O kadar bezi görmüş tabiki günde 15 tane değışecek![]()
Öncelikle bebeğin doğum kilosu bu konuda çok etkili. 4 kilo doğan bir bebeğe 1 numara bez kullanmaya değmez. Ama 2.5 kilo doğan bebek epey kullanır.
Biz bir günde minimum 10 adet bez kullanıyorduk. Yoğun bakımda yattığı zaman günlük 8 tane olacak şekilde istemişti hemşireler. Sadece besleme zamanından önce altını alıyorlardı bebeklerin. Ya da kaka yaparlarsa. Ama biz evde en ufak mavilikte bile değiştirdik bezini. Şimdilik 1 numara 1 paket al. Bebek doğsun kilosunu gör. Bezi dene alerji yapacak mı diye. Eğer alerji yapmazsa sonra stok yaparsın kilosuna göre. Benim kızım erken doğdu. İlk 2 hafta prematüre bez kullandık. Daha sonra 1 numaraya geçtik. Şu an 3 aylık 2 numara bez kullanıyoruz. Epey de gider gibi 2 numara bez.
Mini boss kullanıyorum ben , her markanın kalıbı farklı mini bez bunlar bacaklarnı sıkan zaman hemen numara değişyorum yoksa kendisi de rahat etmez
Bu bez nasil peki iyimi biz ilk cocukta mol…x kullandik suan pahalidir bu bez nasil
Ben sofia sleepy falan denedim pişik yapmıyor sızdırmıyor bunlardan memnunuz bebekten brbeğe değişiyor canım
Baby turco 8 gündür kullanıyorum krem falan kullanmadım daha bebeğimi pişik yapmadi çok şükür
Yeni doagn için şimdide. Bez alıp koymak istiyorum fakat fiyatlar çok fazla ve gelende Prima öneriliyor daha uygun ne alabilirim en azından biraz daha uygun ve kullnisli . teskkuer ederim
Baby turco veya sleepy alabilirsin hem daha uygun fiyatlı hem de yerli malı bı bak istersen. ![]()
Primanın adı var iş görür markalar var sleepy ,sofıa ,baby turco
Ben goon kullanıyorum memnunum
Sleepy ve Baby Turco kullanıyorum ve çok da memnunum. İki kızımda da bu iki markadan şaşmam
Kızlar hangi bebek bezini tercih ediyorsunuz ve hangi bezden kaç adet almak mantikli
Sleepy natural,sofıa kullanıyorum bebekten bebeğe degişir biz ilk ay sleepy 1 numara 1 paket 3 gün gidiyordu öyle diyeyim ilk ay bayagi tuvaletını yapıyor bizimki bide çok hassas en küçük tuvaletinde değişmemizi istiyorfu
Sizler hangi bebek bezini tercih ediyorsunuz yada önerirsiniz stok yaomak icin hangi numaradan kac adet almaliyim
Sleepy natural,sofıa kullanıyorum bebekten bebeğe degişir biz ilk ay sleepy 1 numara 1 paket 3 gün gidiyordu öyle diyeyim ilk ay bayagi tuvaletını yapıyor bizimki bide çok hassas en küçük tuvaletinde değişmemizi istiyorfu
Ya senin profil foton ne kadar tatlı maşallah maşallah ![]()
Ben bebek bezi olarak prima premium care aldım bi paket ama çook çokk pahalı molfix alcam sanırım daha sonra, sleppy ped kullandım ben pek hoşuma gitmedi bezede sanırım ön yargılı yaklaştım sen memnun musun sleepyden çok toplanıyo diye okumuştum![]()
Evet ben çok memnunum ama ucuz oldukca değişiyorum sofıa daha uygun bize iyi gidiyor dıye hepsınden stokladık ![]()
çok tesekkur ederım ![]()
![]()
Ve bol bol ıslak mendil stokla derim ben sleepy extra stokladım 24 paket bitiyor bile bebek daha 1.5 aylık 6-7 paket kaldı
Biz maaşın hepsini bebiş popişinee harcayacağız desenizee![]()
![]()
Baby Turco ve Sleepy kullanıyorum hep. Çok memnunum. 1 numara bezden 1 paketi 2-3 gün gidiyordu. 1 ay kullandık 1 numara bezi
Merhaba kızlar yenidoğan için Molfix ve sleepy bio natural arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz başka bir marka da olabilir ![]()