Cansu zırhlı toptan markette uygun bezler arkadaşım Eskişehire geldiginde firsatin olursa bir bak istersen diger marketlere nazaran fiyat oynuyor
Çok teşekkür ederim konumuna bir internetten bakayım ![]()
![]()
Otogara yakın otobüsle geldiginde de bakabilirsin canım
Eşim yerini hatırladı meğer orayı kapandı sanıyormuştu teşekkür ederim ![]()
![]()
Prima, Molfix, Sleepy ve Baby Turco denedim. Şu an Sleepy ve Baby Turco dönüşümlü kullanıyorum. Sadece bu ikisinden memnun kaldım
Sleepy bio natural kullanıyorum ben. Natural olanı sevmedim ama bio natural güzel. Birde geçen arkadaşımdayken onun verdiği molfixi denedim ona da Acıbadem vermiş doğumda. Paketi yok. Çok iyiydi ya ama hangisi bilmiyorum ![]()
Molfix pişmanlıktır ![]()
Yorumlardan sonra vazgeçtim ![]()
Bana göre de Prima pişmanlıktır

İlk ayda hangi numara ve günde tahmini kaç adet bebek bezi gidiyor tecrübesi olanlar yardımcı olabilr mi acaba![]()
1 numara günde 6-8 arası diye eğitimde yeni doğan hemşiresi söylemişti ama ben 1 paket aldım çocuğa pişik falan yapar belki diye stok almadım
1 numara bez kullandık ve günde ortalama 10 bez gidiyordu
Bezler için de buraya bakabilirsiniz ![]()
1 numara kullanmıştık .
Şöyle anlatayım daha iyi anlatmiş olurum ![]()
sabah 8 den akşam 12 e kadar 4-5 bez değişmiyordum
1 numara ilk ayda 2ci ayda 2 e geçtik tabi her markada farklı oluyor bezlerin büyüklüğü küçüklüğü.Ben her ay değişiyorim şu an 5 aylık 5 numaradayız
1 numara bez saten paketi bitirmeden 2 numaraya geçdrsin canm
Anne sutu yada mama arasinda fark var Ve markalarda ayni numara ama kilo Farki var ben bi dukkanin kendi markasini almistim 2 numara 4 8 Pampers almistim zaten 2 numara oda 3 6 Kendin ayarlaman gerekiyo asagi yukari bebeginin Kilosuna gore ne kadar aliyo Genellikle ilk hafta bebek kilo veriyo Onu da goz onunde bulundur.
1 numaralı bezden 180 adet bitti
Biz 4 kullanıyoruz kendi numarası 3 büyük olsun diye 4 e geçtik,siz ne büyük kullanıyorsunuz 5