Çok şaşırdım. Burada hepatit, verem, kızamık, zatürre, menenjit vs daha birçok hastalığı önlemek için aşı yaptırıyoruz.
2 aylık hamileyim. Fakat Ocak ayı gelmeden herşey zAmlanmadan şimdiden bebek bezi stoklamayi düşünüyoruz eşimle yeni dogsn bir bebek günde en az 8 kes kaka yapıyormuş bunun circiri filan da var. Uzun vadede bevek bezi alicaz yani en az 6 aylığa kadar Bebek bezi numaraları olarak hangilerini almalıyım. 1 ve 2 numaralı bebek bezi 6 aylık bebeğe olur mu 6 aydan sonra hangi numarayı almaliyim
Yok arkadaşım olmaz biz şuan 4.5 aylık olduk 4 numara bez kullanıyoruz.
Ben goon’dan çok memnun kaldım
1 numara 180 adet kullandık 2 numara da bi 240 adeti buldu 3 numarada goon’a geçtik 400 adet kullandık 4 numara şuan 550 adet kullandım elimde daha 350 tane daha var kilo en son 8.5du
Öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bebeğin cinsiyeti, doğum kilosu hep etken bebek bezlerinde. Bir numarayı 42li olanlardan bi 6 paket falan bitirdik sanırım. 2 numara kısa kullandık 3belki 4 paket. 3 numara yine epey gitti. Sleppyde 3+var bide 4 e geçmeden bir süre de onu kullandık. Şuan oğlum 6 ay 19 günlük 4 numaradayız. Kilosu 7600. Bez konusu bana biraz karışık geliyo ya. Zaten bende biraz karışık anlattım sanırım
@Melike1
2 aylık hamileyim yeniyila girmeden boy boy bir kaç tane bebek bezi almak istiyorum ama genelde bebeklere iyi gelen ve hesaplı bebek bezi markasını paylaşmak isteyen olurmu birde bebek için ıslak mendil alt açma örtüsü önerilerini bekliyorum
Sizi önerilen yazıldığı konulara etiketleyeyim isterseniz, daha kolay karar verebilirsiniz ![]()
Buraya bakabilirsiniz ![]()
En iyi olanlar
Prima
Dolphin
Sleepy
Ben bunlardan memnun kaldım
Prima hariç tüm bezlerin fiyatları birbirine yakın aman aman bir fark yok ben goon bebek bezi kullanıyorum kalitesi harika. Primanın sadece adı var fazla abartıyorlar bence.
Islak mendil olarak molfix mavi ve sleepy pembe beğendik
Sizlerin de karşılaştırması oldu mu ben en son baby turco da denedim ve goon’da memnun kaldım
Baby turco ve sleepy ve sofia denedim ilkte pişik yapmıştı artık yapmıyor hepsinden indirimdeyken stokladim karisik kullaniyorum hicbir sey yok sukur
Predo,prima,pampers premium care.Memnun kalıp kullandığım pampers
Çok güzel olur boşa kötü marka almış olmayız ona göre boş para verip de kullanamazlık etmeyiz en azından
@Cansu hiçbir fikri olmayan ben bez hakkında sayende güzel fikirler edindim teşekkürler canım ![]()
![]()
![]()
Bir ricam olacak senden canım ıslak mendil öneriside yapar mısın ben pamuk kullanacağımı düşünmüyorum ıslak mendil bence daha pratik ![]()
Memnun kalmana çok sevindim ıslak mendil karşılaştirması da yapmistım ama o biraz daha güncellemeye ihtiyacı var. Ben ıslak mendilde molfix mavi ve sleepy pembe olanı sevdim
Çok teşekkür ederim hepsini not aldım ![]()
![]()
Beybi turko Çok güzel bir bez