Bebiş iri galiba
Cesurdan sonra olmuştu sanırım.
Sızdırınca her gün kıyafet değişiyorum.
Vallahi 1dk gecikince bi bakıyoru sızdırmış
evet sizde kaç kilo boy fln
5gün farkımız var![]()
Doktora gitmedik daha bu ay olursa gitmeyi düşünüyoruz inşallah.
Bizim doktor boyunu söylemedi bize yada ölçmedi. Bu sefer gidince ölçmesini isteyeceğim.
ölçtür kilosunu fln önemli
Kilosunu ölçuyorduda boyunu hiç ölçmedi,bende anlamadım.
Siz hangi doktora gidiyorsunuz hastaneyemi gidiyorsum yoksa evinemi
9 nömrəli uşağ xesdexanası yanımızda xətaidə
Hm. Biz evine gidiyoruz orda herşey var müayine ediyor rahat. Hem kalabalıkta değil hastane kokusu falan yok en nefret etdiğim ,başka başka hastalar geliyor insan bulaşır diye korkuyor hastanede . Biz olimpdeyiz,güləbatın diye bir çocuk doktoru var oraya gidiyoruz tanınmış doktor,kayınvalidemlerin aile doktoru
aşılarını oldu mu?
Doğduğunda 5 günlük aşısı yapıldı 2 ci ayındada getirin yapalım dedi doktor ben gitmedim korktum.
Bizim 180 adet 1 numara gitti
Bence sleepy çok naylonsu ve kalıbı küçük ama goon premium 1 numara pamuk gibi çok güzel
Tam tersi bir beden büyük alırsan sızdırır
Büyük sızdırmıyor hayır. Ama 3 numara dolphin kullandıktan sonra şunu fark etdim ki ,bezden beze fark var. Mesela dolphin 3 numara olmasına rağmen iri bez gibi duruyordu ama sleepy 3 numara ama sanki 2 numara büyükluğünde duruyor,belkide bu yüzdendir, çünki 3 numara dolphinde sızdırma olmadı3 numara sleepy de oldu.
Ama dediğim gibi 1 numara büyük bezde sızdırma falan olmuyor. Siz kaç numara kullanıyorsunuz @Cansu
Sizin orada nasıl bilmiyorum ama aşılarını mutlaka yaptırın. Neden korktunuz?
ben yaptırdım ama ben de duydum bizim burada herkes panikledi aşılardan redd talep ettiler.Guya çocuklara zararlı aşılar yapıyorlarmış
N13 ün dediği gibi @Zühre burda kimisi korkuyor bende korkanlardan biri oldum zaten 1 aşısı yapılmış yeter.ben ve eşim hiç aşı olmamışız çocukluğumuzda aşı izide yok kolumuzda o yüzden. Cesura bitane yapılmış yeter bence. Görümcemde korkup ikinci aşısınıy yaptırmamıştı kızı şimdi 5 yaşında.
hepatit iflic və s kimi xəsdəliklərə qarşıdı o peyvənd qorxulası heçnə yoxdu əsas vurdurmayanda qorxuludu.İmmunitet də zəif olur
Yenidoğan 4 paket bitirdik biz
Goon 4 numara