarindayim çünkü bazi bezler bebeklere pişik yapıyor. Fakat molfix (en kaliteli ve pişik yapmayan) alırım diyorsanız tabi şimdiden stok yapabilirsiniz. Ben sleepy ya da baby turco düşünüyorum ancak bebegin dogumuna 1 ay kala alacağım pişik gibi sorunlardan dolayı.
Bilmiyorum genelde bez almaya başlayın fiyatlar uçuk olmaya başlamadan ve sleepy almayı düşünüyorum bez beşiği acaba son ay mi veya erkenden alabilirmiyim sorun olabilir mi bir sürü tedirginlik var içimde erkende davranmak istemiyorum ama ihtiyaç hepsi
21.haftadayız eşimle hani model beşik alacağımızı planlıyoruz. 25. Haftada beşik almaya gidicez Uzamanlar 25. Haftadan sonra bebek alışverişine başlayın diyor
Bence de erken 31+1im daha ben yıkamadım 1 2 haftaya yıkamaya başlayacağım daha da geç bırakmicam çünkü çok ağırlaştım önceden hazırlayayım bu dönemlerde sende ağırlaşcaksın ama şuanda senin için çok erken bence belki daha sonra alacağın şeyler olur hemen acele etme derim
Teşekkürler önerileriniz için 25hafta basliyicam o zaman
Bebeğin il bezi olarak hangi markadan kaç adet düşünüyorsunuz?
- Sleepy 20-50 adet
- Molfix 20-50 adet
- Sleepy 50 adetten fazla
- Molfix 50 adetten fazla
- Prima 20-50 adet
- Prima 50 adetten fazla
- Diğer marka
- Bilmiyorum
Merhaba hanımlar siz hangi bezden kaç adet satın alacaksınız? Bebek pişik olabilir düşüncesi ile ilk bezi seçmek zorladı.
Ben ilk bebeğimdede sleepy natural kullandim,hiç bir zaman yaniltmadi beni,sizdirma falan yapmiyor hemen ağirlaşmiyor.Bazi bezler bir defaya doluyor islaniyor hemen.20-50 adet yeterli oluyor.ben iki paket 20/20 almisdim ay sonunda zaten 2 numaraya geçmisdim.
Teşekkür ederim. Sleepy bir de sık sık indirime giriyor bu yönden bakınca da sleepy daha yakın geliyor
Bizim burada biraz pahalı ama çok memnun kalmisdim diye yine sleepy tercih edeceğim 40 adeti 170 tl
Cansucum bu atdigim fotografı,kıyafet onerilerine aktarsana,orda yazı yazma formul dolduğu için atamiyorum
Ama bir kıyafet resimi yok ki