Bebek bezi 💩

Molfix hediye geldiği için kullanmıştım fakat memnun kalmadım. Ben iki kızımda da Sleepy ve Baby Turco kullandım ve hala da kullanıyorum :blush:

Molfix konusunda @Cansu arkadaşımız da sorun yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam

Ben her bezi kullandım denedim ve goon’un bana gore olduğunu gördüm.

1 numara 180 adet

2 numara 200 adet

Şuan 4 numara kullanıyoruz 900ü geçmek üzre

4 Beğeni

Ben Sleepy’nin bio natural olanından memnunun. Natural olanı beğenmedim. Bebeğin kilosu ve bünyesi çok önemli. Ben başta stok yapmadım. Alerji, pişik durumunu gözlemlemek için. Baktım sorun yok sonra indirimde gördükçe ikili ikili aldım. Benim bebeğim prematüre olduğu için 1 numara bezi fazlaca ve uzun süre kullandım. Prematüre bez de kullandım.

Mesele benim arkadaşım 2 numara bezi aylarca kullandı ama ben onun kadar uzun kullanamayacağım.

Bir de bez meselesi pijango bence. Önce bebiş sağlıkla gelsin kilosunu da gör, bezi de dene sonra stok yap.

1 Beğeni

@Cansu cuğum goonu tercih etmendeki en temel sebep neydi peki? Diğerlerinden ayıran yönleri artıları eksileri? Bide hangi paketini kullanıyosun sarı olanı mı? Banada en pahalı markanın muadili dediler goon için kullanan arkadaşlarım sadece bulmak zormuş sanırım, temin konusunda sıkıntı yaşıyor musun?

2 Beğeni

Kesinlikle molfix oneririm eltim 3 cocugunda da molfix ten sasmadi

1 Beğeni

Ben ilk 1 ve 2 numara olmak üzere bebem natural kullandım Molfix almıştı bana bir hayır sever doktor yani hiç bir bez Molfix etmiyor çok kaliteli sızdırma olayı hiç olmuyor tabi biraz pahalı kızıma agu baby aldık iğrenç ötesiydi ya bim yada Sofia kullanıyoruz ama yeni doğacak bebişe daha bez almadim

1 Beğeni

Kız nasıl saydın, maşallah :joy::heart_eyes:

Bu çok güzel bir soru olmuş bana hastane 1 numara goon premium hediye etmişti o zamanlar ben yumuşak bez olmasından yanaydım molfix pure soft kullanıyordum bir baktım goon premium (sarı) elimdeki bezden de yumuşak seçmemdeki en temel sebep bu oldu.

Molfix, sleepy, baby turco denedim

molfix hep çok sızdırdı en sonunda yeni üretimde idrar gösterme çizgisini kaldırmışlardı elimdeki tüm stokları nalet okuya okuya bitirdim.

Sleepy boyut olarak küçük ve çok naylonsu günay çişini yaptığında naylona değen sesi duyurdum popo kısmında kızarıklık oldu

Baby turco, sleepy den biraz daha iyi yapısı birbirine benziyor

Aslında goon sarı olani almayı çok istedim ama maviye göre biraz pahalı sarı ile mavi arasındaki farkı incelemek için ikisinden de aldım mavi de işimi gördü. Bazen bez cok uzun süre durduğunda zıbın bağladiğım çıt çıt yerinde terlemiş gibi nem oluyordu bu beni rahatsız etmedi çünkü bezin aşırı naylon olmadığını az da olsa hava aldığını gösteriyor

Molfix’te beze bile değmeden idrar taşardı goonda bezde daha fazla emilecek yer kalmadığı zaman üstten sızma yapıyor. Kakada sızdırmayan bez yok bence. Diğer bezlerde kaka paçadan sızardı goonda hiç paçadan sızma olmadı. Gidecek yer bitince mevbur sırta taşıyor.

Diğer bezlerde oluşan pişiklerin hepsi goon’a geçince bitti.

Fiyattan dolayı mavi kullanıyorum ama sarısı daha yumuşak belli pamuk oldugunu hissediyorsun

Ben de sonradan öyle olduğunu duydum

Ben e bebek ya da amazondan alıyorum.artık geatis bile satıyor.

Bez maceramı detaylı okumak ve incelemek istersen aşağıdaki konuya bakabikirsin :blush:

https://forum.mucizeanne.com/t/bez-karsilastirilmasi/3151

2 Beğeni

Sen harikasın gerçekten o kadar açıklayıcı olmuş kii goon a şans vereceğim hemen indirim kovalayayım, baktım şimdi acil almak gerekirse getir migros e bebek babymall gratis gibi yerlerde varmış birine ulaşamazsam diğerine ulaşırım gibi :blush::blush:

2 Beğeni

Görüşüme deger vermene çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

Ben aylık alıyorum 100 adet kaldı mı tekrar bir aylık alıyorum.

Ben 10 arkadaşıma verdiysem yarisı cok beğendi yarısı beğenmedi. Ben de artık eskisi gibi övmeyi bıraktım :laughing:

2 Beğeni

Ben bebem natural almayı düşünüyorum çok memnun kalan var

1 Beğeni

Bebeğinin vücut teni nasıl tepki verecek bakalım.

Biz molfex kullandık pişik yaptı. Predo da pişik yaptı.

Sleepy ve pampers cesurun tenine uydu :blush: Sızdırma pişik ve s. Bişey yapmıyor.

2 Beğeni

Bio natural tercih ederdim

1 Beğeni

Molfex bize pişik yaptı:face_with_peeking_eye: Sleepy le devam :person_cartwheeling:

1 Beğeni

Sleepy nin hangi serisini kullandın canım ben de sleepy bionatural ile baby turco düşünüyordum

1 Beğeni

Goon bebek bezini tavsiye edeni hiç duymamıştim galiba 2 alternatif şu an 3 e çıktı benim için bı deneyeceğim

1 Beğeni

Düz Sleepy kullandım ben :joy:

1 Beğeni

Ben molfix kullandım doğduğu gündem beri ama 5 numara alerji yapmaya başladı prime çare piremım aldık toparladı ama çok pahalıydı goon denedim oda kızıma gelmedi yine molfix daha iyiydi goon dan en iyisi prima ama gereksiz pahalı

1 Beğeni

Merhaba

Aramıza hoşgeldin :tada:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_hands:

1 Beğeni