Bebek bezi 💩

Bebiş iri galiba​:blush: Cesurdan sonra olmuştu sanırım. Sızdırınca her gün kıyafet değişiyorum. Vallahi 1dk gecikince bi bakıyoru sızdırmış

1 Beğeni

evet sizde kaç kilo boy fln

5gün farkımız var​:grin:

1 Beğeni

Doktora gitmedik daha bu ay olursa gitmeyi düşünüyoruz inşallah.

Bizim doktor boyunu söylemedi bize yada ölçmedi. Bu sefer gidince ölçmesini isteyeceğim.

1 Beğeni

ölçtür kilosunu fln önemli

1 Beğeni

Kilosunu ölçuyorduda boyunu hiç ölçmedi,bende anlamadım.

Siz hangi doktora gidiyorsunuz hastaneyemi gidiyorsum yoksa evinemi

1 Beğeni

9 nömrəli uşağ xesdexanası yanımızda xətaidə

1 Beğeni

Hm. Biz evine gidiyoruz orda herşey var müayine ediyor rahat. Hem kalabalıkta değil hastane kokusu falan yok en nefret etdiğim ,başka başka hastalar geliyor insan bulaşır diye korkuyor hastanede . Biz olimpdeyiz,güləbatın diye bir çocuk doktoru var oraya gidiyoruz tanınmış doktor,kayınvalidemlerin aile doktoru

1 Beğeni

aşılarını oldu mu?

1 Beğeni

Doğduğunda 5 günlük aşısı yapıldı 2 ci ayındada getirin yapalım dedi doktor ben gitmedim korktum.

1 Beğeni

Bizim 180 adet 1 numara gitti

1 Beğeni

Bence sleepy çok naylonsu ve kalıbı küçük ama goon premium 1 numara pamuk gibi çok güzel

Tam tersi bir beden büyük alırsan sızdırır

2 Beğeni

Büyük sızdırmıyor hayır. Ama 3 numara dolphin kullandıktan sonra şunu fark etdim ki ,bezden beze fark var. Mesela dolphin 3 numara olmasına rağmen iri bez gibi duruyordu ama sleepy 3 numara ama sanki 2 numara büyükluğünde duruyor,belkide bu yüzdendir, çünki 3 numara dolphinde sızdırma olmadı3 numara sleepy de oldu.

Ama dediğim gibi 1 numara büyük bezde sızdırma falan olmuyor. Siz kaç numara kullanıyorsunuz @Cansu

Sizin orada nasıl bilmiyorum ama aşılarını mutlaka yaptırın. Neden korktunuz?

2 Beğeni

ben yaptırdım ama ben de duydum bizim burada herkes panikledi aşılardan redd talep ettiler.Guya çocuklara zararlı aşılar yapıyorlarmış

1 Beğeni

N13 ün dediği gibi @Zühre burda kimisi korkuyor bende korkanlardan biri oldum zaten 1 aşısı yapılmış yeter.ben ve eşim hiç aşı olmamışız çocukluğumuzda aşı izide yok kolumuzda o yüzden. Cesura bitane yapılmış yeter bence. Görümcemde korkup ikinci aşısınıy yaptırmamıştı kızı şimdi 5 yaşında.

hepatit iflic və s kimi xəsdəliklərə qarşıdı o peyvənd qorxulası heçnə yoxdu əsas vurdurmayanda qorxuludu.İmmunitet də zəif olur

1 Beğeni

Yenidoğan 4 paket bitirdik biz

2 Beğeni

Goon 4 numara

2 Beğeni