Bebek bezi 💩

3 cocugum pampers ile buyudu Suan 4 de ayni en az bir yasina kadar kaliteli Kullansin. Sonra cok onenli degil. Hic bir sizma olmadi.

1 Beğeni

Pişik yapamayan ve çokkk güzel olan bezler Molfix ama ben beybi turko kulanyorum çok hoşuma gidiyor szdırmyor taşrmyor pamuk gibi

Ablam da onh kullandi teşekkür ederim tecrübeleri değerlendireceğim

1 Beğeni

Ben stok yapmadım bebişe uygun olur olmaz bilmediğim için. Her marka her bebeğe olmuyormuş pişik yapan var yapmayan var bebiğin cildine göre artık. O yüzden 1 numara Molfix aldım eğer memnun kalırsak buna devam ederim yoksa değiştiririm. Bakalım deneyerek öğreneceğim.

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

Ben kızımda hepsini denemistim slepy sızdıriyodu komili ye gectim zeytin yagli falan guzeldi ama hem paketleri kucuk hem pahaliydi bir de her yerde bulamiyodum sonra prima kullandim ama kokulu bir biz hic sevmedim pişikte yaptı bezi birakana kadar molfix kullandim eski yeşil paketleri guzeldi avantajli paketleri fiyat olarak uygundu yenisi nasildir bilmem 6 sene de bir suru marka cikmis :sweat_smile: seçim zor karar veremedim bende bebem natural nasıldır acaba

Yeni doğduğunda huggies kullandım sızdırma yok tu.

Sonra predo kullandım pişik yaptı.

3cü olaram molfex kullandım pişik yaptı.

4cü olarak sleepy denedim sızdırma, pişik olmadı.

Sleepy bitdikten sonra pampers dendim zaten bezler içinde en iyisi o diye düşünüyorum. Biraz pahalı ama neyapalım.

Çevremde kullanan herkes memnun kalmış. Biz 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara molfix bez aldık. Eğer memnun kalırsak molfixten devam ederiz. Memnun kalmazsak başka markaya geçeriz.

3 Beğeni

Önerdiğiniz yeni doğan bebek bezi markası nedir kızlar

2 Beğeni

Ben sleepy ve Pampers kullanıyorum memnunum. Huggies de kullandım o daha iyi.

Molfex ve predo bize pişik yaptı

1 Beğeni

Merhaba

Ben Sleepy ve Baby Turco kullandım

Bu konuları da okuyup fikir alabilirsiniz :blush:

Sleepy natural veya sleepy bıonatural,sofıa,baby turco

1 Beğeni

Pampers ve hugies kullaniyorum 3 numara ya gectik 6-10 kilo

1 Beğeni

Bebek bezi olarak Prima hariç ne önerirsiniz

1 Beğeni

Baby Turco ve Sleepy öneririm

1 Beğeni

canim sakın stok yapma şu marka desek yalan olur maalsef beze bebek kendisi karar veriyor her bebege her bez uymuyor tenler farkli oldugu icin ben 1 paket molfix aldim birde farkli bir marka alacagim deneyecegim hangisi pisik yapmassa onunla yolumuza devam edecegiz insallah ama sakın stok yapma arkadasim sana tavsiyem​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kesinlikle goon der susarım bende katılıyorum Cansu ya yeni doğduğundan beri baby turco kullanıyordum Cansu’nun demesi ile bi kere denemek için aldım inanır mısınız oğlum baby turco da fındık kadar kaka yapsa ya da bir defa çiş yapsa kıyameti koparırdı goonda altına kaka yapmış ama fındık kadar falan değil baya yetmedi bide çiş yapmış baya doldurmuş ve o halde 2 saate yakın uyudu eşim çişli kısma peçete ile bastırdı peçete tek damla ıslanmadı bundan sonra tek tercihimiz Goon :grin:

1 Beğeni
1 Beğeni

Merhaba @zeynep6406 hoşgeldiniz :bouquet:

2 Beğeni

Hoşgeldiniz :purple_heart:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon::star_struck:

1 Beğeni